Şimdi Ara

Türk erkeği koruma derneği, evlenmeyin buyrun gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ezilen erkeğimiz için bu guruba üye olunmasını istiyorum, kadın evlilik ister, hamile olmak, evlenmek orta doğu ülkesinde kadının en büyük başarısıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-50B4B0150

Bu mesaj silindi.
    Acıma yetime gerisini biliyosun, aga bu neki kadın adamı terkediyor bi hafta evde yok, başkasından çocuk yapıyo adam halen kabulumsun diyiyo.

Ve şu var genelde 4 5 yıl sevgili olup darbe yiyen kadınlar hemen beta bi erkek bulup evleniyo, sevgi yok amaç. Çocuk doğurmak bunu başarmak, benim anlamadığım, şu bu erkekler hiçmi gurur yapmıyo?

• Alıntı

metni:
    Evlenmek orta doğu ülkesinde kadının en büyük başarısıdır.

Öyle olsaydı kadınlar erkeklerin peşinden koşardı evlenmek için. Durum tam tersi. Türkiye'de en azından, evlenmek erkeğin en büyük başarısı. O yüzden yıllarca kadının peşinde koşuyor, ne isterse yapıyor, yukarıda yazıldığı gibi "O kadar yıllarca arabayla gezdirdi tatillere gittiler beraber."

Sorun erkek burada, kadın değil.

• kız kaç yaşındaydı

• Ben önceden öyle düşünürdüm ancak evlilik önemli. Karşınızda olan kişi düzgünse bu hayatta cenneti yaşarsınız, değilse cehennemi. Yani bu olayın Türk kızları ile alakası yok, Rus kızı olsa veya Latin olsa aynı şey olmayacak mı sanıyorsunuz? Rusya'ya sırf evlenmek için giden Türk erkeklerini dolandıran Rus kızlar var Rus sevgilileri ile parasını yiyorlar. Yani demem o ki karşınızda olan insanı iyi tanıyın. Kötü insan her yerde var ve tek eşli olun. Çok fazla partner değiştirmek sadece SJW'lerin propagandası, her türlü hastalık bulaşıyor ne kadar korundum desenizde bulaşır.

Aile kurmak önemlidir ancak insanların bu halde olmasında olan en büyük etmen paradır. İnsanlar açgözlü biz ne kadar geliştik desekte en ufak bir felakette hala içimizde mağara dönemlerine ait içgüdüler var. Pandemi döneminde gördük insanlar 1-2 lupo için birbirini boğazladı sokağa çıkma yasağı olunca. İnsanlar güce aç kadını erkeği yok bunun. O nedenle partnerinizi iyi seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78ADF08E0 -- 9 Ocak 2024; 13:52:50 >

• Kıyılan her nikah için sağlık raporu istedikleri gibi yeni doğan her çocuk için de dna testi istenmeli. bu işin başka yolu yok.

• Buna bir ekleme yapayım (gerci Catchee'nin konularına 50 kere yazdım aynı şeyi ama olsun)

Karşınıza düzgün insanların çıkması için yapmanız gereken ilk şey düzgün bir insan olmak. Evleneyim de yalnız kalmayayım, evleneyim de yemeğimi yapacak, çamaşırımı yıkayacak biri olsun diye dolaşan adamın karşısına çıkan kadınlar da o seviyede oluyor.

Ondan sonra suçu evliliğe, kadınlara, ona buna atıyorlar ama asıl sorun toksik insanların, yanlış sebeplerle yürütmeye çalıştığı çarpık ilişkiler.

Edit: bak mesela adam gelmiş aşağıda evlilik ile ütü yapmayı karşılaştırıyor. Kapasite o kadar çünkü. E bu adam evlenince tabii ki aldatılacak. Ben olsam ben de aldatırdım böyle birini  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 9 Ocak 2024; 14:38:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Buna bir ekleme yapayım (gerci Catchee'nin konularına 50 kere yazdım aynı şeyi ama olsun)

Karşınıza düzgün insanların çıkması için yapmanız gereken ilk şey düzgün bir insan olmak. Evleneyim de yalnız kalmayayım, evleneyim de yemeğimi yapacak, çamaşırımı yıkayacak biri olsun diye dolaşan adamın karşısına çıkan kadınlar da o seviyede oluyor.

Ondan sonra suçu evliliğe, kadınlara, ona buna atıyorlar ama asıl sorun toksik insanların, yanlış sebeplerle yürütmeye çalıştığı çarpık ilişkiler.

Edit: bak mesela adam gelmiş aşağıda evlilik ile ütü yapmayı karşılaştırıyor. Kapasite o kadar çünkü. E bu adam evlenince tabii ki aldatılacak. Ben olsam ben de aldatırdım böyle birini  

Valla arkadaşım vsrdı aynı işyerinde çalışıyodu kocası her işi yapardı, tatil o bu hiçbişey esirgemezdi devlet memuru adam, kadın maço bi adamla aldattı onu.

Bazı şeyler insan fıtratında olmuyo ben ütü yapamam bu kadın işi aga iyi o zaman herşeyi ben yapayım niye evleniyom

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Evlilik sadece çocuk yapmak, ev işi vs değil. Ömür boyu sadakat sözü. Yani yol arkadaşı olmak bile önemli sonuçta bu yolda bir şeyler inşa ediliyor. Aldatan kendisini aldatır karşında olan insanı aldatmaz. Sadakatsiz her yerde sadakatsizdir.

• Az adam olunda eşiniz eş olsun o zaman , karşındakine değerli olduğunu hissettireceksin siz vazgeçilmez olduğunu hissettiriyorsunuz her yanlışını sineye çekip alttan alıyorsunuz aman ilişkimiz bozulmasın diyip her yapılanı alttan alırsanız gün gelir o alttan aldığınız şeyler sizi altından alamaz genelde evliliklerde böyle oluyor bir taraf her şeyi alttan alır katlanır bu evliliğe kadar gider evlenincede yine alttan alınır bir zaman sonrada boşanılır böyle olunca nerede kalıyor ilişkinin ağırlığı ? Ben bazı kişilerin mesajlarında görüyorum kıza yarancak diye girmediği hal kalmıyor adamın sürekli ergen ergen şakalaşmalar bazen kız bunu yerin dibine sokuyor bizim pamuktan daha yumuşak annesinin şehzadesi beyefendi olduğu yerde sinip kalıyor , bu tarz kişilerin evliliği hep sorun oluyor zaten görüyoruz sonra boşandıklarında

Ben evliliklerin göründüğü kadar kötü geçtiğini düşünmüyorum mutlu olan mutluluğunu genelde kimseyle paylaşmaz ama kötü evliliği olan bu kötülüğü herkesle paylaşmak ister yükü hafifletmek için o yüzden tv lerde hep evliliğin kötü kısımlarını görüyoruz çünkü normal olan bir şey niye haber yapılsın ?

Sorunun cevabı basit hayırsız bir eş istemiyormusun ? O zaman evleneceğin kişiye zamanında ağırlığını koyacaksın kimlerle takılıyor neler paylaşıyor bakacaksın düzenimiz bozulmasın diye her hatayı görmezden gelmeyeceksin seni yansıtmayan kişiyle ilişki düşünmeyeceksin çok seviyorsundur hata yapıyordur ama umurunda olmayacak eğer senin istediklerini yansıtmıyorsa tekmeyi koyacaksın gidecek sen onun isteklerine uymayacan o senin isteklerine uyacak ve sevdiğin kişiye elbet bulacaksın , sevgide günde 500 kere aşkım meleğim mesajı atıp ufacık bir olayda kıskançlık krizlerine girmek değildir saygıdır özveridir güvendir

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum,

similis simili gaudet,

benzer benzeri bulur ya da davul bile dengi dengine,

kendi isteklerinizi sığ tuttuğunuz sürece sığ ilişkilerden kaçınamazsınız,

sığ ilişkilerin merkezinde dürtüsel yaklaşımlar vardır, bundan dolayı da dürtülerin etkin olduğu zamanların dışında sağlıklı ilişki kurmak zorlaşır ve dürtüler her dem farklı hedefleri öne koyar.

dürtüsel yaklaşımı eleştirmiyorum, elbet onun da vakitleri oluyor ve fakat dürtüler üzerine kurulu ilişkiler saman alevi misali bir akıbete uğramaktan kaçınamıyorlar.

doğal olarak ilişkinin altyapısını güçlendirmek gerekiyor. bunun için de az da olsa karşınızdakinin de insan olduğunu anlayarak beklentileri, istekleri konusunda rasyonel yaklaşmanız gerekiyor.

kilit konu iletişim kurmak ve aynı dili geliştirebilmektir.

yani biçimden ziyade içeriğe odaklanmanız gerekir, her çiçekten bal alma amacındaysanız bunlara gerek yok.

evlilik ise bireyleri aşan hukuki derinliği yüksek toplumsal bir anlaşmadır. iki kişiden ziyade o iki kişinin dirsek teması olan, sirayet ettiği bütün insanları evlilik kurumunun parçası haline getirir.

işin özü,

evlilik bedava seks, hizmetçi istihdam etmek değildir.

hayatta hiçbir şey bedava değildir, onun bedelini ya ödemişsinizdir ya da ödeyeceksinizdir.

beraberlik, haz odaklı bir yaklaşımdan ziyade yaşamak denilen bu zahmetli işe beraber göğüs germektir.

• darkhan D kullanıcısına yanıt

"Davul bile dengi dengine" denilince biz bunu hep maddi bir konuymuş gibi, "zengin kız, fakir oğlan" olarak algıladık, belki eski filmlerden, belki de hikayelerden. Fakat konu çok daha geniş. Yaşam tarzı, beklentiler, gelecek planları, eskiden yaşanmış travmalar... Hepsi bunun bir parçası. Bunlar, ve çok daha fazlası yalnızca bizim kişiliğimizi belirlemiyor, üstüne bir de etkilendiğimiz, çekici bulduğumuz insanları da belirliyor. Ya da beğenerek izlediğimiz dizilieri... (aşağıda anlatacağım bunu) Fakat bunları görmezden geliyoruz.

Bir de Türkiye'de çarpık ve toksik ilişkilerin doğru görülme sorunu var. Bakın herkesin izlediği dizilere, bayıldığı filmlerdeki ilişkilere... Hepsi çarpık, hepsi toksik. Herkes birbirini aldatıyor, herkes birbiriyle kavga ediyor, sürekli bir entrika dönüyor... Düzgün, anlayışlı iki kelime diyalog yok. Bu diziler neden izleniyor..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 9 Ocak 2024; 15:7:21 >
  • Adam tek başına bi dünya kurup o dünyada yaşıyo ve toplum ona habire evlen evlen diyip duruyo abi bumu derdimiz, yalnız yaşamayı seven insanlarda var bu dünyada belki adam tek gecelik yaşıyo, belki kafa dinliyo bilemessin bunu, evlilik gürültülü herkesin iç içe yaşadığı saçma sapan bi ortam.

Çağatay Ulusoy bi açıklama yaptı adam ülkenin en yakışıklı erkeği ben bu düzendeki kadınlarla evlenmem diyiyo, olay yatıp kalkma değil, kadınların özgürlük adı altında herşeyi yapması abi kadın ne yapıyo bana bi anlatırmısınız yemek, temizlikte erkeğe vuruldı e kadın ne yapacak evin içinde trip, naz cinselliğin de güzel olacağı kesin değil oda kadına bağlı.

Kadın bi erkek için asla kişiliğini, çevresini değiştirmiyo ama erkek herşeyini değiştiriyo kendi benliğini bile.

Çağatay ulusoy güvenecek kadın yok diyiyo, bizim çankırılı necmi evlilik güzeldir diyiyo :))) bakış açısı işte.

Bi röportaj vardı erkeklerin hepsi karıma böbreğimin ikisinide karıma veririm diyiyodu, 50 den fazla kadına aynı soru soruldu bitanesi kocama böbreğimi veririm demedi bi tanesi bile ne yazıkki.

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Dostum, senin sorunun evliliği sana yemek yapacak, çamaşırlarını yıkayacak, arada bir de cinsel olarak tatmin edecek biriyle birlikte yaşamak olarak görmen. Bu kafayla, dediğim gibi, ne evlenebilirsin, evlenirsen de ya aldatılırsın, ya da boşanıp ömür boyu nafaka ödersin.

• quote:

Dostum, senin sorunun evliliği sana yemek yapacak, çamaşırlarını yıkayacak, arada bir de cinsel olarak tatmin edecek biriyle birlikte yaşamak olarak görmen. Bu kafayla, dediğim gibi, ne evlenebilirsin, evlenirsen de ya aldatılırsın, ya da boşanıp ömür boyu nafaka ödersin.

Aynen hocam öyle istiyorum çünkü bende ömür boyu çalışıp eve ekmek getirecem, bana ait evim arabam var imkan sunuyosam, imkan sunulmasını isterim kusura bakma

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden, ne evlenebilirsin, ne de düzenli, sağlıklı bir ilişki kurabilirsin. Sorun evlilik, kadın, aldatma vs. değil, sorun sensin.

• quote:

İşte bu yüzden, ne evlenebilirsin, ne de düzenli, sağlıklı bir ilişki kurabilirsin. Sorun evlilik, kadın, aldatma vs. değil, sorun sensin.

İyi ya kredi çek, kadına para harca köpek gibi çalış eve gel yemek yok, temizlik yok evlenmesinler böyle on numara yaşıyorım valla

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.