Şimdi Ara

TURFOZ-Nihat Bilgin-Karaağaç Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 21.2.2021)
Giriş
  • TURFOZ-Nihat Bilgin-Karaağaç Denemeleri

Merhaba arkadaşlar,
    Eklediğim denemeler hakkında bilgi sahibi olan veya kullanan varsa bu konun altında denemeler hakkındaki yorumlarınızı paylaşıp kendi önerilerinizi ankette işaretlerseniz sevinirim.
    İyi çalışmalar.

Tüm kitaplar elime geçti hepsine güzel bir inceleme yapmayı düşünüyorum özellikle istediğiniz bir kısım varsa yorum olarak belirtirseniz sevinirim konu güncel kalacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Karaagac kesinlikle en son cozulmesi gerekiyo hatta cozmesenizde olur cok agir ve moral bozucu olabiliyor. En basitinden 8kya giren bi insan ayt denemesinde 3 5 dogruda kalabiliyor gecen sene dershanede aldirmislardi arkadasimdan biliyorum. Fasikulleri ogretici ona lafim yok ama denemesini cok iddiali olan arkadaslar icin yapilmis abarti biraz eger sorular gecen seneye gore degismediyse.Nihat bilgin kesinlikle cozulmeli ilginc ve guzel sorular var icinde. Diger kaynagi ilk defa duydum bilgim yok.
  • Hocam vaktim olursa; nihat bilgin(geçen sene)- turfoz- Nihat bilgin (güncel)- Karaağaç sırasıyla çözmeye çalışırım. Hepsi iyi denemeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    Karaağaç dediğiniz soru bankası mı yoksa denemeler mi

• Karaagac kesinlikle en son cozulmesi gerekiyo hatta cozmesenizde olur cok agir ve moral bozucu olabiliyor. En basitinden 8kya giren bi insan ayt denemesinde 3 5 dogruda kalabiliyor gecen sene dershanede aldirmislardi arkadasimdan biliyorum. Fasikulleri ogretici ona lafim yok ama denemesini cok iddiali olan arkadaslar icin yapilmis abarti biraz eger sorular gecen seneye gore degismediyse.Nihat bilgin kesinlikle cozulmeli ilginc ve guzel sorular var icinde. Diger kaynagi ilk defa duydum bilgim yok.

• egeb17 E kullanıcısına yanıt
    Denemeleri sormuşsunuz hocam. Ben de denemelerden bahsettim

• Up

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    Hocam işlerin sitesinde gezinene kadar denemelerden haberdar değildim bende herkes kitabı öneriyordu genelde o yüzden sormak istedim hocam 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Turfoz ve Nihat Bilgini öneririm. Karaağaç gereksiz kasıntı olabilir ama daha tam olarak incelemediğim bir şey diyemem.

Ama Turfoz ve Nihat Bilgin gerçekten çok iyi 👌🏻👌🏻

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam görüşleriniz için
    Arkadaşlar ekstradan başka denemeler de önerebilirsiniz yayın denizi vb gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeb17 -- 19 Şubat 2019; 16:6:39 >
  • Nb karaağaca göre daha zor

• Hız ve renk nasil?

• Bir tanesini almayı düşünüyorum birkaç güne. Sizce Turfoz mu almalıyım ilk olarak yoksa NB'mi?
  • Up!

• Parafda güzel

• Güncel!

• Baba hepsinin çözülmesi lazım ya

• TURFOZ (Türkiye Fizik Öğretmenleri Zümreleri) bilinmediği için ankette uzak kalmış. Gönlüm ve fikrim ondan yana. Mutlaka alın, çözün. Çözümleri kitabın içerisinde.

Bu arada 3'ü de birbirinden değerli fakat Turfoz'un ankette geride kalmasına içim el vermedi.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Facebook üzerinden satıldığı zamanlar değerini bilemediler adamlar yayıncılığa başladı hala bilinmiyorlar cidden yazık

• turfozu gecen sene ertan sinan sahin cozuyordu. hos sorular vardi icinde.

• Güncel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.