Bildirim
Turizm ve otelcilik ve reklamcilik
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben liseyi turizm otelcilik olarak okudum.istanbulda marka değeri yüksek bir otelde staj yaptım.boş zamanlarımdada extra olarak çalışıyordum
Bayram izini vs haftalik izin bile zor alıyorsun otelin doluluguna göre bütün izinlerini .kendini geliştirebilirsen yabancı dil vs. yukselebilirsin.ama fedakarlıklar yapman gerekıyor ailene vakit ayıramazsın çift çalışıyorsun sadece uyumak icin eve gidersin.özel sektör genelde bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eklc1922 -- 9 Temmuz 2015; 5:04:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eklc1922
Ben liseyi turizm otelcilik olarak okudum.istanbulda marka değeri yüksek bir otelde staj yaptım.boş zamanlarımdada extra olarak çalışıyordum
Bayram izini vs haftalik izin bile zor alıyorsun otelin doluluguna göre bütün izinlerini .kendini geliştirebilirsen yabancı dil vs. yukselebilirsin.ama fedakarlıklar yapman gerekıyor ailene vakit ayıramazsın çift çalışıyorsun sadece uyumak icin eve gidersin.özel sektör genelde bu şekilde.
maaşı v.s nasıl sence reklama mı gitsem turizm'e mi simdi ne okuyorsun ? Bu arada yorum için sagol.Birde garsonluk mu yapıyoruz ne is yapicaz ? okumus garson olmayalim da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekrarDENEYİNİzz -- 9 Temmuz 2015; 15:05:12 > -
2 yıllık mezun isen en alt seviyeden baslarsin.yabancı dilin var ise ön büro da çalışabilirsin orada daha çok gelistirirsin.otellerin marka değerine göre değişir maaşlar.ben asgari ücretin üstünde alıyordum.1800 tl ye denk geliyordu.suan büro yönetimi okuyorum.en başından seçme imkanım olsa idi stajimi mutfakta yapardım.orada yükselmeye bakardım.görüşlerim bu şekilde.yeri gelir garson olursun.kendini geliştirirsen f&b Müdürlüğü zor değil.Torpil ve biraz kişisel gelişim ile birlikte bu noktaya gelmen zor olmaz.reklamcılık hakkında bilgim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X