Şimdi Ara

Turbobit Direkt İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Turbobit premium edindim. Linke tıkladıktan sonra direkt indirmek istiyorum, indir sayfası gelmeden dosyanın gelmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Merhaba arkadaşlar. Turbobit premium edindim. Linke tıkladıktan sonra direkt indirmek istiyorum, indir sayfası gelmeden dosyanın gelmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

benim bildiğim direk download seçeneği yok turbo'da linke tıkladıktan sonra açılan sayfada tekrar premium linkine tıklayarak indirirsin
  • turbobit de otomatik download acıksa jdownloader'a premium bilgilerini girdiysen indirir. Tabi sen premium kullanıcısımısın yoksa
    beleşci tayfasındanmısın
  • worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    satın aldım ya çalıntı değil :) o yöntemi biliyorum ama idm için direkt link gerekiyor, ilk linki atınca siteyi komple indiriyor, oysa direkt indirme linkini verse idm ile kolayca topluca indirme yapılabilirdi...
  • ben jdownloader kullanıyorum IDM i hic sevemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

ben jdownloader kullanıyorum IDM i hic sevemedim

Jdowlander 1 aydir turbobit linklerini tanimiyor cevrim disi goruyor en iyisi Jdowlander di ben idm yle devam ediyorum Jdowlander2 de sikinti yok ama oda stabil calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

ben jdownloader kullanıyorum IDM i hic sevemedim

Jdowlander 1 aydir turbobit linklerini tanimiyor cevrim disi goruyor en iyisi Jdowlander di ben idm yle devam ediyorum Jdowlander2 de sikinti yok ama oda stabil calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web sitesinden dosya indirme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jdownloader 1 tanımıyor evet update lazım 2 de ise bende pek sorun yok sadece bazen kendi kendine duruyo. Durma sebebi gunluk kotam
    mı doldu ondan bilmiyorum cunku 100 gb a yakın cekilcek listem var (kpss,kpds...eğitim cd leri), 3-4 gundur bir turlu bitemediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.