Şimdi Ara

TÜRK-ALMAN İŞLETME VS MARMARA İŞLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk alman üniversitesi 70k dan Marmara 60k dan kapatmış geçen yıl.Sizce hangisi daha iyi?Lütfen gerekçeleri de yazar mısınız?

• Bu ne hararet böyle sakin ol azcık Linkedin den bakamıyorum çünkü türk alman henüz mezun vermedi.2013 te açıldı üniversite.işletme daha geç açıldı.Okuyan veya okumayı düşünen kişilerin görüşlerini almak istediğimden böyle başlık açtım.Zaten emin ol kimse forumda başlıklarda yazılanlara göre üni tercih etmiyor okumayı düşünen,araştıran veya okumakta olan kişilerin görüşlerini merak ettiğimden sordum.Puanları aşağı yukarı aynı.İmkanları da aşağı yukarı aynı.
  • Bölüme gidecek olan sensin, araştırma yapmak da senin sorumluluğunda. Okulları kıyaslamak için kriterler aşağı yukarı bellidir. Kadro, erasmus gibi yurtdışı imkanları, önemliyse kampüs, mezunlar ne yapıyor(linkedin).

Oturduğun yerden başlık açıp da hangisi iyi söyleyin, bir de gerekçeleri sıralayın demek nasıl bir rahatlık?
  • needtactic N kullanıcısına yanıt
    Bu ne hararet böyle sakin ol azcık Linkedin den bakamıyorum çünkü türk alman henüz mezun vermedi.2013 te açıldı üniversite.işletme daha geç açıldı.Okuyan veya okumayı düşünen kişilerin görüşlerini almak istediğimden böyle başlık açtım.Zaten emin ol kimse forumda başlıklarda yazılanlara göre üni tercih etmiyor okumayı düşünen,araştıran veya okumakta olan kişilerin görüşlerini merak ettiğimden sordum.Puanları aşağı yukarı aynı.İmkanları da aşağı yukarı aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktulu dinlerim -- 28 Ocak 2019; 20:5:52 >
  • needtactic N kullanıcısına yanıt
    adamın belalısı falan mısın bu ne sinir a.
  • turk alman iyi de dili almanca. bu yüzden marmara seçerdim. ( ing biliyorsan veya hallederim diyorsan turk alman seç.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAÜ derim. Almanya’ya gönderiyorlar belli bir süreliğine diye biliyorum. Daha çok referansa sahip olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jsy418 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2k öğrenciden ilk 100 e girmek gerekiyor dilde.O ilk 100 ü de zaten Almanca'nın ana dil olarak öğretildiği liselerden gelenler kapıyormuş.Daha sonra stajla gidilebiliyor ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Almanca için kasacağınıza Ingilizcenizi mükemmelleştirin. Yok yere kendinizi hırpalamayın. Hani teknik bir bölüm olsa neyse de, işe girerken sizden iyi derecede İngilizce, çok iyi derecede İngilizce istenirken, Almanca genel itibariyle hep anadil seviyesinde konuşulması arzu edilen bir lisandır. Çok gereksiz. Marmara da hiç "süper" bir okul değil bence. İmkanınız varsa, daha iyi netler yapın ve daha iyi bir üniversiteye gidin.( Koç, Bilkent, Sabancı gibi) Yada Boğaziçi Odtü olmasa da İstanbul Üniversitesi İşletme yazın, Marmaradan iyidir. Yolu da dert etmeyin, metrobüs var.

• quote:

Orijinalden alıntı: needtactic

Bölüme gidecek olan sensin, araştırma yapmak da senin sorumluluğunda. Okulları kıyaslamak için kriterler aşağı yukarı bellidir. Kadro, erasmus gibi yurtdışı imkanları, önemliyse kampüs, mezunlar ne yapıyor(linkedin).

Oturduğun yerden başlık açıp da hangisi iyi söyleyin, bir de gerekçeleri sıralayın demek nasıl bir rahatlık?
    Bu sinirle dışarda birine denk gelme indirirler o sinirlerini TAÜ bak bakalım mezun vermiş mi birkaç mühendislikte geçen sene ilk mezunlarını verdi daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B5A59FD1 -- 29 Ocak 2019; 14:31:13 >
  • Benim yazdığım yazıda sinir, hiddet yok. Sadece net konuşunca böyle oluyor. Mezun vermemiş bir okulla köklü bir okulu kıyasladığımızda hangisi ağır basıyor sizce arkadaşlar? Oldukça açık bir cevap.
  • türk alman işletme
  • bana geçen sene Marmara işletme gelmişti mezuna bıraktım bu sene Bilkent işletme iktisat düşünüyorum eğer bırakabilirsen bırak bırakamazsan Marmara İşletme(ing) çok daha mantıklı bir seçenektir.
  • Bilkent turizm ve otel işletmeciliğinide düşün derim bilkent avantajlarını saymakla bitiremeyiz sonuçta
  • türk-alman üniversitesi ile ilgili son çıkan haberlere bak öyle karar ver dedim. ben üniversiteden soğudum açıkçası zaten 1 sene mezuna kaldığım yerde 2 sene de hazırlık eğitimi göremem
  • koç boğaziçi bilkent odtü gibi top okullarda işletmeye gidemiyorsanız gidebileceğiniz en iyi işletme marmara hocam. Türk alman üniversitesi 37 kişi alıyor sıralamasının yüksek olma sebebi bu. Marmara gibi 95 kişi alsa 100kyı göremez, marmaranın dengi değil. İlla almanca öğrenmek istiyorsanız marmara üniversitesinde almanca işletme de var, ona gidebilirsiniz.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    En iyi marmara değil HACETTEPE

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Hocam suan mezun musunuz yoksa kazandiniz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.