Şimdi Ara

Türk Hava Kurumu Uçak Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar Türk hava kurumu üniversitesinin uçak mühendisliği hallında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir yerdir ? Bu sene sizce kaç binle kapatır ? Vb.

• +1 tahminleriniz nedir beyler , sonuçta ilk defa açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dambara

+1 tahminleriniz nedir beyler , sonuçta ilk defa açılıyor
    zaten kaç tane üniversitede uçak mühendisliği var onlarla bir olur işte onu yazan adam altına thk nınkini yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalysm

zaten kaç tane üniversitede uçak mühendisliği var onlarla bir olur işte onu yazan adam altına thk nınkini yazar

Alıntıları Göster
    girin pilotaja ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

girin pilotaja ;)

Alıntıları Göster
    10 bin civarı kapatır diye düşünuyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

ya aslında tam burslusu (6 kişilik) bana da öyle geliyor. mesela itü uçak geçen sene "10003" ile kapatmış. e sıralaması atıyorum 10k 11k 12k olan adam onun altına bunu yazar gibime geliyor garantilemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dambara -- 22 Temmuz 2012; 2:07:29 >
  • quote:

quote:

ya aslında tam burslusu (6 kişilik) bana da öyle geliyor. mesela itü uçak geçen sene "10003" ile kapatmış. e sıralaması atıyorum 10k 11k 12k olan adam onun altına bunu yazar gibime geliyor garantilemek için

Alıntıları Göster
    pilotaj bölümü için her sene 15 milyar mı ne para alıyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: alisverisbook

pilotaj bölümü için her sene 15 milyar mı ne para alıyorlarmış.

thk burssuz pilotaj senelik 40.000 TL civarına geliyor.
  • quote:

quote:

Tam burslu 24 Kişi
    %50 burslu 30 kişi
    Paralı 6 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagfugfon

quote:

quote:

Tam burslu 24 Kişi
    %50 burslu 30 kişi
    Paralı 6 kişi

farkettim kardeş yanlış okumuşum :)

teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagfugfon

quote:

quote:

Tam burslu 24 Kişi
    %50 burslu 30 kişi
    Paralı 6 kişi

farkettim kardeş yanlış okumuşum :)

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bu bölümün 2 yıllıgı da var ama full meslekler doldurmuşlar sağolsunlar.

DGS ile Uçak ve Uzay Müh 264 ile kapatmış İtü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Bu bölümün 2 yıllıgı da var ama full meslekler doldurmuşlar sağolsunlar.

DGS ile Uçak ve Uzay Müh 264 ile kapatmış İtü.

Alıntıları Göster
    10.000 den filan almaz, pilotajın üstüne çıkacağını hiç sanmıyorum. ancak 15 bin filan benim tahminim. zaten ilk tercihim pilotaj bu sene yükselmezse giricem inş sıralamam 10.458. 2. sıraya da thk uçak yazıcam muhtemelen. ayriyeten pilotajın yıllığı 29.000 lira
  • beklemedeyim. yok mu bilgisi olan tavsiyeleri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: B747

beklemedeyim. yok mu bilgisi olan tavsiyeleri olan
    bizzat kendim gittim tanıtımına okul çok güzel çoğu bölüm daha bu yıl açılıyor. sıralamam 62 bin olduğu için %50 burslu tutuyodu benim uçak müh. ve uzay müh. liğine fiyatı gayet makul fakat ben maddi durumum sebebiyle gidemeyeceğim.yıllık 18.500 milyar %50 si 9.250 dönem dönem ödüyosunuz oda 4.600 fln denk geliyor. eğer havacılık tutkunuz varsa kesinlikle öneririm. tam burslu tahminim 10-20 bin arası olacaktır.hazırlık bölümü var toefl sınavına giriyosunuz eğer geçerseniz atlayabilrsiniz. bölüm tamamen ingilizce. ah biraz maddi durumum olsaydı hiç düşünmezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

Sen astronot mu olcan başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

hee. turkiyede is bulamam hattta ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: B747

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

hee. turkiyede is bulamam hattta ben

Alıntıları Göster
    Büyük risk bence hocam THK öğretim görevlilerini tanıtmıyo bile anlamak güç gidip pişman olman olası, ama thk havacılık kurumu sonuçta böyle de bi avantajı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Büyük risk bence hocam THK öğretim görevlilerini tanıtmıyo bile anlamak güç gidip pişman olman olası, ama thk havacılık kurumu sonuçta böyle de bi avantajı var

Akademik olarak zayıf bir üniversite. O yüzden riskli. Benimde puanım yetiyor ama tercih etmeyeceğim. Uçak ve benzeri mühendislikler için ITU'den şaşmamak lazım. Ne kadar köklü okul = O kadar garanti gelecek. Okulu okul yapan mezunlarıdır her şeyden önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Mamunda

Akademik olarak zayıf bir üniversite. O yüzden riskli. Benimde puanım yetiyor ama tercih etmeyeceğim. Uçak ve benzeri mühendislikler için ITU'den şaşmamak lazım. Ne kadar köklü okul = O kadar garanti gelecek. Okulu okul yapan mezunlarıdır her şeyden önce.

Ben 6 bininci oldum ama ODTÜ'yü tercih ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: şuan23

Arkadaşalar Türk hava kurumu üniversitesinin uçak mühendisliği hallında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir yerdir ? Bu sene sizce kaç binle kapatır ? Vb.

eğer gitme imkanın varsa türk hava kurumu bugünlerde tanıtım günleri düzenliyor. hatta sonunda da ankara semalarında bir tur attırıyolar, eğlenceli oluyor

ordaki adamın söylediği tam burslu uçak mühendisliğinin 10 bin civarında kapatmasını bekliyorlarmış. uzay mühendisliği içinse 20 bin civarı bir sıralama bekliyormlarmış tam burslu için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.