Şimdi Ara

Türev İntegral Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Şuanda YGS calisiyorum konularim bitti, sinavdan hemen sonra LYS devam edicem birçok konuyu bitirdim LYSde ama Türev ve İntegrale agirlik vermek istiyorum. Bu 2 konuda da kendime güveniyorum. Önerebileceginiz zor, sağlam, hani o kitabi bitirince LYSde sorulari rahatlıkla yapabileceğimi tarzda kaynak varmi? Simdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karekök ve esen matematik için her zaman en iyi kaynaklar.

• bende yüzdeyüz ün türev ve integrali var. adam her soruyu geniş bi şeklide çözmüş 1 sayfa testi 2 sayfa çözmüş. sadece türevini bitirdim integrade ygs den sonra başlaycağıma ama çok güzeldi . bir de behzat rasuliden de tekrar ettim o da baya iyi kavratıyo konuyu gerçekten.
  • Esen fasiküller harikadır ilk yeşil testleri kolay sonra pembeler iyidir sağlamdır ben ondan trigo bitirdim ve baya sağlam oldu türevide geometrik yorumuna kadar bitirdim sb olarak gene esen diorum ama birey b iyi özellikle farklı sorular için tabi birey b bi süre sonra ikiye ayrılıyor yaprak test olarak kullanıyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 7 Mart 2015; 13:07:53 >
  • Ben çözümlü istemiyorum. Zor sağlam soruları olan bi test istiyorum. Zaten ben Finale gidiyorum. Gidenler bilir çok zor kaynaklar var ama sadece türev integral istiyorum
  • apotemi al fullemezsen gel bana özel okul paranı ben vercem
  • Tamam sağol
  • expenables E kullanıcısına yanıt
    Apotemi çözdüm 2 boş 1 yanlışım vardı türev integral pmden hesap numaramı atıyorum

• aaaaaaaaaaa ama ben sadece o arkadaşa dedim o kadar param yok maalesef sadece 1 kişinin masraflarını karşılayabilirim
  • Hocam bulabilirsen Aydın 12. Sınıf birde üstüne birey b çöz varsa tamamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.