Şimdi Ara

TÜRK FUTBOLU ADINA UTANIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakalanmışta ne olmuş çocuyk ölmüş ailesi ne yapacak o BIÇAK ORAYA NASIL GİRDİİİİİ YÖNETİMDEN HANGİ ONUN BUNUN ÇOCUĞUNUN ADAMLARI BUNLARRRRRR ÇARŞI DONUNA KADAR ARANIRKEN BUNLARE KİŞM OLUYORRRR DAHA SAYAYIMMI
  • wincih saçmalıyosun farkındamısın
  • hyr ben gayet ciddi söylüyorum oraya o bıçak yönetim torpili olmadna nasıl girer çarşıdan bir arkadaşım (optik asıl adı Turan) bizi didik ediyorlar demişti diğeride oradan alıntı
  • yönetim stada bıçak sokturup naapacak ya komik olma
  • ya bak yönetim sokturdu demiyorum aslında şöyle anlatayım bu adamların üstünün aranmamasını kim sağlıyor davulların içinde zamanında sopa meşale girmedimi stadlara vb.....
  • Bu vb olayların kavgaların, başkasının yerini gasp etemenin tek sorumlusu kuLüp yöneticileridir
    Bu Cinayetin tek suçlusu BJK kulübüdür
    Cinayete yardım da yönetim kurulu da sorgulanmalıdır.
    Böyle serseri taraftarlardan bir şekilde fayda görüyorlar ki bunlara destek veriyorlar
    Bunları durdurmayı BJK yöentimi İS-TE-Mİ-YOR.
    Bu diğer kulüplerde de var
    Fakat BJK kontrol edilemez hale gelmiş.

Perşembenin gelişi Çarşamda dan bellidir demişler
    FB-BJK maçındaki küçük çocuğu ve polisten dayak yiyen genci hatırlayın.
  • Bir Beşiktaşlı olarak utandım resmen, olayları bu boyuta getiren insanları kınıyorum. Ölen çocuğa Allah rahmet eylesin.
  • Asıl utanması gerekenler Yönetici vasfıyla koltuklarında oturanlardır
    Adı üstünde yönetemedikleri için bu olaylar cereyan etmektedir
  • Allah rahmet eylesin Cihat kardeşimizi.. bunu yapanlar taraftar değil FUTBOL TERÖRİSTİ!
  • Bu olayın yönetimle ne alakası var saçmalama . Bu bir tribün kavgası değildir adi bir cinayettir.
    quote:

Orjinalden alıntı: wincih

ya bnm anlamadığım çarşı tayfasını çok sıkı bir aramadan geçirirken (ki o grubun içinde kankam var biraz önce telefonlaştık) normal insanları doğru düzgün aramıyorlar ayrıca hala kalkıp yönetim üzüldük ettik sizin özel güvenliğiniz o bıçağın oraya girmesine izin verirken düşünecekti şimdi puan silme stad kapatma vb.... gibi cezalar gündemde yazık bu insanlara yazık bu taraftara (şerefsizler hariç) uefa maçları var önünüzde türkiyeyi temsil edeceksiniz ben bir karar aldım bundan sonra milli maçta olsa inönüye gitmeyecem bjk nin şu an ki başkanı (adını ağzıma alamayacağım) yukarı çıkarken bu insanların sırtına basıp bunlara prim verirken bunların olacağını bilmiyorumuydu bu kaçıncı olay bu kaçıncı kavga bu sene inönü de yazıktır yazık (not sakinleşinceye kdr foruma girmedim çok ağır yazabilirdim at gözlüğü takmak istemedim)

• iyi de o bıçak oraya yönetimin torpillileri aranmaması yüzünden girmiştir koskoca bjk bi tane dedek tör alamıyormu ?????
  • ya torpiLLi oLayı degiLde dogru duzgun kimseye bi arama yapıLmıyor sadece Bjk'e ozeL degiL ben Fb macına gittigimdede hic bi zaman cokda detayLı bi aramayLa karsıLasmadım adam sokmus ayakkabısına bıcagı girmis iceri. Zaten mactan sonra cıkan taraftarLarda diyor dogru duzgun bi arama yapıLmıyor diye.
  • Doğru düzgün arama yapılmıyor. Katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

ya torpiLLi oLayı degiLde dogru duzgun kimseye bi arama yapıLmıyor sadece Bjk'e ozeL degiL ben Fb macına gittigimdede hic bi zaman cokda detayLı bi aramayLa karsıLasmadım adam sokmus ayakkabısına bıcagı girmis iceri. Zaten mactan sonra cıkan taraftarLarda diyor dogru duzgun bi arama yapıLmıyor diye.
  • Sonuşta suç özel güvenlik şirketinindir.
  • wincih sen bitanesin kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DefectoR

wincih sen bitanesin kardeşim...

sağolasın kardeşşş
  • Olayı kınıyorum.Gerçekten üzücü olay.Ama bu her takımın başına gelebilirdi.Beşiktaşın başına geldi.Önlemler çok yetersiz.Bu olayın yönetimle hiçbir alakası yok tam aksine İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ve TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'dur suçlu olan.Ama olan 16 yaşında bir BEŞİKTAŞLI kardeşimize oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney
    Bu olayın yönetimle hiçbir alakası yok

Çuvaldızı önce kendine batıracaksın
    O stadın sahibi işletmecisi kim : BJK

İşletmesindeki yönetimden, organizasyondan, güvenliğinden herşeyinden
    önce bina, işletme, kulüp sahibi, sorumludur,

Sen evine gelen misafire hizmette kusur etmeyeceksin.
    Adam gibi ağırlayacaksın

Evine tanımadığın it kopukları almayacaksın
    BJK ve diğerleri alıyorlar
    BJK de ipler kopmuştu bu olay patlak verdi.

BJK bunları durdurmak için bir fikir bir önlem almış mıdır polisle başbaşa oturup çareler üretmiş midir.?
    Yoo hayır üretseydi bu olmazdı.
    Emniyete başvursaydı emniyet onlara söylerdi ne yapması gerektiğini.?,
    Sen hırsızların cirit attığı bir bölgede ev yap ama caydırıcı önlem alma
    mesela Hırsız alarmı mesela pencere korkuluk demiri mesela gece için köpek vs vs.
    Bunların hiçbirini yapma evine hırsız girsin alsın götürsün eşyaları sonra da nerde bu devlet güvenlik neden yok

BJK stadında aynen bu olmuştur.
    Evine sahip çıkacaksın
    Suç örgütlerine davetiye çıkarmayacksın
    Kapasiteden fazla bilet satıldığını herkes biliyor
    Kargaşa oluyor. Millet merdiven de maç seyrediyor
    Sonra tek masum BJK yönetimi
    Ben emniyet müdürü olsam çoktan almıştım BJK yönetimini sorguya

Baş sorumlu BJK yönetimidir evinde düzeni sağlayacak sistem kurmamıştır
    SOnra Futbol federasyonudur Göz göre göre bu saha da futbol oynanmasına izin vermiştir
    En son EMNİYET tir. Bjk yönetiminin insiyatifine bırakmışlardır olaylara gerektiği gibi ve zamanında müdahale edememektedirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Kasım 2004, 17:27:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

quote:

Orjinalden alıntı: Aguney
    Bu olayın yönetimle hiçbir alakası yok

Çuvaldızı önce kendine batıracaksın
    O stadın sahibi işletmecisi kim : BJK

İşletmesindeki yönetimden, organizasyondan, güvenliğinden herşeyinden
    önce bina, işletme, kulüp sahibi, sorumludur,

Sen evine gelen misafire hizmette kusur etmeyeceksin.
    Adam gibi ağırlayacaksın

Evine tanımadığın it kopukları almayacaksın
    BJK ve diğerleri alıyorlar
    BJK de ipler kopmuştu bu olay patlak verdi.

BJK bunları durdurmak için bir fikir bir önlem almış mıdır polisle başbaşa oturup çareler üretmiş midir.?
    Yoo hayır üretseydi bu olmazdı.
    Emniyete başvursaydı emniyet onlara söylerdi ne yapması gerektiğini.?,
    Sen hırsızların cirit attığı bir bölgede ev yap ama caydırıcı önlem alma
    mesela Hırsız alarmı mesela pencere korkuluk demiri mesela gece için köpek vs vs.
    Bunların hiçbirini yapma evine hırsız girsin alsın götürsün eşyaları sonra da nerde bu devlet güvenlik neden yok

BJK stadında aynen bu olmuştur.
    Evine sahip çıkacaksın
    Suç örgütlerine davetiye çıkarmayacksın
    Kapasiteden fazla bilet satıldığını herkes biliyor
    Kargaşa oluyor. Millet merdiven de maç seyrediyor
    Sonra tek masum BJK yönetimi
    Ben emniyet müdürü olsam çoktan almıştım BJK yönetimini sorguya

emniyetin g.tü yemez öle şeylere anca bize yeter güçleri

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.