Şimdi Ara

Türev,integral ve geometri için bir bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal bilimler lisesindeyim tmciyim 97liyim :) normalde sizinle sınava girecektim fakat lisede hazırlık okudum o yüzden bu yıl sınava gireceğim tercihleriniz de şimdiden hayırlı olsun.

Soruma gelecek olursak yaz için son iki ay falan kaldı. ygs de bu ayın sonuna doğru falan konular bitiyor sizce deneme mi abanmalıyım yoksa sene içerisinde zaten bolca deneme çözeceğim onun yerine türev ve integrale temel mi atmalıyım teknofemden izleyip simetriden gideyim fem soru bankasındanda çözerim diyorum fem sb çokta zor değilmiş ama unutur muyum saçmalık olur mu size sormak danışmak istedim veya fem ygs lys geo sb var onu bitireyim diyorum zaten başkada çözmem gerisi deneme olur geo.

Beni de yukarıdaki sebepten mezun gibi düşünür ve ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Obp 92-93 falan olur gibi az çok temel var hedefte şimdilik tm-3 15k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum şimdiden deneme başlamak akıllıca değil haklısın; bu 2 ay içerisinde limit, türev, integral halledersen 12'yi inan bana çok rahat geçirirsin. Mat için apotemiyi şiddetle tavsiye ederim, hem çok sağlamdır hem de soru tutturmuşluğu vardır. Sene içinde de karekök mat lys soru bankasını çözüp denemelere dalmanı öneririm. Geometri için fem simetri çok iyidir onu öneririm, yine karekök geometri soru bankasını hem ygs hem lys için kullanabilirsin, eğer anlayarak çözersen yüksek bir geometri neti kaçınılmaz. Niye ısrarla karekök dediğimi alıp çözmeye başladığında anlayacaksın. İyi çalışmalar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.