Şimdi Ara

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unflattering

işte size desteklenecek kadar kaliteli yazılım Ipodum için de satın alacağım s3 te oynamak yetmiyor.

ipod da s3 e göre daha iyi oynanıyor çünkü dolmuş s3 te çok hızlı kaçıyor ve oynaması zorlaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy gioya yüklenmiyor. bu telefonu nerden aldım ben ya.
  • Çok Fazla Oyundan Atıyor Galay note 2 stock 4.2 de.
  • S3 ile oynuyorum 2 gündür daha oyundan atma takılma görmedim. Tavsiye ederim
  • Google Play Turkiye'den parali satisi desteklemedigi icin gelistiriciler uygulamalarini mecburen ucretsiz yayinliyorlar, gelir kaynagi olarak uygulama icine reklam aliyorlar. Iki platform arasindaki fark bundan kaynakli! Ben hem iPhone hem de iPad'ime kurdum oyunu ve cok eglenceli bir oyun olmus sesler cok komik :D, para kazanmasi biraz zor ama onu da ilk update ile ayarlayacaklari yaziyordu bir forumda, Turkiye'de oyun sektorunun daha cok gelismesi gerekiyor o yuzden butun oyun gelistiricilere tam destek!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Appstore'da ücretli, googleplay'da ücretsiz olmasından dolayı malesef oyunu satın almayacağım. İki platform için ücretli olsa lafını bile yapmam hem Türk geliştiriciye destek hemde oyun güzel diye alırdım ama bu tarz ayrımlar olması hoş değil.

bilip bilmeden konuşma birader. Google Playde ucretsiz olmasinin sebebi su anda ucretli uygulama alimini kabul etmedigi icindir.

Sen onune gelenle birader terimi ile konusma ilk once. Bu beni alakadar etmez. Google Play ucretli uygulama almiyorsa alana kadar yayinlanmaz veya bu surecte iki platformda ucretsiz olur.

Ha adamlar aylarca gece gündüz uğraşsınlar oyun yapsınlar o kadar, google play'de ücretsiz olduğu için yayınlamasınlar öyle mi?

biraz mantıklı düşünelim lütfen

Google Play'de ücretsiz ise tüm platformlarda ücretli olmalı. Ben android kullanmıyorum diye enayimiyim? Bence asıl mantıklı biraz siz düşünün ayrımcılık yapıldığı veya adını siz nasıl koyarsanız bilemiyorum ios'a ücretli android'e ücretli. yok öyle dünya.

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

oyun ingilizce sesler türkçe?

Hayır oyun türkçe sesler de türkçe. sizin tlf dil ayarlarında bir sıkıntı var sanırım

ben sadece örnek videoyu seyrettim. pek fazla oyuna düşkünlüğüm yoktur. hele ki temple run tarzı oyunları hiç sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

appcake'e dussun oynariz :D birinde parali birinde parasiz ayrimcilik olmus.

Çoğu oyun öyle ama.
  • Siralama yanlis olmus aslinda dayi 2.5 Fordu ile ilk sirda olsaydi sonra genco olsa ve o ustteki fuze yerine modifiye olsaydi arabayi. Ha birde musterileri para seklinde degilde durakta duran admlari durup alsan sonra devam etsen mukemmel olur bus simulator gibi yani. Cok mu sey istiyorum. Haricinde atmlari ve acilistaki gecikmeyi saymazsak zevkli oyun.

• quote:

Appstore'da ücretli, googleplay'da ücretsiz olmasından dolayı malesef oyunu satın almayacağım. İki platform için ücretli olsa lafını bile yapmam hem Türk geliştiriciye destek hemde oyun güzel diye alırdım ama bu tarz ayrımlar olması hoş değil.

AppStore' da bir uygulama yayınlama ücretinden kimsenin haberi yok tabii, böyle konuşmak doğal hocam.

Adam emek vermiş kusursuz oyun yapmış, bırak da ücretli olsun maaliyet çıksın.
  • Türk mobil oyun sektörünün gelişmesi için iyi bir adım olmuş.
  • Ben inecem çok kroca olmuş.

• keşke android de ufak bir ücret talep etseydi yardım etmeyi isterdim.umarım dahada geliştirir kendini ve oyunları, arkadaşa başarılar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

quote:

AppStore' da bir uygulama yayınlama ücretinden kimsenin haberi yok tabii, böyle konuşmak doğal hocam.

Adam emek vermiş kusursuz oyun yapmış, bırak da ücretli olsun maaliyet çıksın.

Ben ucretli olmasina bisey diyorum ki zaten. Cihazima satin aldigim uygulamalar yarim iphone parasi zaten. Ben tum platformlarda ayni olmali diyorum. Yoksa parali olacak tabi uygulama.

• "ay camlar açılıyor mu"
  • Roket haric iyi.Destek olmak lazım.

• Agahfdhdsadasdas gerçekten kendi milletimizden böyle şeyler çıkması insanı mutlu ediyor. Destek olmalıyız ki daha çok şey çıksın

• güzel oyun, hemen indirdim :)
  • Guzel oyun ama kotu yanlarida var var mesela oyun azcik gec aciliyor.bide durakta durup yolcu alsa cok iyi olucak.araba durup da alsa yani.bide oyundan atma diyorsunuz ben cozumunu buuldum.bende s3 var oyuna girdim oyundan atti.clean master vardi bende.onunla hemen uygulamalari temizle yaptim ve ramda yer acildi.oyunada girdi.yani clean master indirin.oyundan atarsa ram temizligi yapin girin

• Oyunun paralı olması bazı elmacı züğürtlerin zoruna gitmiş gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.