arkadaslar, bana turk sinemasindan guzel filmlerin isimlerini verir misiniz. zevzeklik gerzeklik yapip aptalca isimler ekleyecekler adamın canını sıkmadan kaybolsun bi kere.
güzel bir dille istemişsin helal olsun
ilk aklıma gelen çiçek abbas selvi boylum al yazmalım Tatar Ramazan hababam sınıfı serisi
ha birde divx olarak bulabilecegim seyler olsun..
DÜNYAYI KURTARAN ADAM manyak bi film bi çok alanda ödül aldı
karpuz kabugundan gemiler yapmak
zübük
dün izledim tarık akanın acı dünyası
sonu acıklı bitiyor ama kral film
baska baska bilen yok mu yaw..
"gölge oyunu" iyi bir filimdir hatta benim en beğendiğim türk filmidir
TOSUNPAŞA
quote:
Orjinalden alıntı: asdasd
arkadaslar, bana turk sinemasindan guzel filmlerin isimlerini verir misiniz. zevzeklik gerzeklik yapip aptalca isimler ekleyecekler adamın canını sıkmadan kaybolsun bi kere.
Arkadaşlar tebrik ederim siz benden daha anlayışlıymışsınız ki böyle konuşan bir adama cevap vermişsiniz kutluyorum sizi
quote:
Orjinalden alıntı: İstanbul
quote:
Orjinalden alıntı: asdasd
Arkadaşlar tebrik ederim siz benden daha anlayışlıymışsınız ki böyle konuşan bir adama cevap vermişsiniz kutluyorum sizi
Yahu siz de bi acayipsiniz. Adam harbice istemis iste ne var? Ayaklarimiza kapanip yalvarsin mi yani?
Benim önerim:
---Reis Bey---
canım kardeşim filmin adı tarık akan ,halit akçatepe , metin akpınar , sanırım kemal sunalda var. her izlediğimde içim burkulur bu filmi.
izlemeyen herkese tavsiye ederim. birde dostum bu filmi bulursan divx vcd farketmez banada bir haber et sevabın büyük olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme