Şimdi Ara

Türk Alman Üniversitesi (TAÜ) Hakkında Merak Ettikleriniz 2019 (Güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
59
Favori
156.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhangi bir soru takılırsa aklınıza sorabilirsiniz, sonuçta önemli bir dönem bundan sonraki 4-5 seneyi nerede geçireceğine karar vereceksiniz
  • Hukuk hakkında bilgi verebilecek var mı eğitimi nasıldır hazırlık eğitiminin kaliteli olduğunu duymuştum ama hukuk eğitimi nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi gunler hocam, ODTU'deki hocalar ogrencilere yardimci oluyor ve nadiren kaprisli insanlarla karsilasiyorsunuz, hocalarin gidebilecek o kadar universite varken ODTU'de durup buradaki ogrencilere vizyon katmaya calisiyorlar ve ulkeye yararli olmaya calisiyorlar, Amfi'de hocaya anlamadiginiz yeri sorabiliyorsunuz ve hocalar guzel sorulari tesvik ediyorlar, derslerden sonra ofislerine de gidebiliyorsunuz, maillerinize cevap da aliyorsunuz, dusundugunuz hoca tiplemesinin ITU'de oldugunu duydum ben fakat onu da ITU'lu bir arkadas savunsun.
    Amacim muhalefet olmak degil bu arada sadece olur da bu konuyu ziyaret edenler ODTU hocalari hakkinda yanlis bir izlenim sahibi olmasin dedim.
  • Hocam ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi'nde ikinci sınıfa geçtim.yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.eğitim dili almanca oldugu için 1.sınıftaki derslerde intibak işlemleri nasıl oluyor?derslerden geçmiş sayılıyorum sanırım.Ve yeterlilik sınavı zor oluyor mu?lisede gördüğümüz Almanca bu sınavda başaralı olmamızı sağlar mı?Yardımcı olursan çok sevinirim
  • 8181sy 8 kullanıcısına yanıt
    O yatay geçiş mevzusunu bizim öğrenci işleri daha iyi bilir, saymayabilirler burası Almanca diye. Yeterlilik sınavı için şöyle söyleyeyim, yatay geçişlilere galiba kendileri hazırlıyor tam emin değilim. Ama normal hazırlık öğrencileri geçişi için DSH ya giriyoruz kendisi İngilizcenin TOEFL gibi düşün, bunu geçersek geçmiş sayılıyoruz.
  • Yurtdışında iş bulmak kolay. Bu üniversiteden mezun olunca Türkiye'deki iş imkanları nasıl? Bir bilgisayar mühendisi ortalama ne kadar maaşlı bir iş bulabilir? Tahmini değil, verilere dayanan bilgileriniz var mı?

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt
    Henüz bilgisayar mühendisi mezunumuz yok açıkçası ilk defa bu sene 1.sınıf bilgisayar mühendisi öğrencilerimiz olacak, o yüzden malesef size verilere dayanan bir bilgi veremem. Ama buraya bilgisayardan geldiğiniz zaman ilk gelen öğrencilerden olucaksınız ve aynı zamanda ilk mezunlardan. Şirketler sizi TAÜ'nün bilgisayarcıları nasılmış diye alıcaklardır, yani kaymağını yiyen öğrencilerden olursunuz.
  • hocam 35 bin geld mf4 taü eem yazmak istiyorum sizce gelir mi ve 1 senede almanca nasıl hallediyorsunuz benım alamancam 0
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Sıralamasını tahmin etmek çok zor ama bilgisayarın açılışına bakarsak EE biraz daha yüksek açabilir, 35-40 civarı bekliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 11 Temmuz 2017; 23:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr John H. Watson

Sıralamasını tahmin etmek çok zor ama bilgisayarın açılışına bakarsak EE biraz daha yüksek açabilir, 35-40 civarı bekliyorum ben.

hocam gireyimde başka bir şey istemem zaten evimin yanında yürüyerek max 10 dk
  • Hocam hukuk fakültesi ile ilgini bilgi verebilir misiniz?

Akademik kadro nasıldır?

Almanya'daki üniversiteler ile anlaşmalar kapsamında öğrenci değişimi vs programları oluyor mu?

Hukuk okuyan arkadaşlarınız memnun mu?

• Hukuk fakültesi biraz torpilli olan bölümümüz. Rektör ve rektör yardımcımız hukukçu olduğu için, daha hızlı ilerliyor bu bölüm, erasmus anlaşmaları yüksek. König hoca var Almanyada bilinen saygın profesörlerden kendisi bizim hukukun hocası. İstersen bana özelden yaz seni iletişme geçireyim hukuk okuyan arkadaşımla

• Okulun ulaşımı hakkında bilgi vermişsiniz ama pek benim işime yaramıyor gibi ya da İstanbulda oturmadigimdan anlamadim ama okulun önünde iett duragi var sanirim giris ve cikis saatlerinde rahatlikla ulasim saglanabiliyormu yoksa bekliyor muyuz?Pendikten gidip gelecdgimde bir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipbirhayal T kullanıcısına yanıt
    Hocam Pendikten gelirken önce Kozyatağına geleceksiniz oradan sabahları direkt okula gelen otobüs var 30-35 dk civarı sürede okula gelirsiniz veya 500 T yapıp Kavacıkta aktarırsınız, çıkışta da önce Kavacık'a gidip oradan Kozyatağına geçeceksiniz.Bu yılın son zamanlarına doğru ulaşım rahatladı gibi, öğrenci saysının artmasıyla ring gibi direkt okula kısa yoldan gelen seferler artacaktır muhtemelen.
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim ya cidden üniversite hakkındaki tek kafamdaki soru işaretiydi giderdiniz mutlu olun ne diyeyim😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipbirhayal T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam bekleriz
  • Sıralamam 45270, TAU bilgisayar mühendisliği de 44600'den kapatmış geçen sene.

Tutma olasılığı nedir ?

Edit; Bu sene düşüş olur mu sıralamada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ternaxis -- 17 Temmuz 2017; 15:19:34 >
  • Malzeme Bilimi ve Teknolojileri ile metalurjinin farkı tam nedir hocam almanyada bu şekilde geçtiği için falan mı ?
  • 40bin sıralamam bilgisayar mühendisliği düşünüyorum sizce yerleşebilir miyim? Ayrıca erkek yurdu var mı yakınında fiyat bandı nedir şimdiden teşekkür ederim

• HUKUK FAK. HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN BİR DE YURTDIŞI İMKANLARI
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.