Şimdi Ara

Turbobitten kurtulup kendi sistemimi kurmak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meslek sırlarınızı sormak haddimize değil ama en azından şu soruları sorabiliriz.
    Bu işi ek iş olarak mı yapıyorsunuz? Günde ne kadar zamanını harcıyorsunuz? Sosyal hayatınızı etkilemiyormu?
    Kazandığınız geliri nasıl kullanıyorsunuz? Yine internete mi yatırım yapıyorsunuz yoksa keyfi harcamalar mı?

Zamanında bu işlerle ben de uğraştım, sizde biliyorsunuz ki en büyük gereklilik güncellik, 2 gün üzerinde uğraşmayınca gelir düşüyor, bir süre sonra yokoluyor, sürekli dosyaları, indirme durumlarını kontrol etmek bir yerden sonra insanı etkilemeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 13 Mart 2015; 17:32:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Meslek sırlarınızı sormak haddimize değil ama en azından şu soruları sorabiliriz.
    Bu işi ek iş olarak mı yapıyorsunuz? Günde ne kadar zamanını harcıyorsunuz? Sosyal hayatınızı etkilemiyormu?
    Kazandığınız geliri nasıl kullanıyorsunuz? Yine internete mi yatırım yapıyorsunuz yoksa keyfi harcamalar mı?

Zamanında bu işlerle ben de uğraştım, sizde biliyorsunuz ki en büyük gereklilik güncellik, 2 gün üzerinde uğraşmayınca gelir düşüyor, bir süre sonra yokoluyor, sürekli dosyaları, indirme durumlarını kontrol etmek bir yerden sonra insanı etkilemeye başlıyor.

Yok ek iş olarak değil aslında tüm işim bu.
    Günde ortalama 1 saatimi full harcıyorum ama gün içinde sık sık konuyla yada konularla ilgilenip gerekli denetlemeleri vs.. yapıyorum..
    Sosyal hayatımı şu yönde etkiliyor sürekli olarak Pc başında olma ihtiyacı duyuyorum aslında böyle bir gereklilik olmamasına rağmen bir sorun olursa diye..
    Kazancımı başlarda Keyfi kullanıyordum Şimdi yatırım yapma amaçlı arayış içerisindeyim...

• Bu moneyplatformun ücretlendirme periyodu nasıl hocam?
  • s.a
    upload sistemini kurmak için bütçe gerekli .
    basit bir başlangıç yapıp daha sonra server sayısını artırabilirsin. serverı kiraladığın ülkenin yasaları önemli paylaşım yaptığın dosyaların içeriği lisanslı ise vs vs .
    paypal ödemesi ile ödeme almaya başlamını tavsiye ederim. kurulum kolaydır. daha sonra işler büyüdükçe kredi kartı desteğinede geçebilirsin.

kolay gelsin .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.