Şimdi Ara

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tepedeki roket olmamış ve süresiz oynama seçeneği de olsaydı daha iyi olurdu. strese girmektense ağır ağır oynamak isteyen de olabilir. oyun fena değil ama geliştirilirse çok iyi olabilir. ben şu haliyle pek tutmadım.
  • appcake'e dussun oynariz :D birinde parali birinde parasiz ayrimcilik olmus.
  • Google Playde ucretsiz olmasinin sebebi su anda ucretli uygulama alimini kabul etmedigi icindir. Yoksa boyle bir ayrimin baska bir aciklamasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 29 Temmuz 2013; 6:38:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gercekten guzel olmus. Tavsiye ederim.

• Destek ++++

• quote:

Orijinalden alıntı: seksenyedi.87

quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: DownClock015 para etmez i phone lara milyarlar veresiyosunuz bi oyuna verecegeniz 3 4 lirayı mı cok gordunuz. Zengin gorunumlu i phone lu zugurt agalar...
    aga kusura bakmada çok çocukca bi yorum olmuş iphone 4s 2milyar veriyorlar ama en azından galaxy s4 ve htc one gibi bazı oyunlarda kare atlamıyor galaxy s4 ve htc onede senin deyimine göre milyarlar veriliyor :D objektif bakamyı öğrenmelisin önce isteyen sitediği oyuna para verir hem kusura bakamda kimse enayi değil googleplayde bedava olan uygulamaya para versin sana şöyle örnek vereyeyim ailenle yemek yeceksiniz evinizde bi kardeşin bedava yemek yiyor normal olarak ama senin yemek yemen için para istiyorlar fark bu bilmem anlatabildim mi... :D

bu arkadaşım son derece haklı ama her doğruyu söyleyen gibi taşlanıyor taşlayanlar da ya iphone kullanmamışlardır ya da kullanmayı becerememişlerdir. ayrıca sırf katkısı olsun diye alacaktım iyiki almamışım android e bedava bize paralı enayi yerine konmak hiç hoş değil şükür ki iphone da oyun ve kasma sıkıntımız yok o yüzden oynayamamak sıkıntı yaratmıyacak.

Android e bedava olmasi sadece bu uygulamaya has degil. Angry birds te androidte bedavadir. Ama iosta parali. Cunku siz ios ta oynarken reklamsiz bir sekilde oynuyorsunuz. Androidte bedava indirenler reklamli bir sekilde oynuyor. Belki ilerde reklam alacak hemen boyle olumsuz yazmayin. Ha ben android sahibiyken interneti kapatiyordum oyuna girerken reklamlar cikmiyordu o ayri bise

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Orijinalden alıntı: seksenyedi.87

quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: DownClock015 para etmez i phone lara milyarlar veresiyosunuz bi oyuna verecegeniz 3 4 lirayı mı cok gordunuz. Zengin gorunumlu i phone lu zugurt agalar...
    aga kusura bakmada çok çocukca bi yorum olmuş iphone 4s 2milyar veriyorlar ama en azından galaxy s4 ve htc one gibi bazı oyunlarda kare atlamıyor galaxy s4 ve htc onede senin deyimine göre milyarlar veriliyor :D objektif bakamyı öğrenmelisin önce isteyen sitediği oyuna para verir hem kusura bakamda kimse enayi değil googleplayde bedava olan uygulamaya para versin sana şöyle örnek vereyeyim ailenle yemek yeceksiniz evinizde bi kardeşin bedava yemek yiyor normal olarak ama senin yemek yemen için para istiyorlar fark bu bilmem anlatabildim mi... :D

bu arkadaşım son derece haklı ama her doğruyu söyleyen gibi taşlanıyor taşlayanlar da ya iphone kullanmamışlardır ya da kullanmayı becerememişlerdir. ayrıca sırf katkısı olsun diye alacaktım iyiki almamışım android e bedava bize paralı enayi yerine konmak hiç hoş değil şükür ki iphone da oyun ve kasma sıkıntımız yok o yüzden oynayamamak sıkıntı yaratmıyacak.

Android e bedava olmasi sadece bu uygulamaya has degil. Angry birds te androidte bedavadir. Ama iosta parali. Cunku siz ios ta oynarken reklamsiz bir sekilde oynuyorsunuz. Androidte bedava indirenler reklamli bir sekilde oynuyor. Belki ilerde reklam alacak hemen boyle olumsuz yazmayin. Ha ben android sahibiyken interneti kapatiyordum oyuna girerken reklamlar cikmiyordu o ayri bise

Google Play Store, Türkiye'den paralı uygulama satışına izin vermiyor, bu yüzden geliştiriciler uygulamalarını parasız koyuyorlar ve içeriye reklam alıyorlar. Bu iki platform arasındaki paralı ve parasız farkı bundan kaynaklıdır.

• çok iyi olmuş oyun gerçekten. makaslara girmek çok güzel oluyor özellikle.

• Sesler güzel ama oynamayı pek beceremiyorum daha

• beğendim hocam
  • DonanımHaber olarak denedik diyor, deneme videosu yok
  • oyun ingilizce sesler türkçe?
  • işte size desteklenecek kadar kaliteli yazılım Ipodum için de satın alacağım s3 te oynamak yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

oyun ingilizce sesler türkçe?

Hayır oyun türkçe sesler de türkçe. sizin tlf dil ayarlarında bir sıkıntı var sanırım

• Hic memnun kalmadim. Oyun kurulum asamasindan oyna baslamaya kadar hep sorun cikartti. Oncelikle google play'den indirme bittikten sonra, kurma isleminde yer olmadigini bahane ederek kurulum yapilamadi, ki fazlasiyla yer var telefonda da sdcardda da yer vardi. Sonra ayni islemi tekrar ederek tekrar kurmaya calistim, hicbir seyi degistirmeden kurabildi.
    Oynu ilk acisimda load ekrani o kadar uzun sure beklediki dayanamadim ciktim. Tekrar actim, bu sefer acildi. Ilerleyerek PLAY butonuna bastim. Sari loading ekraninda takili kaldi bu seferde. Isin kotusu telefona da geri donemedim, komple kitledi makinayi. Bu kadar problemden sonra bir kez olsun oynamayi basarabildim.

Ama bu kadar sikinti cikartan ve bu sikintilarla basa cikmaya degmeyecek bir oyunu tabiki hemen kaldirdim. Stabil programlama hakkinda inceleme yapmalari lazim uretici kisilerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Appstore'da ücretli, googleplay'da ücretsiz olmasından dolayı malesef oyunu satın almayacağım. İki platform için ücretli olsa lafını bile yapmam hem Türk geliştiriciye destek hemde oyun güzel diye alırdım ama bu tarz ayrımlar olması hoş değil.

bilip bilmeden konuşma birader. Google Playde ucretsiz olmasinin sebebi su anda ucretli uygulama alimini kabul etmedigi icindir.
  • Şoför bey bu kaç basıyor diyenin sesini İphonedo'ya benzeten sadece ben miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Appstore'da ücretli, googleplay'da ücretsiz olmasından dolayı malesef oyunu satın almayacağım. İki platform için ücretli olsa lafını bile yapmam hem Türk geliştiriciye destek hemde oyun güzel diye alırdım ama bu tarz ayrımlar olması hoş değil.

bilip bilmeden konuşma birader. Google Playde ucretsiz olmasinin sebebi su anda ucretli uygulama alimini kabul etmedigi icindir.

Sen onune gelenle birader terimi ile konusma ilk once. Bu beni alakadar etmez. Google Play ucretli uygulama almiyorsa alana kadar yayinlanmaz veya bu surecte iki platformda ucretsiz olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Sen onune gelenle birader terimi ile konusma ilk once. Bu beni alakadar etmez. Google Play ucretli uygulama almiyorsa alana kadar yayinlanmaz veya bu surecte iki platformda ucretsiz olur.

Ha adamlar aylarca gece gündüz uğraşsınlar oyun yapsınlar o kadar, google play'de ücretsiz olduğu için yayınlamasınlar öyle mi?

biraz mantıklı düşünelim lütfen

• aldım oyunu fena sayılmaz, bizim üreticiler böyle oyunlar yapsın, her zaman destek olalım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.