Şimdi Ara

Türk halkı savaşa doğru mu kayıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.sondakika.com/haber/haber-diyarbakir-da-olayi-gun-8191238/

Telden girdiğim için yapamadım kusura bakmayın.

Söylemek istediğim şimdi Türk halkı olarak hükümeti destekleyip bu taş atanların vurulması konusunda bir yasa çıkartmasını sağlayabilir miyiz ki halk artık bunh istiyor. Ve terörle bağlantılı olanların vatandaşlıktan çıkarılması, terörle bağlantılı yakalananların ömür boyu hapis cezası alması, pkk yu övmenin en az bel yıl ile cezalandırılması gibi yasaları yeni anayasa ile birlikte yaptırabilir miyiz? Bunların olmaması durumunda Türk halkida silahlanıp sokaklara iner mi? Gibi soruları sizlere sormak istiyorum. Lütfen mantıklı güzel yorumlar yazalım kimseye hakaret etmeye bazı kesinlerin yaptığı şeyleri bütün bir topluluğa yada ırka mal etmeden düzeyli akılcı tartışalım konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SkyWalker85 S kullanıcısına yanıt
     Türk halkı savaşa doğru mu kayıyor?
  • Dediğin gibi iç savaş olursa ama biz onları yeriz kim yardım ederse etsin onlara Amerika bile gelip askeriyle girse yinede ölmeden bu toprakları vermeyiz. Ülkenin %60 savaşa girse 48 milyon yapar. Bir aileyi 4 kişiden sayarsak ve her aileden bir kişinin silahlı mücadeleye katıldığını düşünürsek 10-12 milyon silahlı Türk demek bunların yarısı ölmeden bu topraklar düşmez bu da çok büyük ve yıllarca hatta on yıllarca sürecek bir savaş demek. Tabi onlara sürekli yardım geldiği ve tüm dünyanın bizim karşımızda onları desteklediğini düşünürsek ki bu da tam anlamıyla üçüncü dünya savaşı denektim. Ama eğer onlara bi kaç ülke dışında yardım eden olmazsa karşımızda olanların sonları gerçekten çok kötü olacak çünkü Türk'ün Tokat'ının tadına bakacaklar.

• SkyWalker85 S kullanıcısına yanıt
    İç savaşta kimin kaybedeceği belli.

Kobani olaylarına benzemez.

Pkk halktır demeye devam ederlerse bunca yaşananlardan sonra artık bunların kökünü kazımak farz olur.

İsteyen istediği yardımı göndersin.

Satılık ilanlarda Beyaz Toros'lar artış göstermiş.
  • türk halkı neye tepkisi koymuş şu ana kadar
  • Yakında hükümette ve stk lar da ve bi çok yerde savaş yazıları destekleyenleri çıkarsa halk da onların arkasından yürürse herkes Türk'ün tepkisini görür.

• Halkın bizzat birşeyler yapmasına karşıyım ama askere daha fazla yetki verilmeli ve bu çocuk bu yasli mevzusu bırakılmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.