Şimdi Ara

Türk erkeği koruma derneği, evlenmeyin buyrun gelin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düz dünyacıyla konuşmak gibi bir şey seninle konuşmak. Kafada kurduğun ilişki tanımının dışına çıkamadığın için bahanelerin ve verdiğin örnekler de hep aynı çerçevede kalıyor.

Ama mesela sana desem ki, açık açık bu sefer. Sağlıklı bir ilişkide bu dediklerinin hiçbiri olmuyor! Kafanda kurabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

İşte bu yüzden, ne evlenebilirsin, ne de düzenli, sağlıklı bir ilişki kurabilirsin. Sorun evlilik, kadın, aldatma vs. değil, sorun sensin.

Ama seni her kadın alır ciddiyim hanımcı erkekler moda cidden bak fasa tatilde gitmesine izin verirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

televizyon toplumsal mühendisliğin ve propagandanın şahıdır, neyse ki çağımızda sosyal medya bu döngüyü kırma konusunda oldukça işlevsel.

maalesef insanlar şiddetin olmadığı bir programı izlemek istemiyorlar, kaos, kavga, gürültü istiyorlar.

bu arz ve talep meselesinin ülkeyi getirdiği durum ise ortada.

toplum hasta.

hastalığı normalleştiriyorlar.

insanları insan olmaktan çıkarıp nesne haline getiriyorlar. başkalarına zarar vermekte beis görmüyorlar.

ve fakat aynı durumu kendileri yaşadıklarında ise sızlanıyorlar.

kendilerinin vermek istemediklerini talep edip almak istiyorlar.

birilerinin gelip hayatlarını değiştirip güzelleştirmelerini, mutluluk getirmelerini bekliyorlar. o mutluluğun yeşereceği habitatın kendilerinde var olup olmadığını bilmiyorlar.

ya da kendileri bir başkasının hayatını güzelleştirecek donanıma sahipler mi? bilmiyorlar.

belirttiğin, ikiyüzlülük, arkadan iş çevirme, yalanlar ... konularını maalesef daha sık yaşar olduk.

bireysellik ile bencilliği karıştırıyorlar.

toplum hasta, düzelecek gibi de durmuyor.

bireyler kendi seçimlerinin getirdiği sonuçların negatif olması durumunda suçu ya diğerlerinde buluyorlar ya da kader diyerek geçiyorlar.

her şey kontrolümüz altında değil ve fakat hükmedebildiğimiz alan çok dar değil.

partnerim hesap ödemek istediğinde benden izin isteyen işletme çalışanlarına sık rastladım. oldukça komik bir durum ve fakat durumu gayet net özetliyor.

yani hizmet aldığım kişiler benim ilişkimde benim rolümü belirlemek istiyorlar.

senin mesajına cevap olarak yazdım ve fakat mesaj sana özel değil.

toplumsal çürümüşlük konusundaki vurgularına katılıyorum.

insanlar istekleri ve arzuları konusunda kendilerine dürüst olurlar ise başkalarına karşı da bu dürüstlüğü sürdürebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Düz dünyacıyla konuşmak gibi bir şey seninle konuşmak. Kafada kurduğun ilişki tanımının dışına çıkamadığın için bahanelerin ve verdiğin örnekler de hep aynı çerçevede kalıyor.

Ama mesela sana desem ki, açık açık bu sefer. Sağlıklı bir ilişkide bu dediklerinin hiçbiri olmuyor! Kafanda kurabiliyor musun?

Aklıma ne geldi bak bi evlilik programında bi adam kadının önünde ayak ayak üstüne atmıştı herkes eleştirdi adamı terbiyesiz diye, sonra duydukki orda eleştiren kadının evlilik öncesi ilişkisi olmuş ve hamile kalmış sanırım anladın beni

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Sana ne desem boş bu saatten sonra. Anlamıyorsun, anlamak istemiyorsun.

Neyse, bir sonraki konunda görüşürüz. Orada da seni köşeye sıkıştırır, saçmalattırırım yine böyle  

• Hey

• Evliliğe biraz fazla takıksın sanki. Sal işte nasıl yaşamak istiyorsan yaşa. Nasıl mutlu olacağını en iyi kendin bilirsin. O yüzden başkalarına sormana hiç gerek yok bu konuyu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen bu YouTube kanalı açsana ya da TikTok artık ne bileyim bu konuyla ilgili videolar yaparsın para da kazanırsın, insan bir şeyi bu kadar canla başla savunursa başarılı da olursun ben inanıyorum:D gülüyorum ama sıfır şaka aklında bulunsun bence hem daha çok yiğit erkeklerimize ulaşıp uyarma şansın olur biz forumdaşlar olarak senin fikirlerinden yeterince istifade ettik elhamdülillah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6

Abi sen bu YouTube kanalı açsana ya da TikTok artık ne bileyim bu konuyla ilgili videolar yaparsın para da kazanırsın, insan bir şeyi bu kadar canla başla savunursa başarılı da olursun ben inanıyorum:D gülüyorum ama sıfır şaka aklında bulunsun bence hem daha çok yiğit erkeklerimize ulaşıp uyarma şansın olur biz forumdaşlar olarak senin fikirlerinden yeterince istifade ettik elhamdülillah
    Harbiden olabilir amacım Türk erkeğini korumak aga erkekler kadın gibi olmuş, hormonlarmı değişti anlamadım

• O enayi erkeğe müstehak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geç. Nasıl ALPHA MAL olunur konsepti adrew tate ve TR'de olan benzerleri tarafından dibine kadar sömürülüyor.

• Evlilik bana da bu devirin ürünü değilmiş gibi geliyor. Kadınları önceden diziler esir alırdı şimdi sosyal medya esir olmuş durumda. Erkeklerin erkekliği kalmamış aile içinde. Kadınlar kendi arasında rekabet ediyor sadece.

• Devir erkeklerin bilinçlenmesi devri.  

• evliliğin götürüsü getirisinden çok. bana 7/24 evlilik güzellemesi yapan arkadaşlarımı sürekli oflarken görüyorum. bir de evlenmeyen insanın hala çocuksu olduğu yönünde saçma sapan bir anlayış var. evlen sorumluluk al diyenlerin ağzına kürekle vurmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Devir erkeklerin bilinçlenmesi devri.  

Bilinçlendirecez bu beta evlilik şart diyenleri 😔

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.