Şimdi Ara

TÜRK FUTBOLU ADINA UTANIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • besiktaşa 3 mac ceza seyircisiz oynayacak
  • AL sana BJK yönetiminin bir suçu daha
    Stadda yapılan tadilat sonucu saha kenarındaki Yol daraltılmış ve Ambulance geçememiş
    ambulance geçseydi bir tampon yapılabilseydi yaraya O çocuk kurtulabilirdi.

Tedbirsizlik yapıp kazanma hırsı ile ambulansın yolunu kesen kim : BJK yönetimi.
    Daha açık yazayım Ambulansın önüne geçmemiştir belki ama revizyon sırasında bunu atlamamaları gerekirdi.
    Ambulance yolu var mı diye müteahhite veya bu inşaatla ilgilenen yetkiliye sormaları lazımdı.
    Bu bile ölüme sebebiyet vermektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

AL sana BJK yönetiminin bir suçu daha
    Stadda yapılan tadilat sonucu saha kenarındaki Yol daraltılmış ve Ambulance geçememiş
    ambulance geçseydi bir tampon yapılabilseydi yaraya O çocuk kurtulabilirdi.

Tedbirsizlik yapıp kazanma hırsı ile ambulansın yolunu kesen kim : BJK yönetimi.
    Daha açık yazayım Ambulansın önüne geçmemiştir belki ama revizyon sırasında bunu atlamamaları gerekirdi.
    Ambulance yolu var mı diye müteahhite veya bu inşaatla ilgilenen yetkiliye sormaları lazımdı.
    Bu bile ölüme sebebiyet vermektir.

gercekten böyle ise olay dahada vahim ...
  • Orjinalden alıntı: mtiske

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

besiktas yonetimini suclayabilmeniz icin, cinayeti isleyen kisi ile yonetimde yer alan insanlar arasinda bir isbirliginin oldugunu ispatlamaniz gerekir. boyle bir seyin olmasinin mumkunati yok. olamaz yani. ben maca giriyorum 34,999 kisi olarak, uzerimde farzi misal bicak var, yonetim nereden bilecek beni? olaya bu bakis acisi ile yaklasmak gerekir. burada su sorgulanabilir. baskanlarin iyi secilmesi gerekir. burada gs baskanini takdirle aniyorum. fenerbahce macini cok farkli bir sekilde kaybettikleri mactan sonra bile gunumuze kadar gecen sure icerisinde, her zamanki mutevazi kisiligini surdurerek nasil bir insan oldugunu gosterdi. tabi burada demiroren kotu mu diyoruz? kesinlikle degil. sadece bir baskan'in milyonlara hitap ederken daha dikkatli olmasi gerektigini vurgulamak istiyorum. besiktas yonetimi, pasif kaliyor. antipatik bir yaklasimlari var. oysa besiktas, su anki kadrosuyla da kotu bir ekip degil. sadece isleri ters gidiyor. bu arada jeremy'i zaten kutlamis gs baskanini
    bu kulubun cezalandirilmamasi gerekir. olay vahim bir olay ve bjk'ye mal edilemez. bugun bjk'ye, yarin fb'ye. eksik yonler cok, bunlari giderecek olan yonetim de federasyon.

Sen bu olaydan bunu mu anladın yani bu gözle mi baktın Pes doğrusu
    Sahaya şişe atıldığında neden kulübe para veya saha kapatma cezası veriliyor
    Demirören mi atıyor o şişeyi o çakmağı o telefonu
    Aziz yıldırım mı diyor sahaya girin hakemi dövün diye Özhan başkan mı diyor küfür edin diye

Git o zaman federasyona söyle şişe atanları yakalasın onlara ceza vesin
    Çakmakları alsın sahadan parmak izine yollasınlar seni bulsunlar sana maça girmeme cezası versinler
    Kimbilir belki de sen bir daha maça gitmeyeceksin
    Bir kere gittin karıştırdın çıktın

Federasyon diyorki evine gelen adama sahip çıkacaksın
    Sporcuya da seyirciye de sahip çık
    suçlu potansiyeli olanı içeri almayacaksın
    Beleş 4000 tane numarasız bilet ver ondan sonra da BJK yönetimi suçsuz de.

Ben anlamadım bak ben bu forumda birilerine küfür edersem sana mı kısacaklar beni niye üye olarak buraya aldın diye???
    Yok öğle bir mantık yok ben sokak'da birisi ile kavga ediyorum Belediye mi suclu ??? bunun gibi bir çok örnek var.
    ÇOK KOLAY yapıyorsunuz kendinize bu bir İnsanlık sucu, Eğitım,İnsana Saygı meselesi malesef Türk insanı kavga etmeye çok seviyor
    Kan davaları yok Televisionda durmadan kavga ediyorlar, ondan sonra HAKİM gibi şu suçlu bu suçlu bunun için ADALET SYSTEMİ var.
    Bu benim görüşüm
    Saygılar

• Sanal ortamla gerçeği biribirinden ayırmak lazım
    Bu olay geliyorum dedi

AMA maça gidenlerin en azından onlarca kişi de bıçak jilet , çakı çıktığını biliyoruz.
    Yani planlı bir art niyet var
    Ve bu art niyet bilindiği halde önce kulüp yönetimleri sonra da emniyetçiler gerekli tedbirleri almamışlardır.
    TV haberlerinde görmedin mi her maçta toplanan kesici aletleri sergiliyorlar.
    Bu toplumsal bir olgu ve sorun,
    Senin sokakta yaptığın kavga seni ilgilendirir. Toplu bir hareket yok planlı bir artniyet yok
    Varsa zaten ceza alırsın

Şu da var ülkemizdeki suçlara verilen cezalar caydırıcı değil
    Caydırıcı olmadığı için sorunlu insanlar da çok rahat suç işleyebiliyor
    Kapkaççılar net bir örnektir
    Adam ya da çocuk karakolda bir çay içip gideceğini bildiği için çok rahat kapkaç yapabiliyor

Bu forumlarda da belli başlı kurallar var
    Korsan yayınlar hakkında mesaj yazarsan site tanıtım yaparsan mesajın siliniyor
    Ülkemizde sanal suçlar için yeni yeni kanunlar oluşturuluyor.

• Evet burda sana hak veriyorum zaten tamamen suçsuz demıyorum ama biraz daha hasas olmak lazım hemen birilerini suçlamaya kalkarsak bunun önüne geçilmez.
    Niye oluyor böğle şeyler bizde diye sormak lazım kendimize,ve ona göre ders çıkartıp kanun mu uygulaması'mı neye gerek se artık yapmak lazım yoksa biz böğle seylerle daha uzun süre uğraşırız gibi geliyor bana
    Saygılar
  • Buyrun herkes okusun
    Yanlı BJK taraftarı birden fazla okusun
    Fatih Altaylı'nın Hürriyet'teki yazısı:

TRİBÜN terörünü körükleyen yönetici tipi mi arıyorsunuz? İşte Kıvanç Oktay.
    Önceki gece İnönü Stadı’nda, tribünde gencecik bir çocuk öldürülmüş.
    Kıvanç Oktay kameraların karşısına çıkmış ve ‘Münferit bir olaydır. Beşiktaş camiasına mal edilemez’ diyor.
    Tipik Türk spor yöneticisi.

Kıvanç Oktay taze bir örnek. Ama hepsi böyle. Yöneticisi de, eski yöneticisi de, yönetici adayı da.
    Tribünlerdeki üç beş ‘serseriye’ şirin görünme adına ürperten açıklamalar.

Allah korusun, bu olayda öldürülen kendi çocuğu da olsaydı ‘münferit bir olay’ olarak mı değerlendirecekti bunu Kıvanç Bey?

Beşiktaş’a mal edilemezmiş? Peki bunu kime mal edeceğiz. İzmirspor’a mı, yoksa Boca Juniors’a mı?

Yıllardır yazıyorum, söylüyorum tam da bu olan olaydaki durumu örnek verip,
    ‘Hangi maç, hangi skor, hangi şampiyonluk 15-16 yaşındaki bir çocuğun hayatından daha önemli olabilir’ diyerek.

Kimsenin umurunda değil. Stat kapatamayan, ceza veremeyen eyyamcı federasyonların da, valiliklerin de, hükümetlerin de...

Kıvanç Oktay’a ve benzer demeçleri her olaydan sonra veren sorumsuz spor yöneticilerine sorarım:

‘Analar babalar, çocuklarını nasıl maça yollayacaklar? Niye yollayacaklar?
    Gerçek taraftar olmazsa, tribünde beslediklerinizle nasıl kulübünüzü yaşatacaksınız?
    Her hafta bilet ve para verdiğiniz iddia edilen tribün teröristleriyle ilişki kurmak size yakışıyor mu?
    Toplumdaki statünüz ile bu ilişkileri nasıl bağdaştırıyorsunuz?’

Şimdi Federasyon’dan ‘adam gibi’ bir ceza bekliyorum.

Ama bu rezaleti ben de kendi adıma cezalandıracağım.
    Kan bulaşmış bu ligi izlemek istemiyorum.

Artık maça falan gitmeyeceğim. Aklı başında kimse de gitmesin.
    Analar babalar da çocuklarını maça yollamasın.
    Çünkü bu kafadaki kulüp yöneticilerine ben çocuğumu emanet etmem

• dogru
    quote:

Buyrun herkes okusun

Kıvanç Oktay kameraların karşısına çıkmış ve ‘Münferit bir olaydır. Beşiktaş camiasına mal edilemez’ diyor.

Kıvanç Oktay taze bir örnek. Ama hepsi böyle. Yöneticisi de, eski yöneticisi de, yönetici adayı da.

Allah korusun, bu olayda öldürülen kendi çocuğu da olsaydı ‘münferit bir olay’ olarak mı değerlendirecekti bunu Kıvanç Bey?

Beşiktaş’a mal edilemezmiş? Peki bunu kime mal edeceğiz. İzmirspor’a mı, yoksa Boca Juniors’a mı?

‘Hangi maç, hangi skor, hangi şampiyonluk 15-16 yaşındaki bir çocuğun hayatından daha önemli olabilir’ diyerek.

Kimsenin umurunda değil. Stat kapatamayan, ceza veremeyen eyyamcı federasyonların da, valiliklerin de, hükümetlerin de...

Kıvanç Oktay’a ve benzer demeçleri her olaydan sonra veren sorumsuz spor yöneticilerine sorarım:

Gerçek taraftar olmazsa, tribünde beslediklerinizle nasıl kulübünüzü yaşatacaksınız?
    Her hafta bilet ve para verdiğiniz iddia edilen tribün teröristleriyle ilişki kurmak size yakışıyor mu?

dogru gitmem yakınlarımıda telkinde bulunurum ...

• Fatih Altaylı demiş ki:

quote:

İlk kez Fatih Altaylı'nın söylediği sözün altına imzamı atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silencer01 -- 23 Kasım 2004, 12:26:59 >

• quote:

Buyrun herkes okusun

o yazıyı yazan "dangalak"hangi takımda yöneticilik yapmıştı arkadışım.
    kendi yöneticilik yaptığı takımın maçında olsaydı bu olay aynı şeyi yazabilecekmiydi"delikanlı gibi"..
    onun yazdığı"O.Ç FB liler"benzetmesini unutmadım hala.
    tahrik buna denir..
    iki tane dıngılın yazdığına bakıp buraya yazmayın.
    kendiniz ne düşünüyorsunuz onu yazın.

polisin bile"olay adli bir vaka"dediği olayda BJK takımı ne yapacak?yöneticisi ne yapacak,(ki bahsettiğin yönetici yıllardır görev yapıyor,yeni gelmedi oraya..)
    yada bunu sizlerin kafasına sokabilmek için biz ne yapacağız?

hah tamam İstiklal Caddesinde tinerciler yoldan geçeni bıçaklayınca da suçlu sensin,benim o zaman.
    çünkü o çocuklara alternatifler sağlayamayıp potansiyel suçlu haline getirdiğimiz için toplum suçlu...
    anası babası suçlu..
    devlet yöneticileri suçlu,
    sen suçlusun.
    ben suçluyum...

arkadaşlar hoopp.!!!!
    bu olaylar olacak ve dahada artacak..
    nedenmi?sokağa çıkın şöyle bir dolaşın.
    bilhassa gece olduktan sonra.
    zekasını azıcık kullanmayı becerebilen varsa ne demek istediğimi anlar...

• ya avrupa standartların agelecekmiş güvenlik sistemleri (termal kameralar vb....) her neyse avrupada şöyle birsistem var her 10 metrede bir çok sistemli kameralar var misal adam bıçağı dedktöre yakalatmadı bunlar tespit edip (kızılötesi gibi bir sistemle) adamın fotoğrafını çekiyor her 10 metrede bir stada girdiğinde adamın yerini belirliyor poliste alıp götürüyor yada yolda yakalanırsa yolda (gerçi orada kimsenin silahla yada bıçakla gittiğini görmedim) bu bir çözümdür ve UEFA VE FİFA NIN kriteridir türkiyede hiç bir stadda bu sistem yok milyonlarca doları harcarken bari bunlarıda yapında bi b.ka yarasın yaptığınız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.