Şimdi Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Okuyanlar/Okumayı Düşünenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
93.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaozkan

mesela osmangazi üniversitesi 359binle 219 puanla kapatmış bu sıralama en fazla ne kadar yükselebilir ki 1 yıl 150bin kişi yükselir mi

hocam ben oraya gitmek istiyorum sıralamam 300 bin ihtimal varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Evet başka kimler düşünüyor ?

ben düşünüyorum hocam Eskişehir Osmangazi ünisini istiyorum cok güzel dıyorlar ins olurda giderim sıralamam ve puanım tutuyo
  • 119k mutlaka biyer gelir mi ya başka alternatifim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGABRK

quote:

Orijinalden alıntı: kaozkan

mesela osmangazi üniversitesi 359binle 219 puanla kapatmış bu sıralama en fazla ne kadar yükselebilir ki 1 yıl 150bin kişi yükselir mi

hocam ben oraya gitmek istiyorum sıralamam 300 bin ihtimal varmi ?

Milyonda bir.
  • Beyler bu sene Türk Dilj ve Edebiyati dusunup siralamasi 90 binden fazla olanlar fazla umutlanmasin. 90 bin yine iyi ihtimal uzmanlar 70-75 diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunedirbaskan

Beyler bu sene Türk Dilj ve Edebiyati dusunup siralamasi 90 binden fazla olanlar fazla umutlanmasin. 90 bin yine iyi ihtimal uzmanlar 70-75 diyor

Benim sıralama 56.000 Mimar sinan geçen sene 67.000 ile almış sizce şansım nedir?
  • Ts 2 dalında sıralamam 77.000 sizce osmangazi üniversitesi (İ.Ö) gelir mi. 320 binlerden almış gecen yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: bunedirbaskan

Beyler bu sene Türk Dilj ve Edebiyati dusunup siralamasi 90 binden fazla olanlar fazla umutlanmasin. 90 bin yine iyi ihtimal uzmanlar 70-75 diyor

Benim sıralama 56.000 Mimar sinan geçen sene 67.000 ile almış sizce şansım nedir?

Dostum riskli baya. 2011 verileri kadar yukselmesede yaklasacaktir siralamalar ozellikle edebiyatta. 2011 verilerini dikkate al . Fen-Edb ile ilgili sorusu olan sorabilir

• ts 2 188k dayım iö gelir mi sizce
  • ImagınePerest kullanıcısına yanıt
    imkansız ben 60 bindeyim olmaz diye üzülüyorum ya @ImagınePerest @ImagınePerest
  • 119k gelirmi? ts2 edbyt
  • şu edebiyat kadar mezunu olan boş bi bölüm var mı acaba? her sene binlerce öğrenci almaya da devam ediliyor, bence fen-edebiyat kontenjanları azaltılmalı türkiye'de vasıfsız eleman yetiştiriyor bu bölümler.
  • Arkadaşlar Formasyonun etkisi ile Vakıf Üniversitelerindeki puanlardada bir artış olur mu?
  • 49 bindeyim. sırayla:
    mimar sinan:67.000
    yıldız teknik:85.000
    namık kemal:79.000
    kırklareli: 150k+
    trakya: 150k+
    yazdım. düzce, kocaeli, balıkesir üniversiteleriyle beraber. sizce durum ne olur?
  • Her iş alanında olduğu gibi bu bölümde kendini geliştirmene bağlı.Dersanede edebiyat öğretmenim vardı Saati 150 liradan ders veriyordu.Gıdım boş zamanı da yoktu.Ki taş çatlasın 26-27 yaşında.İlk iki yılda özel dersten kazandığımla yarı ev parası biriktirdim demişti.Aklını kullanmaya bağlı bence.Öğretmende olsan güncelleyeceksin kendini.
  • Öğretmen olma gibi bir hayalim yok. Yazar olmak istiyorum ve kendimi geliştirmeyi hedefliyorum; bölümü de bu amaçla okuyacağım. Konya Edebiyat gelir mi sizce bu yıl? Sıralama 55k.
  • hocam zaten hiç kimsenin ben öğretmen olayım diye girdiğini zannetmiyorum, edebiyat fakültesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilblink

hocam zaten hiç kimsenin ben öğretmen olayım diye girdiğini zannetmiyorum, edebiyat fakültesine.

Keşke öyle olsa hocam ya formasyon alır öğretmen olurum diye girip sıralamalarla oynuyorlar. Misal geçen sene 77k ile almış ama bu sene 25k ya kadar düşer diyorlar. İşimiz var ya hu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Orijinalden alıntı: Evilblink

hocam zaten hiç kimsenin ben öğretmen olayım diye girdiğini zannetmiyorum, edebiyat fakültesine.

Keşke öyle olsa hocam ya formasyon alır öğretmen olurum diye girip sıralamalarla oynuyorlar. Misal geçen sene 77k ile almış ama bu sene 25k ya kadar düşer diyorlar. İşimiz var ya hu.

sonra diyorum tabi, edebiyat öğretmeni nasıl türkçe bilmez? düşürmesinler bu sene ya, bir sene daha kasamam ben kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

119k gelirmi? ts2 edbyt

++++++++++
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.