Şimdi Ara

Türk erkeği koruma derneği, evlenmeyin buyrun gelin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Böyle mi nefsini rahatlatmaya çalışıyorsun. Hiç kendini avutma. Zina en büyük günahlardan biridir. Bu dünyada zevk sefa içinde yaşıyorsun. Ahiret'te nasıl hesap vereceksin? Orada yapmadım diyemeyeceksin. Kuran'da kumardan, alkolden, uyuşturucudan uzak durun. Ama zinadan kaçın diyor kaçın.

• Dünyada bu kadar zararı olan zina, âhirette de kişiyi rezil-rüsvay eder ve acı bir azaba mâruz bırakır. Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurur:

“Bu gece rüyâmda iki kişi (Cebrâîl ile Mîkâîl) gelerek beni kaldırdılar ve «Haydi gidiyoruz» dediler. Ben de onlarla beraber gittim… Fırın gibi bir yapıya vardık. Orada ne söylenildiği anlaşılamayan çığlıklar, feryatlar birbirine karışıyordu. İçerde bir sürü çıplak erkek ve kadın bulunduğunu anladık. Altlarından alevler yükseldikçe, çığlık atıyor, feryâd u figân ediyorlardı. Meleklere bunların kim olduğunu sordum:

«–Zina eden erkek ve kadınlar» dediler.” (Buhârî, Ta’bîr, 48; Cenâiz, 93; Tirmizî, Rü’yâ, 10/229

@Catcheee

Bu mesajı kaçırmışım.

Benim hanımcı olduğumu nereden çıkardın ki? Ben hiç dedim mi, varımı yoğumu kadına vereceğim, onun için kredi çekeceğim, evini, arabasını alacağım, tatillere götüreceğim diye. Onları da sen dedin  

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Bu mesajı kaçırmışım.

Benim hanımcı olduğumu nereden çıkardın ki? Ben hiç dedim mi, varımı yoğumu kadına vereceğim, onun için kredi çekeceğim, evini, arabasını alacağım, tatillere götüreceğim diye. Onları da sen dedin  

Dedin hocam ne yazıkki dedin ama dolaylı yoldan dedin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesajı kaçırmışım.

Tüm Mesajlarım çok değerli, altın gibi kaçırma her kelimem önemli

Beni hiç tanıyamamışsın  

• quote:

Beni hiç tanıyamamışsın  

Sende beni ama kendimi taktım edeyim Alfaların kralıyım

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bir ara zinadan uzak dur yazdım sen de onunla muhabbetim oldu böyle biri değil diye onu savunmuştun şimdi onu tanıdın işte benim bir lafım var her zaman tecrübeye inanırım onu ancak tecrübe ederek tanıyabilirdin şimdi görmüş oldun

Bahsettiğin gibi bir insan olsaydın kadınların seni aldatmasından, boşamasından, toplum içinde rezil edip, küçük düşürmesinden korkmazdın.

Korktuğu için köşeye sıkışmış, köşeye sıkıştığı için de kadınlara ve ilişkilere saldıran, düzgün bir ilişki yürütemediğin için suçu kendinde değil de dış faktörlerde arayan birisin.

• quote:

Bahsettiğin gibi bir insan olsaydın kadınların seni aldatmasından, boşamasından, toplum içinde rezil edip, küçük düşürmesinden korkmazdın.

Korktuğu için köşeye sıkışmış, köşeye sıkıştığı için de kadınlara ve ilişkilere saldıran, düzgün bir ilişki yürütemediğin için suçu kendinde değil de dış faktörlerde arayan birisin.

Boşanmam için evlenmem lazım bu bir ikincisi ben bi kadınla beraberdim, kadınlığımı sende hissettim dedi sonra ayrıldık o nişanlandı, kadın intikam için piskopat sevgilisini üstüme saldı ve saldığı adam evli otizmli çocuğu var ve bu kadınla dini nikah kıymış.

Olay 4 yıl önce olmuş benlik bi durum değil karşımdakiler hastalıklı beyin.

Cidden inan beta olsam çoktan evlenirdim, kadınlar sözünü geçirdikleri erkeklerle evlenirler, sevdikleriyle değil ben bi imkan sunuyosam karşılığı olmalı.

Bak bi kadınla tanışmıştım semti çok uzaktı işim var gelemem dedim, orta bi yerde buluşalım dedim oralı olmadı sen gel dedi, ben gelemem hadi yolun açık olsun dedim bunu Ülkede yapabilen tek erkek benim

Sen şu an bi efsaneyle konuşuyosun, ilgiliyim dir, sahiplenirim ama asla kadının kölesi olmam bunu diyip karşısına güzel biri çıktımı kedi gibi olanlarıda biliyorum.

Beta olsam çoktan evlenirlerdi benimle zaten çok yakışıklıyım gerek duymuyorum.

• Arkadaşlar yeni sloganımız bu..

Kadınlar sevdikleri adamla değil, sözünü geçirdiği, konfor alanı yaratan erkeklerle evlenirler.

Bahsettiğin, sevgilisi seni darp eden kadın ile birlikte olmayı sen seçtin. Düzgün bir insanla birlikte olsaydın yaşamayacaktın bunları. Sayısını unutacak kadar çok kadınla birlikte oldum, evlendim, boşandım, onlarca uzun ilişkim, tek gecelik sevgilim oldu, kimse gelip de intikam almak istemedi. Hayatıma aldığım insanları düzgün seçtim, çünkü kendim de düzgün bir insanım. Kimsenin kalbini kırmadım, hiçbiri de gelip beni incitmek istemedi.

Geri kalanı komik olmuş biraz, cevap vermeyeceğim.

Sonuç olarak, sana daha önce "düz dünyacı" deme sebebim de, insanları sadece kendi hayatına giren seviyesiz ve kalitesiz insanlarmış gibi düşünmen. Bu nedenle kaliteli bir ilişki yürütülebileceğini düşünemiyorsun, bu nedenle bütün kadınlar seni kullanacakmış gibi geliyor. Daha önce de yazdım, kadınlar seni "kullanılacak, sonra da atılacak adam" olarak gördüğü için kullanıyor. Yoksa o uzak semtteki kadın koşa kola gelirdi yanına seni kaybetmemek için.

• quote:

Bahsettiğin, sevgilisi seni darp eden kadın ile birlikte olmayı sen seçtin. Düzgün bir insanla birlikte olsaydın yaşamayacaktın bunları. Sayısını unutacak kadar çok kadınla birlikte oldum, evlendim, boşandım, onlarca uzun ilişkim, tek gecelik sevgilim oldu, kimse gelip de intikam almak istemedi. Hayatıma aldığım insanları düzgün seçtim, çünkü kendim de düzgün bir insanım. Kimsenin kalbini kırmadım, hiçbiri de gelip beni incitmek istemedi.

Geri kalanı komik olmuş biraz, cevap vermeyeceğim.

Sonuç olarak, sana daha önce "düz dünyacı" deme sebebim de, insanları sadece kendi hayatına giren seviyesiz ve kalitesiz insanlarmış gibi düşünmen. Bu nedenle kaliteli bir ilişki yürütülebileceğini düşünemiyorsun, bu nedenle bütün kadınlar seni kullanacakmış gibi geliyor. Daha önce de yazdım, kadınlar seni "kullanılacak, sonra da atılacak adam" olarak gördüğü için kullanıyor. Yoksa o uzak semtteki kadın koşa kola gelirdi yanına seni kaybetmemek için.

Efsaneyle yazışıyon şu an anın kıymetini bil, ben evliliğe karşıyım bu benim görüşüm benim duruşum, kadınların içinde büyüdüm bi bildiğim var

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Tarikatci alert

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Boş yapma Kur'an'da yazıyor bu uyup uymamak sana kalmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.