Şimdi Ara

Turbobitten kurtulup kendi sistemimi kurmak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor :) , inşallah onlarıda halleder işini görürsün,saklama alanıda bedavaya geldin dedim sanki :) sır mı yoksa paylaşıcakmısın merak ettim de :)
  • spellll S kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yapılıp yapılamayacağı konusunda emin olmadığım için sır kalsa daha iyi :D sonra rezil olmayalım :D Ama yapılabilir bişeyse kesinlikle paylaşırım :) Bencillik etmeyi sevmem.
  • Can Ağca kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum güzel haberlerini ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanırım hiç uğraşmama gerek kalmadı ilk defa turbobite rakip bir site buldum. Yalız sadece pps çalışıyorlar ama oranları harbiden süper..
    Sayımlarıda tamamen tutuyor.. Özellikle sms satışlarında ki benim satışların %75'şi sms ile olduğundan benim için önemliydi.. Tek tek isim isim karşılaştırma yaptık tamamen sayılıyor...
    Üstelik teknik ekibinde türk bi arkadaş var sağolsun oda çok yardımcı oldu.. Boşu boşuna turbobite servet kaptırmışız..
    Valla hocam takibindeyim,benide sardırıcan zorla bu upload olaylarına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spellll

Valla hocam takibindeyim,benide sardırıcan zorla bu upload olaylarına :)

Valla pps çalışacaksan değer hocam ya.. 3 günde 350 dolar kazandım... Oda turbobitteki tüm dosyaları taşımadım daha..
    İşin güzel tarafı türk teknik servisinin olması ve herkonuda yardımcı olmaya çalışması..
    Kabaca 3 günde 350 doları çıkarabildiysem tam oturduğunda aylık 4 5bin doları bulur benim satışlar turbobitte ayda 3000 kazanıyorsam 1.90 dolar komisyonla burda 9 dolar komisyonla uçururum heralde :D
    Valla stajyer olarak gelirim yanına cv im hazır :))

Gel hocam gel milletin uğraştığı şeylerden bin kat daha iyidir :D
    Ref linki atayım mı :D :D Acemilerin yaptığı gibi hemen ref toplamaya çalışalım :D :D
    Pm den mesajını bekliyorum,şuanda şehirdışındayım istanbula yarın akşam döneceğim ;)

tamam.. Yada dur detaylı bi yazı yazayım site ile ilgili forumda onun linkini atarım sana.. Ref olmaları önemli değil ama turbobite yada diğerlerine bedavaya çalışacaklarına burada çalışsınlar :D nerde 1 dolar nerde 9 dolar :D

• Hocam ben Tiyatro Sitesi açtım.Youtube,VK falan video uploadlamam lazım.Ben bu videoları nasıl hızlı uploadlarım ? VDS-VPS falan varmış 1 aylık bütçem 15 lira zaten 1 ay içinde bütün uploadlarımı yaparım :)

Tavsiye edebileceğiniz bir site varmı upload yapmak için :)
  • Hocam ben Şuan Keep2share sitesine geçtim...Turbobitten 50 satıştan çıkardığımı burada 10 satışta çıkarıyorum. Şuan bide kampanya yapmışlar %70 komisyon veriyolar.
    Kesinlikle tavsiye ederim.. Karşılaşacağın sorunlarla ilgili türk destek ekibide mevcut olduğundan çok çok iyi.. daha geçeli bir kaç gün oldu 500 doları geçti satışlarım.
    Yanlız site pps üzerine çalışıyor.. Yani premiım satmanız gerekir.Dosyaların free indirilmesini isterseniz free açarsınız.. Yok free indirilmesin dersenizde free indirmeyi kapatırsınız premium almadan dosyanızı indiremezler..
    Zaten site hakkında detaylı bir konu açıcam. Yinede aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum :)
    .
    Buradan üye olabilirsiniz.. (TIKLA)

Referans vermek yasak.

Ben Youtubeden video indirim Youtube ve VK ya tekrar upload edeceğim.Bunun için vps arıyorum :)
  • o konuda bilgim yok malesef.. Konumuz upload sitesi :)
    Siz nasıl upload yapıyorsunuz ? Evden upload yapmak zor olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Siz nasıl upload yapıyorsunuz ? Evden upload yapmak zor olmuyor mu

Dosya sayım ve boyutları baya az olduğu için kolay oluyr ya.. çok uğraşmama gerek kalmıyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Ağca

Hocam ben Şuan Keep2share sitesine geçtim...Turbobitten 50 satıştan çıkardığımı burada 10 satışta çıkarıyorum. Şuan bide kampanya yapmışlar %70 komisyon veriyolar.
    Kesinlikle tavsiye ederim.. Karşılaşacağın sorunlarla ilgili türk destek ekibide mevcut olduğundan çok çok iyi.. daha geçeli bir kaç gün oldu 500 doları geçti satışlarım.
    Yanlız site pps üzerine çalışıyor.. Yani premiım satmanız gerekir.Dosyaların free indirilmesini isterseniz free açarsınız.. Yok free indirilmesin dersenizde free indirmeyi kapatırsınız premium almadan dosyanızı indiremezler..
    Zaten site hakkında detaylı bir konu açıcam. Yinede aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olurum :)
    .

Tekrar merhabalar, bu siteden kim neden premium alıyor ki adı sanı duyulmamış bir site, uploaded gibi fileparadox gibi şu anda terabyte'larca arşivi bulunan bir site dururken kim alıyor bu premiumları? Nedir sır gibi sakladığınız bu upload edilen dosyalar söyleyin belki biz de premium hesap alırız bu dosyaları indirmek için, indirilmeyeceklerse neden upload ediyorsunuz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Orijinalden alıntı: Can Ağca

Hocam ben Şuan Keep2share sitesine geçtim...Turbobitten 50 satıştan çıkardığımı burada 10 satışta çıkarıyorum. Şuan bide kampanya yapmışlar %70 komisyon veriyolar.
    .

Tekrar merhabalar, bu siteden kim neden premium alıyor ki adı sanı duyulmamış bir site, uploaded gibi fileparadox gibi şu anda terabyte'larca arşivi bulunan bir site dururken kim alıyor bu premiumları? Nedir sır gibi sakladığınız bu upload edilen dosyalar söyleyin belki biz de premium hesap alırız bu dosyaları indirmek için, indirilmeyeceklerse neden upload ediyorsunuz değil mi?

Bende sizin ne iş yaptığınızı merak etmeye başladım açıkcası :(
    Site uzun zamandır var ancak türkiyede sms ile satın alma gibi seçenekleri yoktu..
    Şuan türkiyeyede destek veriyorlar. Ve ayrıca şunuda söylemeden geçmek olmaz.. Sizin gibi düşünen arkadaşlar sayesinde zaten turbobite mahkum kalıyoruz biz.. Daha dün yine komisyonu düşürüp 1.80'ne çektiler..
    yani 15 tl'lik satıştan 1.80 dolar :D Alın size tanınmış site :)
    Eee Uploderlik yapan insan bu işi neden yapıyor? Para kazanmak için dimi? O zaman neden 1 aylık satıştan 9 dolar veren bir site varken gidip 3 dolar veren bir site için çalışayım ki?
    Benim dosyalarıma gelince insanın başına ne gelirse meraktan gelir... Ismarlama üzerine dosya satmıyorum neden size ne sattığımı yada nasıl sattığımı anlatayım ki tabiki sır gibi saklıyacağım ben ordan ekmek yiyorum..
    Kalkıpta size paylaşacak halim yok. Kaldıkı zaten muhtemelen benim dosyalardan birine ihtiyacınız varsa indirmişsinizdir :) O nedenle yararlı olmak yerine sürekli olumsuz (yararsız) sadece ama sadece eleştiri odaklı olmanızı da anlamış değilim.
    Ya siz uploader değilsiniz yada bu konulardan çok anlamıyorsunuz.. Premium alan kişi indireceği dosyalar için premium alır sizin dediğiniz gibi dosyanın yüklendiği site için değil.
    Şu saatten sonrada turbobite para kaptırmanın açıkca salaklık olduğunu düşünüyorum açıkcası.. Elimde olsa tüm uploaderleri buraya çekerim.. Maksat sizin içiniz rahat olsun :)

açıklamaların için çok teşekkürler abi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.