Şimdi Ara

Türk geliştirici Giripati'nin mobil oyunu Dolmuş Driver'ı denedik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel de yolculuk çok kısa ya 1 dk bile sürmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

Bu videoyu da izledikten sonra kesinlikle alıcam bu oyunu.
  • Hoşuma gitti :D bi indirip deneyelim bakalım :D
  • Deniyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DownClock01

5 para etmez i phone lara milyarlar veresiyosunuz bi oyuna verecegeniz 3 4 lirayı mı cok gordunuz. Zengin gorunumlu i phone lu zugurt agalar...

aga kusura bakmada çok çocukca bi yorum olmuş iphone 4s 2milyar veriyorlar ama en azından galaxy s4 ve htc one gibi bazı oyunlarda kare atlamıyor galaxy s4 ve htc onede senin deyimine göre milyarlar veriliyor :D objektif bakamyı öğrenmelisin önce isteyen sitediği oyuna para verir hem kusura bakamda kimse enayi değil googleplayde bedava olan uygulamaya para versin sana şöyle örnek vereyeyim ailenle yemek yeceksiniz evinizde bi kardeşin bedava yemek yiyor normal olarak ama senin yemek yemen için para istiyorlar fark bu bilmem anlatabildim mi... :D

• oyun güzel tavsiye ederim tepedeki roket olmamış gibi
  • Satin aldim. Ustdeiki arkadasin dedigi gibi tepedeki roket haricinde herseyiyle mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çokta iyi değil para verip almaya değmez.

• Android sürümünde yükleme süreleri böyle bir oyun için çok fazla. Ve bazen yükleme ekranında kalıyor. Onun haricinde oynanabilir bir oyun. Tabii bütün şeritlerde aynı hizada araba koyup bile bile kaza yaptırma durumu da var... Düzeltilirse güzel olur diye düşünüyorum.

• Müsait bir yerde inmek istiyorum ama kararsızım.
  • Yahu arkadaş 40 yılın başı bi türk adam çıkmış oyun yapmış, destek olacağına köstek olan adamlar var.

Yazıklar olsun.

• Oyunu 1 saat oynadım oynama mantığını ancak kavradım. Ya oyun zor aslında ama zevkli üstteki roketi bir model yükselttim. Tabi bu bir saat oynama sırasında s3 1 kez oyundan attı işlemci cayır cayır tutuştu vs. ama sonunda bir başarı yakaladım oyunda ilerlemek biraz zor trafik çok yoğun :) ve araç gerçekten hızlı manevralar hızına göre gayet güzel ama yine de oyunu çözmek bayağı vaktimi aldı ve zor olduğu kanaatindeyim. Bunlar dikkate alınırsa sevinirim nihayetinde eğlenmek için oyun oynuyoruz amacımız oyunda başarı kaydetmek değil oyun amaç değil eğlence aracıdır. Oyun için emek verenleri kutlamak lazım gerçekten benim vakit ayırdığım ender oyunlardan biri olmayı başardı. Paralı olsa onu da alırdım hem de seve seve Playstoreden aldığım ilk şey olmayacağı için alıp oynamadığım oyuna para vermektense böyle başarılı ve eğlenceli bir yapıma para veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Android sürümünde yükleme süreleri böyle bir oyun için çok fazla. Ve bazen yükleme ekranında kalıyor. Onun haricinde oynanabilir bir oyun. Tabii bütün şeritlerde aynı hizada araba koyup bile bile kaza yaptırma durumu da var... Düzeltilirse güzel olur diye düşünüyorum.

Bende yükleme ekranında hiç takılmadı bende de s3 var sadece 1 kez işlemci çok ısındığı için oyundan attı hemen tekrar girdim ve gayet sağlam oynamaya devam ettim. Bende son çıkan resmi 4.2.2 var hani şu sızıntı olan :) ama gayet stabil ve güzel çalışıyor ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unflattering -- 29 Temmuz 2013; 1:59:33 >
  • Türk kullanıcılar için güzel bir oyun. Yeni sürümlerde eklenebilecek çok şey var, vidyodan izlediğim kadarıyla söylüyorum. Bu mantıkta yolcuların alınıp belli yerlere bırakılabileceği tarzda evrensel bir oyunda da görmeyi beklerim yapımcıyı.
  • sevdim
  • Ben de fena bulmadım,sesleri çok beğendim
  • Güzel bir oyun geliştirilirse daha başarılı olacaktır. Türk geliştiricilerin böyle işlere imza atması sevindirici

• 3 gun oldu başlayalı. Yeni başlayanlar icin tavsiyem kasıp parayi asla dayiya harcamayin hiçbir artisi yok. Eger para kasacaksınız taksim-besiktas hatti. Bakırköy hattından oek bir sey beklemeyin derim. Başlangıç icin on numara bir oyun. Ama parayi harcayacak yer yok şimdilik. Iple çekiyorum güncellemeyi. Tebrik ederim muptelasi oluyorsunuz oyunun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: DownClock015 para etmez i phone lara milyarlar veresiyosunuz bi oyuna verecegeniz 3 4 lirayı mı cok gordunuz. Zengin gorunumlu i phone lu zugurt agalar...
    aga kusura bakmada çok çocukca bi yorum olmuş iphone 4s 2milyar veriyorlar ama en azından galaxy s4 ve htc one gibi bazı oyunlarda kare atlamıyor galaxy s4 ve htc onede senin deyimine göre milyarlar veriliyor :D objektif bakamyı öğrenmelisin önce isteyen sitediği oyuna para verir hem kusura bakamda kimse enayi değil googleplayde bedava olan uygulamaya para versin sana şöyle örnek vereyeyim ailenle yemek yeceksiniz evinizde bi kardeşin bedava yemek yiyor normal olarak ama senin yemek yemen için para istiyorlar fark bu bilmem anlatabildim mi... :D

bu arkadaşım son derece haklı ama her doğruyu söyleyen gibi taşlanıyor taşlayanlar da ya iphone kullanmamışlardır ya da kullanmayı becerememişlerdir. ayrıca sırf katkısı olsun diye alacaktım iyiki almamışım android e bedava bize paralı enayi yerine konmak hiç hoş değil şükür ki iphone da oyun ve kasma sıkıntımız yok o yüzden oynayamamak sıkıntı yaratmıyacak.

• bu nasıl türk geliştiriciyse türkçe siteleri bile yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.