Ya bu kadar mı karışık bir dil olur yaa.çıldıurmak üzereyim.Bir aydır araştırma yapıyorum daha somut bir adım atamadım.bu C dilinin bir orta yolu yokmu ya. Hepsinde komutlar ayrı telden çalıyor.visual 2005 kurdum en son 1 ay oldu daha bir program yazıp derleyemedim:(((merhaba bile demiyor yaa deli olcam . ya sitelerden hazır yazılmış basti komutlar alıp yapışıtırıyorum ahta veriyor yaa.
Arkadaşlar nolur c ye her yönüyle hakim bir arkadaş şu işi ayrıntılı bir şekilde özetlesin bana.Yani bu programlar arasında neden bu kadar fark varhepsi c değil mi bunların????borland c ile visual c farklı mı ...bide cout die bir komut var visual c tanımıyor bu komutu...baya bi karıştırdım anlaşılan ama sinirlerim bozuldu yaa....şimdiden teşekkürler..
Sorun programlama dilinde degil, sorun gelistirme ortaminda. Kendine bir gelistirme ortami sec, ve onu kullanmasini ogren. Visual Studio'nun bedava versiyonu var, Visaul Express sanirim ismi, onunla baslayabilirsin..
bu arada cout C dili degil, bu c++ oluyor. cout kullanmak icin de #include <iostream> kullanman gerekiyor.
dev c++ kullanmaı öneririm bence çok güzel bir program ayrıca türkçe dil desteğide varwww.download.com dan indirebilirsin çok küçük bir program zaten.C ve C++ dillerinde program geliştirebilirsin bununla.