Şimdi Ara

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Okuyanlar/Okumayı Düşünenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
4
Favori
93.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ts 2 77.000 sıralamam var.Sizce Osmangazi üniversitesi edebiyat bölümü gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

119k gelirmi? ts2 edbyt

++++++++++

hocam kırklareli ve trakya üniversiteleri rahatça oluyor da, formasyon sıkıntımız var biliyorsun. bir şey diyemem.
  • up.
  • 69 k ile olumlu düşüneyim mi arkadaşlar
  • Evet sayılı günler kaldı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 9 Temmuz 2013; 18:07:39 >
  • 238k ts2 sıralamam, 290k, 350k, vs olan 2. öğretimler gelir mi?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caris Esterama Di Raizel

238k ts2 sıralamam, 290k, 350k, vs olan 2. öğretimler gelir mi?

hocam içini karartmak gibi olmasın da çok zor.
  • up
  • 124bin ile eskisehir gelir mi gecen sene 154bin ile almis? ikinci ogretimi de 354bin ile almis o gelir mi? veya 124bine gelebilcek yerler neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

124bin ile eskisehir gelir mi gecen sene 154bin ile almis? ikinci ogretimi de 354bin ile almis o gelir mi? veya 124bine gelebilcek yerler neler?

Gelir, boş boşuna 300 bin küsürlük yerleri yazmayın, puan falan artmayacak arkadaşlar. Çöpe atmayın puanlarınızı.

180 Binden yukarısını istemediğin üniversiteler için yazma bence.
  • Arkadaşlar ne olur ?

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Okuyanlar/Okumayı Düşünenler
  • arkadaşlar sıralamam ts2 =123 bin eskişehir osmangazi tutar mı ? ? ?
  • Bu sene düşünen veya bu bölümde okuyup tecrübelerini aktaracak olan var mı ? Genelde Lys'den önce pek düşünen olmuyor ama Lys'den sonra puana göre düşünenler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

bende gelecek puan ve sıralamadan dolayı türk dili ve edebiyatı bölümüne tercih yapmayı düşünüyorum ama internette biraz araştırma yapınca kararsız kaldım. mezun olduktan sonra çok zahmetliymiş herhalde. tam bir bilgim yok ama yazılanlara göre kpss, ales bir sürü sınavlardan bahsediliyor + formasyon olayı var tam anlayamadım ama. tarih bölümünüde istemiyorum. radyo sinema televizyon istiyordum puanım yetmeyecek. o yüzden türk dili ve edebiyatı bölümüne yönelicem sanırım

İnternette yazılanlara pek de kulak asmamak gerekiyor. Ben de okudum hepsini. Şu an edebiyat okuyanlar ileride kendilerine rakip çıkmaması için bölümü kötülüyorlar.

Bölüm hakkında olumsuz konuşanlar kendilerine rakip çıkmaması için değil atanmanın gerçekten zor ve sıkıntılı bir süreç olmasından dolayıdır. Okulu bitirdikten sonra bir yıl formasyon almalısınız ve sonrasında KPSS' de yeterli puanı tutturup atanmanız gerekiyor. KPSS' ye ek olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı da var tabii. Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği güzeldir ama okuduktan sonrasını bilerek yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: frape

quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

bende gelecek puan ve sıralamadan dolayı türk dili ve edebiyatı bölümüne tercih yapmayı düşünüyorum ama internette biraz araştırma yapınca kararsız kaldım. mezun olduktan sonra çok zahmetliymiş herhalde. tam bir bilgim yok ama yazılanlara göre kpss, ales bir sürü sınavlardan bahsediliyor + formasyon olayı var tam anlayamadım ama. tarih bölümünüde istemiyorum. radyo sinema televizyon istiyordum puanım yetmeyecek. o yüzden türk dili ve edebiyatı bölümüne yönelicem sanırım

İnternette yazılanlara pek de kulak asmamak gerekiyor. Ben de okudum hepsini. Şu an edebiyat okuyanlar ileride kendilerine rakip çıkmaması için bölümü kötülüyorlar.

Bölüm hakkında olumsuz konuşanlar kendilerine rakip çıkmaması için değil atanmanın gerçekten zor ve sıkıntılı bir süreç olmasından dolayıdır. Okulu bitirdikten sonra bir yıl formasyon almalısınız ve sonrasında KPSS' de yeterli puanı tutturup atanmanız gerekiyor. KPSS' ye ek olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı da var tabii. Türkçe ve Edebiyat Öğretmenliği güzeldir ama okuduktan sonrasını bilerek yazın.

Ona bakarsak tıp dışında garanti bölüm yokki. her bölümün kendine göre zorluğu var. İş insanda bitiyor.

Ek olarak formasyon artık okurken alınabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark is the Sunlight -- 4 Nisan 2014; 21:23:59 >

• Up

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lysye sayılı günler kaldı. Var mı düşünen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.