Şimdi Ara

Turbolu Arabanın Hızını Nasıl Arttırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilen bilir, Tata Marina (ve şu an satılığa çıkardığım Fiat Linea) sahibiyim...

Tata Marina'mdan aşırı derecede memnunum (Fiattan ise aşırı aşırı aşırı memnunum).Neden derseniz, acaip dayanıklı araba.Kaportası,saç kalınlığı,yol tutuşu,bisiklet gibi hakimiyet sağlayışı, Artvin ve Yusufeli yolları için ideal oluşu falan çok hoşuma gidiyor.Öyle ki ilerleyen süreçte,modifiye de ettirme kararı aldım (Denge çubuğu vs vs).

Neyse...

Aracımın motorunu geliştirtmeyi düşündüm ancak ön kaputun altında çok geniş yer olmaması,presödür işleri ve Türkiye'de 1.6 ve üstü Tata Motoru olmayışı nedeniyle bundan vazgeçtim.

Size sormak istediğim soru şu :

1.4 motorlu ve turbolu olan Marina'ma, 1.6 Ford Turbosu taktırsam araç hızlanır mı ( 180-200 görür mü yani) ?

Olumlu ve olumsuz yanları neler olur sizce ?

(Chip tunning işini en son çare düşünüyorum.Marina'ya yapılabiliyor mu bilmiyorum açıkcası)

Yorum yazan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR__EREN -- 18 Ağustos 2012; 2:41:25 >

• Bilen bilir derken? 7 mesajın var hepi topu, sen kimsin ki?
  • Öğretmen Eren Eroğlu'yum Burhan...Senin gibi her konuda yazmayan,yorum yapmayan birisiyim...Eski nikimle Tata Marina konusunda geniş bilgiler yazdıydım (diğer fikir belirtenlere de teşekkür ederim tekrardan)...Belki o ve diğer yazdığım yorumlardan konulardan dikkat edenler için demiştim !!!

Asıl sen kimsin ki ?

(Bu arada konuyu baltalamazsan memnun olurum !)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR__EREN -- 18 Ağustos 2012; 3:13:54 >
  • Konu baltalamak nedir öğretmen Eren Eroğlu? Ben her konuya yazmıyor ve yorum yapmıyorum. Eski nickini de bilmiyoruz farkındaysan. Ayrıca Tata forumunda değil, garaj forumunda olduğun için seni tanımıyor olmamız doğal değil mi öğretmen Eren Eroğlu?

Ben senin saçma sapan konunu eleştiren kişiyim sadece.

Bir öğretmenin "yazdıydım" gibi yayvan ağız konuşması ise bambaşka bir konu... Sen Türkçe konuşmak ve yazmak konusunda örnek teşkil etmelisin. Şu konuşmanla senin öğretmen olduğuna inanmak oldukça güç ya, neyse...
  • Aracınız dizel mi? 70 hp mi? Aracınızın motoru hangi arabalarla ortak? Bilgilenirseniz sevinirim, çünkü tataya çok yabancıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 18 Ağustos 2012; 18:05:56 >
  • quote:

Tata Marina'mdan aşırı derecede memnunum (Fiattan ise aşırı aşırı aşırı memnunum).Neden derseniz, acaip dayanıklı araba.Kaportası,saç kalınlığı,yol tutuşu,bisiklet gibi hakimiyet sağlayışı, Artvin ve Yusufeli yolları için ideal oluşu falan çok hoşuma gidiyor.Öyle ki ilerleyen süreçte,modifiye de ettirme kararı aldım (Denge çubuğu vs vs).

Sen ne ayaksın kardeş???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Bir öğretmenin "yazdıydım" gibi yayvan ağız konuşması ise bambaşka bir konu... Sen Türkçe konuşmak ve yazmak konusunda örnek teşkil etmelisin. Şu konuşmanla senin öğretmen olduğuna inanmak oldukça güç ya, neyse...

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bilen bilir derken? 7 mesajın var hepi topu, sen kimsin ki?

sana insanlarla düzgn konşmayı öğreticem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

quote:

Anlayamadım? Sen kim oluyorsun? Terbiyesizlik yapma, uza. Derdin varsa pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 22 Ağustos 2012; 13:05:39 >
  • seni bulacağğğğmmm oğlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendboxer -- 22 Ağustos 2012; 14:29:35 >
  • Turbolu arabanızın hızını arttırmak için gaza basın hızlanır o.
    (Böyle konuya - üsluba böyle cevap)
  • Öyle her motora turbo takıp hızlanıcam derseniz, turbonuz motorunuzu mum gibi eritebilir. Motor da uyumlu olmalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

quote:

Anlayamadım? Sen kim oluyorsun? Terbiyesizlik yapma, uza. Derdin varsa pm at.

o adama düzgn cevap ver. kimsenin adabını bozup insanları küfüre zorlamaya hakkın yok senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR__EREN

Öğretmen Eren Eroğlu'yum Burhan...Senin gibi her konuda yazmayan,yorum yapmayan birisiyim...Eski nikimle Tata Marina konusunda geniş bilgiler yazdıydım (diğer fikir belirtenlere de teşekkür ederim tekrardan)...Belki o ve diğer yazdığım yorumlardan konulardan dikkat edenler için demiştim !!!

Asıl sen kimsin ki ?

(Bu arada konuyu baltalamazsan memnun olurum !)

Turbolu Arabanın Hızını Nasıl Arttırabilirim ?

• Gencler sakin yahu ayrica konuyu acan HOCA adabini bil otur yerine seni tanimam etmem ama konustugun adam forumun demir baslarindan sayilir ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.