Şimdi Ara

TÜRK FUTBOLU ADINA UTANIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEŞİKTAŞ - ÇÖAYKUR RİZE MAÇINDA OLANLARDAN 16 YAŞINDA BİR BEŞİKTAŞLI TARAFTATIN GENE BAŞKA BİR BEŞİKTAŞLI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMESİNİ KINIYORUM BU ŞEREFSİZLİKTİR ORADA OLANLARIN MÜDAHALAE ETMEMESİ DAHA BÜYÜK ŞEREFSİZLİKTİR NEYMİŞ EFENDİM ARIYORLARMIŞ NE OLDU 16 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÖLDÜ BU NE ŞİMDİ YAAA YÖNETİMİ BU ŞEREFSİZLERE PRİM VERDİĞİ İÇİN KINIYORUM MAÇ KONUŞANLARIDA

SPOR DOSTLUKTURRRRRR

• Olmaz böyle bişi ya. Artık El mi koyacaklar tank mı sokacaklar o seyircileri orada efendi efendi tutsunlar. Bu kadar tribün terörü olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Olmaz böyle bişi ya. Artık El mi koyacaklar tank mı sokacaklar o seyircileri orada efendi efendi tutsunlar. Bu kadar tribün terörü olmaz.
    YAZIK ÇOK YAZIK

SÖYLENECEK BİŞEY YOK SADECE YAZIK....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcnet

YAZIK ÇOK YAZIK

SÖYLENECEK BİŞEY YOK SADECE YAZIK....

Alıntıları Göster
    16 yaşınada cocuk ya! yazık walla...
    o çocuğu bıçakLayanı beşiktaş taraftarı yapanın anasını awradını...

en kısa zamanda belasını bulur umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memosss

16 yaşınada cocuk ya! yazık walla...
    o çocuğu bıçakLayanı beşiktaş taraftarı yapanın anasını awradını...

en kısa zamanda belasını bulur umarım...

Alıntıları Göster
    olmaz olsun beşiktaşlılığımdan utandım bunu apan insan değildir ne soylesek boş artık bi genç oldu hem de yaşıtım bi daha maça bile gitmeyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Olmaz böyle bişi ya. Artık El mi koyacaklar tank mı sokacaklar o seyircileri orada efendi efendi tutsunlar. Bu kadar tribün terörü olmaz.
    vahim bir olay karsisinda sukunetli olmak lazim. mac elbette konusulacak. bugun de konusulacak, yarin da konusulmaya devam edecek. oldugun yerde kalirsan, bir faydan kalmaz. ileriye, surekli ileriye devam etmek gerekir. her an icin boyle. bugunler de geride kalacak. herkesin bir ders cikarmasi gerekir. moraller bozulabilir, asla yikilmamak lazim. konu ile ilgili gec de olsa ilk topic. bu topigi okumadan mac yorumu yapanlar icin de saldiri yapilmasinin bir anlami yok wincih. kimse gaddar olamaz. icinde bir yerlerde mutlaka birazcik duygusu kalanlar her zaman vardir. sen bir baskasinin yaptigina utanabilirsin, cozum uretemezsen kendi icin de utanmaya devam edersin. herkes icin boyle. ayrica bir tane deli icin turk futbolu adina utanmak gerekir mi? heryerde ve her zaman bunlar var olmaya devam edecek. ne yapsan bos. dunya'nin her bir kosesinde oluyor. bir degil bin kisi oluyor... herkes gorevini yapsin. sen neden utaniyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: eucalyptus

vahim bir olay karsisinda sukunetli olmak lazim. mac elbette konusulacak. bugun de konusulacak, yarin da konusulmaya devam edecek. oldugun yerde kalirsan, bir faydan kalmaz. ileriye, surekli ileriye devam etmek gerekir. her an icin boyle. bugunler de geride kalacak. herkesin bir ders cikarmasi gerekir. moraller bozulabilir, asla yikilmamak lazim. konu ile ilgili gec de olsa ilk topic. bu topigi okumadan mac yorumu yapanlar icin de saldiri yapilmasinin bir anlami yok wincih. kimse gaddar olamaz. icinde bir yerlerde mutlaka birazcik duygusu kalanlar her zaman vardir. sen bir baskasinin yaptigina utanabilirsin, cozum uretemezsen kendi icin de utanmaya devam edersin. herkes icin boyle. ayrica bir tane deli icin turk futbolu adina utanmak gerekir mi? heryerde ve her zaman bunlar var olmaya devam edecek. ne yapsan bos. dunya'nin her bir kosesinde oluyor. bir degil bin kisi oluyor... herkes gorevini yapsin. sen neden utaniyorsun?

Alıntıları Göster
    cidden çok yazık ya ama sanmıyorum onun tribünde olduğunu tribünde olsa direk yakalanırdı o muhtemelen koridorda falan olmuştur..umarım bulunur şerefsiz köpek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eucalyptus

Alıntıları Göster
    basımız sagolsun gercekten cok üzücü allah rahmet eylesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Alıntıları Göster
    yazık.. cok uzucu bi oLay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

Alıntıları Göster
    bunlar insan olmaz... allah hepsinin belasını versin... lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shairim -- 22 Kasım 2004, 1:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shairim

bunlar insan olmaz... allah hepsinin belasını versin... lanet olsun

Alıntıları Göster
    allah anasına babasına ailesine sabır versin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskrain

Alıntıları Göster
    bunu yapanların ALLAH belasını versin 16 yaşında bir gençe nasıl kıydılar

http://www.ntv.com.tr/news/297122.asp?cp1=1 adamlar yakalanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskrain

Alıntıları Göster
    Maalesef Türk sporu , gereksiz medyası ve gereksiz spor yöneticileri işi bu hale getirdi...Gereksiz medya ve gereksiz spor yöneticilerini alkışlayınız , bu da sizin mükafatınız...Sporu sporluktan çıkartıp , bir savaş haline getirenler kavganın sebebi her ne olursa olsun 16 yaşındaki bir gencin ölmesine , hem de spor yapılsın diye milyonlarca dolar para harcanmış bir yerde ölmesine ne cevap verecekler...

Son bir kaç yıldır Türk sporu kendinden bıktırmaya başlamıştı artık tiksindirmeye başladı...Sporu spor için değil de art niyetle izleyen oluşumların(maalesef her takımda var bu utanc verici topluluklar) bir an önce bu kulvardan ellerini çekip asıl yerlerine , yer altına dönmelerini diliyorum...

Duyduguma göre ölen arkadaş , Mardin'den bir ay önce gelmiş belki de yıllardır TV de radyoda özlemini duydugu BEşiktaş'ını canlı izleme şansını yakalamış , maalesef mutluluk dolu anlar yaşayacağına , ölümü yaşamış..Yazık çok yazıkk

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Maalesef Türk sporu , gereksiz medyası ve gereksiz spor yöneticileri işi bu hale getirdi...Gereksiz medya ve gereksiz spor yöneticilerini alkışlayınız , bu da sizin mükafatınız...Sporu sporluktan çıkartıp , bir savaş haline getirenler kavganın sebebi her ne olursa olsun 16 yaşındaki bir gencin ölmesine , hem de spor yapılsın diye milyonlarca dolar para harcanmış bir yerde ölmesine ne cevap verecekler...

Son bir kaç yıldır Türk sporu kendinden bıktırmaya başlamıştı artık tiksindirmeye başladı...Sporu spor için değil de art niyetle izleyen oluşumların(maalesef her takımda var bu utanc verici topluluklar) bir an önce bu kulvardan ellerini çekip asıl yerlerine , yer altına dönmelerini diliyorum...

Duyduguma göre ölen arkadaş , Mardin'den bir ay önce gelmiş belki de yıllardır TV de radyoda özlemini duydugu BEşiktaş'ını canlı izleme şansını yakalamış , maalesef mutluluk dolu anlar yaşayacağına , ölümü yaşamış..Yazık çok yazıkk

Alıntıları Göster
    kolombiyada futbolun mafyanın elinde olduğunu herkes biliyor,94 dünya kupasının ardından da kendi kalesine gol attı diye escobarı da öldürmüşlerdi.kara lekelerden biri de bu.sanırım bizde de magandaların eline geçiyor futbol...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shairim

kolombiyada futbolun mafyanın elinde olduğunu herkes biliyor,94 dünya kupasının ardından da kendi kalesine gol attı diye escobarı da öldürmüşlerdi.kara lekelerden biri de bu.sanırım bizde de magandaların eline geçiyor futbol...

Alıntıları Göster
    yazıklar olsun bize...

futbolu konuşmayı unuttuk artık..

hakemler , mafya , şike, teşvik primi... nedir bu halimiz ??

şimdi çıkıp konuşuyoruz.. tek suçlu o bıçağı saplayan mı ?? medya, yöneticiler , tahrikçi taraftarlar da en az onun kadar suçlu değil mi ??

utandım.. futbol seyircisi olmaktan utandım

allah rahmetli arkadaşında , hapise girecek olanında ailesine sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt

yazıklar olsun bize...

futbolu konuşmayı unuttuk artık..

hakemler , mafya , şike, teşvik primi... nedir bu halimiz ??

şimdi çıkıp konuşuyoruz.. tek suçlu o bıçağı saplayan mı ?? medya, yöneticiler , tahrikçi taraftarlar da en az onun kadar suçlu değil mi ??

utandım.. futbol seyircisi olmaktan utandım

allah rahmetli arkadaşında , hapise girecek olanında ailesine sabır versin

Alıntıları Göster
    hayvanoğlu hayvanlar stadlara alınırsa böyle olur işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nitrogliserin

hayvanoğlu hayvanlar stadlara alınırsa böyle olur işte...

Alıntıları Göster
    ya bnm anlamadığım çarşı tayfasını çok sıkı bir aramadan geçirirken (ki o grubun içinde kankam var biraz önce telefonlaştık) normal insanları doğru düzgün aramıyorlar ayrıca hala kalkıp yönetim üzüldük ettik sizin özel güvenliğiniz o bıçağın oraya girmesine izin verirken düşünecekti şimdi puan silme stad kapatma vb.... gibi cezalar gündemde yazık bu insanlara yazık bu taraftara (şerefsizler hariç) uefa maçları var önünüzde türkiyeyi temsil edeceksiniz ben bir karar aldım bundan sonra milli maçta olsa inönüye gitmeyecem bjk nin şu an ki başkanı (adını ağzıma alamayacağım) yukarı çıkarken bu insanların sırtına basıp bunlara prim verirken bunların olacağını bilmiyorumuydu bu kaçıncı olay bu kaçıncı kavga bu sene inönü de yazıktır yazık (not sakinleşinceye kdr foruma girmedim çok ağır yazabilirdim at gözlüğü takmak istemedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: wincih

ya bnm anlamadığım çarşı tayfasını çok sıkı bir aramadan geçirirken (ki o grubun içinde kankam var biraz önce telefonlaştık) normal insanları doğru düzgün aramıyorlar ayrıca hala kalkıp yönetim üzüldük ettik sizin özel güvenliğiniz o bıçağın oraya girmesine izin verirken düşünecekti şimdi puan silme stad kapatma vb.... gibi cezalar gündemde yazık bu insanlara yazık bu taraftara (şerefsizler hariç) uefa maçları var önünüzde türkiyeyi temsil edeceksiniz ben bir karar aldım bundan sonra milli maçta olsa inönüye gitmeyecem bjk nin şu an ki başkanı (adını ağzıma alamayacağım) yukarı çıkarken bu insanların sırtına basıp bunlara prim verirken bunların olacağını bilmiyorumuydu bu kaçıncı olay bu kaçıncı kavga bu sene inönü de yazıktır yazık (not sakinleşinceye kdr foruma girmedim çok ağır yazabilirdim at gözlüğü takmak istemedim)

Alıntıları Göster
    çok yazık.........

• quote:

Orijinalden alıntı: jumper

çok yazık.........

Alıntıları Göster
    bu iğrenç olayı kınıyoruz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper

çok yazık.........

Alıntıları Göster
    abo bide hemşeri cıktık....

linç edecen bu herifii...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.