Şimdi Ara

Turcell Müşteriden Habersiz Servislere Kayıt Ediyor, Soygun Yapıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell abonesiyim. Standart 58 TL ödüyorum. Açıkcası Turkcell'den bu zamana kadar memnundum. Gerek internet hızı, gerek paketler hususunda bir problemim yoktu. Faturalarımı genellikle Kredi kartımla otomatik olarak ödediğim için, tutarları pek kontrol etmiyordum. Geçenlerde tesadüf faturamın 96 TL geldiğini gördüm. Önceki iki faturayı da kontrol edince aynı civarlarda ödediğimi fark ettim. 3 Ay boyunca hep Ekstra 25-30 TL fazla fatura ödemişim.
    Sonrasında Turkcell Hesabım adlı mobil uygulamaya baktığımda bir şey göremedim. e-faturalara baktığımda şunu gördüm;
    Faturada da ne için ekstra ödediğim belli değildi.
    Müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim ki "Hediyeli Oyun Servisi" adlı bir servise kayıt olmuşum. Amatör bir kullanıcı değilim. Telefona indirdiğim uygulamaların bile izinlerini kontrol ederim, farkında olmadan tıklama yapacak adam hiç değilim. Dolayısı ile bu işte bir bit yeniği olduğunu düşündüm.
    "Hediyeli Oyun Servisi"nin telefon numarasını buldum: 0850 390 40 52 Bu numarayı 3 Gündür arıyorum ama kimse cevap vermiyor. Geri dönüş yapmıyor. Merak ediyorum ben bu servise nasıl kayıt oldum?

Daha sonra SMS'leri kontrol ettim. Her gün onlarca SMS geldiği için fark okumamışım. Şöyle bir sms gelmiş.

Tamam, burada hatamı kabul ediyorum, fark etmedim. Fakat ben hala benden habersiz ve onaysız bu servise kayıt edilmenin nasıl gerçekleştiğini merak ediyorum.

Turkcell müşteri hizmetleri ile yeniden görüştüm. BTK onaylı çalışıyorlar, yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar. Dedim ya, bir bit yeniği olduğunu düşünerek şikayetvar'a şikayeti yazdım. Sonra baktım ki, https://www.sikayetvar.com/iletisim/gsm-operatorleri/turkcell/habersiz-islemler Turkcell'in habersiz abidik gubidik servislerine kayıt ettiği 2500'e yakın -sadece durumun farkında olan- müşterisinden biriyim. Eminim daha binlerce insan bunun farkında bile değildir. Resmen soygun yapılıyor, haksız kazanç elde ediliyor. 100 binlerce lira cebe indiriyor Turkcell. Bu konuda, lütfen destek olun, elimizden geldiğince Turkcell'in bu soygununa dur diyelim. Tüketici Mahkemesine kadar gideceğim. Bu konuda başka darbe yiyen varsa lütfen PM ile irtibat kursun. Konuyu güncel tutalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 26 Temmuz 2016; 16:49:39 >

• MOBILODEME IPTAL ve KAPA yazın ayrı ayrı 2222ye yollayın bi daha sıkıntı yaşamazsınız.

Btknın sitesinden şikayet oluşturup para iadesi de alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 26 Temmuz 2016; 18:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Turkcell'se her ay faturaları kontrol etmekte fayda var. Diğerleri de aynı halt, hatta bu zamanda ticaretle uğraşanların çoğu bu şekilde çalışıyor, rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istisnasız her firma ilk fırsatta sizden fazladan ücret almaya çabalıyor bunu bilmeniz lazım.ayrıca gelen mesajlardan ve fazladan 3 ay ödediğiniz faturadan haberdar olmamanız hayli ilginç.her ay kuruşları dahi takip ederim.
  • Arkadaşlar bu Turkcell denen şerefsiz firmadan az önce müşteri temsilcisi Eşimi arayıp 25 TL olan faturamızı Turbo paketmidir nedir 2GB internetli 39 Tl lik tarifeye geçirtti.. Hem de lafı oldu bittiye getirerek..
    Şimdi de iptal edersek ceza ödeyeceğimizi söylüyorlar.. Yılbaşında ikimizin de taahhüdü bitiyor.. Derhal Vodafone a geçeceğiz..
    Bu alçak kan emici firmaya tek kuruşum daha geçsin istemiyorum..

Bu arada Turkcellliler dikkat edin telefon ekranınıza gelen mesajlarda evet'e basmayın.. Goller cepte diye bir uygulamaya sizi tek tuş ile abone yapıp her ay 14 TL faturanıza kitleyen firma da bu büyük firmadır..

Dikkatinize sunarım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.