Şimdi Ara

turboc , c ,c++ ,c#,borland c builder,visual c ne bu yaa kafayı yicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu kadar mı karışık bir dil olur yaa.çıldıurmak üzereyim.Bir aydır araştırma yapıyorum daha somut bir adım atamadım.bu C dilinin bir orta yolu yokmu ya.
    Hepsinde komutlar ayrı telden çalıyor.visual 2005 kurdum en son 1 ay oldu daha bir program yazıp derleyemedim:(((merhaba bile demiyor yaa deli olcam .
    ya sitelerden hazır yazılmış basti komutlar alıp yapışıtırıyorum ahta veriyor yaa.

Arkadaşlar nolur c ye her yönüyle hakim bir arkadaş şu işi ayrıntılı bir şekilde özetlesin bana.Yani bu programlar arasında neden bu kadar fark varhepsi c değil mi bunların????borland c ile visual c farklı mı ...bide cout die bir komut var visual c tanımıyor bu komutu...baya bi karıştırdım anlaşılan ama sinirlerim bozuldu yaa....şimdiden teşekkürler..

• Sorun programlama dilinde degil, sorun gelistirme ortaminda. Kendine bir gelistirme ortami sec, ve onu kullanmasini ogren. Visual Studio'nun bedava versiyonu var, Visaul Express sanirim ismi, onunla baslayabilirsin..

bu arada cout C dili degil, bu c++ oluyor. cout kullanmak icin de #include <iostream> kullanman gerekiyor.
  • dev c++ kullanmaı öneririm bence çok güzel bir program ayrıca türkçe dil desteğide varwww.download.com dan indirebilirsin çok küçük bir program zaten.C ve C++ dillerinde program geliştirebilirsin bununla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    C# YARDIM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.