Şimdi Ara

Türk Dizileri Çok Saçma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep aynı senaryo gerçekten ırak gerçek hayatla hiç bir ilgisi olmayan saçma sapan dizileri her izlediğimde sadece gülüyorum vee yine gülüyorum :)
    özellikle saçma diziler kategorisinde 1.sırada yahşi cazibe, çocuklar duymasın , kavak yelleri falan azcık hollywood filmleri izleyinde görün asıl film neymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleee -- 15 Aralık 2010; 15:23:52 >

• Film ile diziyi birbirine karıştıran Türk insanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Film ile diziyi birbirine karıştıran Türk insanı...
    söyleyip duruyorum şöyle arabalar üzerine bir dizimiz olsa ne kadar güzel olur her karakterin bir arabası olsa
  • Yaklasik 2 yildir yerli dizi izlemiyorum , full yabanci izliyorum. Zaten yabanci dizi izlemeye basladiktan sonra cok basitve sacma geliyor yerli diziler.
  • siz çekin o zaman dizede izleyelim herkes eleştiriyo ama bi icraat yok tık yok tık ama bıdı bıdı var siz ne yaptınız bu ülkeye katkıda buluncak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniel-gs

siz çekin o zaman dizede izleyelim herkes eleştiriyo ama bi icraat yok tık yok tık ama bıdı bıdı var siz ne yaptınız bu ülkeye katkıda buluncak ?

Eleştirmek için icraat mı yapmış olmak lazım tosunum? Bok gibi diziler yapıyorlar adamlar yani biz yapamıyoruz diye adamları övelim mi yani?
  • şu yabanci flmlerde turkce seslendirmeler kötü bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

şu yabanci flmlerde turkce seslendirmeler kötü bence
  • quote:

siz çekin o zaman dizede izleyelim herkes eleştiriyo ama bi icraat yok tık yok tık ama bıdı bıdı var siz ne yaptınız bu ülkeye katkıda buluncak ?

Para biriktiriyoruz dizi değil film yapacağız :)

NOT : Ciddiyim. film çekimi : yaklaşık 10 yıl sürecektir. ve bir çok şirketin desteği ile yaklaşık olarak 20 milyon dolar harcanacak filme amaç büyük paralar kazanmakmı hayır ? bir Türk vatandaşı olarak uluslar arası güzel bir film yapabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleee -- 15 Aralık 2010; 15:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

Film ile diziyi birbirine karıştıran Türk insanı...

fark ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: {AA}

Alıntıları Göster
    Tek gerçek Ezel.Bir de Çocuklar Duyması iyidir.Diğerleri boş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: meleee

quote:

Para biriktiriyoruz dizi değil film yapacağız :)

NOT : Ciddiyim. film çekimi : yaklaşık 10 yıl sürecektir. ve bir çok şirketin desteği ile yaklaşık olarak 20 milyon dolar harcanacak filme amaç büyük paralar kazanmakmı hayır ? bir Türk vatandaşı olarak uluslar arası güzel bir film yapabilmek.

Alıntıları Göster
    Konu kitlenmiştir.

• quote:

Hep aynı senaryo gerçekten ırak gerçek hayatla hiç bir ilgisi olmayan saçma sapan dizileri her izlediğimde sadece gülüyorum vee yine gülüyorum :)
    özellikle saçma diziler kategorisinde 1.sırada yahşi cazibe, çocuklar duymasın , kavak yelleri falan azcık hollywood filmleri izleyinde görün asıl film neymiş...

her holywood filmi güzel degil. aslında bazı sahneler ve konular benzeyebiliyor. hatta aynı espriyi bir kac filmde görmüştüm. Eleştirirken yapıcı olmak gerek. Bana kalırsa bu dizi çöplüğünde yetişen oyuncular ve diger emekçiler sinemamıza katkıda bulunacaktır. bunu ozellikle son 5 yıldır diyorum her yerde.
    Bir Bollywood yada Hollywood sektoru neden ülkemizde olusmasınki?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Konu kitlenmiştir.

Alıntıları Göster
    Yahşi cazibe ne alaka kardeşim kendi adına konuş bence çok eğlenceli ve Çocuklar duymasın sevmiyorsan izleme Allah alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: No..Fear

quote:

Hep aynı senaryo gerçekten ırak gerçek hayatla hiç bir ilgisi olmayan saçma sapan dizileri her izlediğimde sadece gülüyorum vee yine gülüyorum :)

her holywood filmi güzel degil. aslında bazı sahneler ve konular benzeyebiliyor. hatta aynı espriyi bir kac filmde görmüştüm. Eleştirirken yapıcı olmak gerek. Bana kalırsa bu dizi çöplüğünde yetişen oyuncular ve diger emekçiler sinemamıza katkıda bulunacaktır. bunu ozellikle son 5 yıldır diyorum her yerde.
    Bir Bollywood yada Hollywood sektoru neden ülkemizde olusmasınki?!
    benim de Türk dizilerinden umudum yok artık ne bir patlama ne bir havaya uçurma sahnesi çekiyorlar artık tamamen masrafsız iş yapıp çok para kazanmaya bakıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

benim de Türk dizilerinden umudum yok artık ne bir patlama ne bir havaya uçurma sahnesi çekiyorlar artık tamamen masrafsız iş yapıp çok para kazanmaya bakıyorlar

Alıntıları Göster
    Behzat ç'yi tavsiye ederim çok kaliteli bir dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Alıntıları Göster
    öyle bir geçer zaman ki son yılların en kaliteli dizisi bence türk dizileri arasında ezelde iyidirde tabi ondada saçmalıklar yok değil. kv nin ilk sezonu efsaneydi be

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

öyle bir geçer zaman ki son yılların en kaliteli dizisi bence türk dizileri arasında ezelde iyidirde tabi ondada saçmalıklar yok değil. kv nin ilk sezonu efsaneydi be

Alıntıları Göster
    Yahşi Cazibe, Avrupa Yakası'ndan sonra gelen en iyi komedi sit-com dizisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Aynen

avrupa yakası saçma sapandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.