< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopgaser -- 12 Haziran 2019; 18:11:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopgaser -- 12 Haziran 2019; 18:11:24 > |
köy de yaşamı seviyorsun TAU |
Hem yurtdışında çalışma hem yabancı dil öğrenme isteğim sebebiyle sıralamam yeterli gelirse TAÜ bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum.Almanya'daki yazılım şirketleriyle vs. anlaşmalarınız var mı?Almanya'da çalışmak istediğim zaman bilgisayar müh adına ne gibi kolaylıklar sağlanıyor, veya sağlanıyor mu?Kusura bakma çok spesifik sordum sanırım.
|
Bence bu üniversiteyi (şuan) yazıp kendinize yazık etmeyin arkadaşlar . İleride nasıl olur bilemem ama sistemi oturmamış yeni bir üniversite hele mühendislik gibi birşey kesinlikle okumayın. Mühendislik eğitimi okulun donanımına çok bağılı.
|
Bilgisayar mühendisliği bölümümüz daha bu sene kuruldu, şu anda bölüm dersleri alan yok kimse. Ama program içeriği zaten belli. Odak noktası olarak Endüstri 4.0 alındı ki bence bu çok büyük bir avantaj. Firma ile anlaşmaları vakfımız yapıyor, her geçen gün sayısı artıyor. Yazılım anlamında Adesso var diye biliyorum. Sana şöyle diyim Almanya’da Berlin Teknik Üniversitesine gideceksin 3 ay yaz okuluna, artı bilgisayar müh bölümünün yeni mezunlarından olacaksın. Şirketler bu TAÜ-Bilgisayar müh mezunları nasıl oluyor diye denemek isteyecek. Ayrıca, Almanya’nın beklentisi yüksek bizden. Artı buraya Berlin Teknikden proföserler geliyor ders vermeye, ki onlarla networking kurabiliceksin, böylelikle kendine bir Almanya ayağı yaratacaksın. Yüksek lisansı Almanya’da yapmanda kolaylığı var TAÜ’nün. Sonuçta herkes gelip ben Almanya’da çalışacağım dediğinde olmaz, ama kendine geliştirmenle birlikte TAÜ’nün fırsatlarından yararlanabilirsin. |
Kazandım
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|