Şimdi Ara

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gercekten guzel yapanlarin eline saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı üstü 1,79TL istemişler kazansınlar ki oyun sektörü dönsün. Vereceğiniz para bile değil her gün ne saçma şeylere veriliyor o para.
  • Ne zaman bedava olur?

• ''Beşiktaş ne kadar...? Ama 2 tane beşiktaş ''
  • İlk çıktığında yükleyip oynadım. Tamam uygulama ücretsiz malum para kazanacaksınız reklam koyacaksınız ama 10 dakika oynadıysam bunun 4 dakikası oyunun yüklenmesi, her oyunun başında ve sonunda gelen reklamların beklenmesiyle geçti ben de dayanamayıp sildim.
    Şimdiye güncellemeler olmuş sorun giderilmiş olabilir ancak soğudum bi kere.
    Keşke Google Play Store ücretliye izin verseydi de daha iyi bir deneyim olsaydı...
  • ineceğim yer ne kadar müsait olabilir ? :D

• Yokusta gecme beni duzlukte ezerim seni

• GM PLANET ile oynuyorum fakat zaman sonra kasıyor.
  • Hemen indirdim. Ucretli olmasinin cok onemi yok bence, esas indirme sebebim turk gelistiriciler olmasi.

• bende denemiştim bu oyunu 1 ay kadar önce güzel oyun tavsiye ederim. (şöför bey piston aşağı indi mi )

oyunda para kazanmak zor ve bazen kaçacak yer olmuyor mecburen kaza yapıyorsun.

• Oyun cok güzel parasını hak ediyor sonuna kadar ama androidde öldükten sonra1 seferlik para ödemeden (altın) devam edebiliyoruz , iphoneda 1000 altın istiyor . Bu saçma olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Türk'ün aklı başka çalışıyor adam google play e paralı koysa satılmayacağını biliyor.

Evet anca beleşe çalışıyor. Telefona 2 bin lira verir, 2 liralık oyuna pahalı der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 31 Ağustos 2013; 11:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Türk'ün aklı başka çalışıyor adam google play e paralı koysa satılmayacağını biliyor.

Evet anca beleşe çalışıyor. Telefona 2 bin lira verir, 2 liralık oyuna pahalı der.

Gelistiriciden bahsetmiştim. Dediğin olay ise o telefonları babasına ağlaya ağlaya aldirttiklari için öyle oluyor. yaklaşık 50 liraya tüm kullandığım uygulamaları aldım, en azından rahatım.

• Windows phoneye ne zaman gelecek bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.