Şimdi Ara

Türk-Alman Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamalar baya gerilemiş. Taü'nün bu duruma düşme sebebi ne? 12binden 17bine 15binden 22bine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Almanca eğitim verdiği için olabilir

• Allahın dağındaki balon üni hala overrated. Zamanında 11k yapan arkadas yazmıstı hacettepe ee den itü işletme muhe makina elektrik birsürü süper bölüme gidebiliyorken mal gibi burayı yazdı ne almanyaya gitti ne bişi yapabildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağın başında yeni şafak üniversitesi. ne bekliyordun bahar şenliği bile yaptırmıyor rektör. bu okula girmenin tek mantığı almanca öğrenip almanya'ya üniversite okumaya gitmek olur. diğer türlü yazık puana.

• Kanka sıralamaları nerden buldun atar mısın

• FireLordZuko kullanıcısına yanıt

itü işletmeyi hacettepe eeyi nasıl kaçırır bir insan şu anda ne yapıyor acaba

• Ben yazmayı düşündüm hazırlıkta b2 almanca yaparsan almanyaya gidiyorsun rahat bir şekilde ama 4 yıllığı orada okuyacaksan tamamen çöp

• Snsnsnsn S kullanıcısına yanıt
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt
    Hocam benim almancam var ve hani imkanım olsa taü istiyordum. Ama yer zaman yıldıza vs gitmek daha mantıklıydı taüden. Sonuçta taünün diğer ünilere bir üstünlüğü yok

• vepuan kullanıcısına yanıt

hocam bu sene cidden jet hızında yayınladınız sıralamaları tebrik ediyorum

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Yok hocam, hâlâ girmediğimiz bir sürü bölüm var. Manuel girince biraz yavaş oluyor, aslında herkesten önce sıralamaları çıkarmıştık ama yayınlama kısmı sorun oluşturdu yine. Bakalım seneye ne olur

Fakat sıralamaları farklı mecralardaki sıralamalar ile karşılaştırabilirsiniz. Kesinlikle çok daha yakın hesaplıyoruz. YÖKATLAS gerçek verileri yayınlayınca karşılaştırmalı paylaşacağız

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Aga bazıları yanlış ve saçma tercih yapacak ki fp bölümler olsun. Valla ne yaptığını bilmiyorum. Onun sayesinde bu bölümlerden birine son yerlesen kisi cok mutlu olmuştur yanlızca onu biliyorum 

Hocam ilk bir saat yayınlanan şeyler biraz dardı görebildiğim kadarıyla sadece hukuk, bilgisayar, tıp, ytü vs vardı ama sonradan baya arttı. Kars digor mesleki yüksekokulunu hemen yükleyemezsiniz tabi orayı çok merak eden olduğunu da sanmıyorum. Bence başarılıydınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, seneye çok daha iyi olacak İnşallah

hocam sırf para kazanın diye adblock ı kapattım

Hocam sizde de aynı sorun var. İlköğretim matematik öğretmenliği sıralamaları 100kdan 250k'ya çekmiş hemen hemen her üni. Bu veri doğruya yakın mıdır yoksa hatalı mı?

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederiz hocam; sunucu masrafları ve biraz motivasyon için gerekli oluyor :)

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

Hatalı değil hocam çok yaklaşık sonuçlar.

• Nesi kötü Almanca öğrenip 0 rekabetle rahat rahat Almanya da iş bulup gidiyorsun yada Almanca yüksek lisansa başvurusun yine rekabet olmaz gidersin Almanya'ya yada hazırlığı okuyup Almanya'daki üniversitelerin Almanca bölümlerine başvurursun ki yine 0 rekabet oluyor bilgisayar mühendisliği (informatik) kazanması kolay, sonuç olarak insanı rekabetten sıyırıp Almanya kapılarını açıcak bir üni gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snsnsnsn -- 14 Ağustos 2024; 17:2:1 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.