Şimdi Ara

Türev-İntegral Fasikül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil-endemik-sonuçderece-apotemi var aklımda. bunlardan hangisini önerirsiniz?

• başka önerileri olan varsa da dinlerim arkadaşlar.

• orijinal de türev integral fasikülleri çıkartacakmış ne zamana çıkar bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamonaschep

orijinal de türev integral fasikülleri çıkartacakmış ne zamana çıkar bilmiyorum

sağolun hocam. hocam ben martın başından itibaren 1tyt 1ayt çözsem günün devamında soru bankaları veya fasikül ,branş denemesi fln çözmeyi kaldırabilir miyim acaba? o yüzden biraz türev integralde fasikül çözmek istiyorum. olmadı martın başında başlamam bu işe. ama baya soru bankası çözmem lazım hala

• ben endemik alacağım galiba

• 4 tane fasikül fazla değil mi hocam? O kadar da zor değil yani. Bari esktremum fasiküllerini de ekleyin 5 olsun :)

• hocam incelediniz mi ? sayfa sayısı, video çözümü güzel mi fln diye. ben en son öyle bir araştırma yapıp alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antrenmanlarla Geometri
    11 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplasyen

4 tane fasikül fazla değil mi hocam? O kadar da zor değil yani. Bari esktremum fasiküllerini de ekleyin 5 olsun :)

hocam ben aslında iki konuyu da biliyorum. sadece bütün soru tarzlarını görmek istediğimden çözeceğim. ayrıca 4 ünden değil 1 tane yayından çözeceğim o yüzden konuyu açtım.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt

pek incelemedimde endemiğin her şeyinden memnun kaldım tyt fen denemesi tyt problemler tyt matematik denemesi hepsi çok güzel kaynaklardı kısa ve öz olması gerektiği gibi türev ve integralde de öyle olacağını düşünüyorum.

• Geçen sene endemik türev ve integraline bakmıştım. Çok ekstremum bir soru yok. Yeni nesil tarzda da pek soru göremedim. apoteminin zorluk anlaminda 3-4 gömlek daha üstün olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noexcuses

Geçen sene endemik türev ve integraline bakmıştım. Çok ekstremum bir soru yok. Yeni nesil tarzda da pek soru göremedim. apoteminin zorluk anlaminda 3-4 gömlek daha üstün olduğunu düşünüyorum.

Apotemi yazarinin başka bir kitabı da var ona da bakabilirsin kolaydan zora doğru gidiyor ekstremum yayınları olması lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noexcuses

Geçen sene endemik türev ve integraline bakmıştım. Çok ekstremum bir soru yok. Yeni nesil tarzda da pek soru göremedim. apoteminin zorluk anlaminda 3-4 gömlek daha üstün olduğunu düşünüyorum.

hocam apotemi niyetim var. trigonometrisi var zaten. ama seri denemelere geçtiğimde de çözer uğraşırım büyük ihtimal. hızlı bitiremem. o yüzden sıkıntı yaratabilir. ama şimdi aytde fasikül çözünce netler etkilenir zaten. tyt gibi değil ki bu deneme çözmekle artsın.

sonuçderecenin türev-integral bitişik fasikülü var. derece de baya sağlam bir yayın diye biliyorum. yani genel kararsızım. inceleme yapmam lazım.

• Bekir hoca bana apotemi onermişti hocam ayt denemelerinden sonra takibinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkeseçici

Bekir hoca bana apotemi onermişti hocam ayt denemelerinden sonra takibinde

aytde mat için hangi denemeyi çözüyorsunuz? bende apotemi düşünüyorum şuan.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Dostum suan yayın denizi kullanıyorum çok iyi 40 soru için boşluklar var hatanı yazacağın ilk kısımda kesin al fenide iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkeseçici

Dostum suan yayın denizi kullanıyorum çok iyi 40 soru için boşluklar var hatanı yazacağın ilk kısımda kesin al fenide iyi

teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.