Şimdi Ara

turk ınsanı cok FARKLI DUSUNCELERE SAHIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelıkle merhaba ıkı uc gundur forumları ıncelıyorum oyle farklı dusunceler ıle karşılaşıyorum kı bazen gülmek bıle geliyor ıcımden ornek verecek olursam bır kışı hyundaı Accent 1.3cc motor 95 hp secenegı olan aracın nasıl olduğunu sormus almak ıcın
    başka kısıler de cvp vermısler ve demısler kı aracın hızlanması bıraz zayıf az yakar fakat basarsan senı uzer denılmıs bır başkası da Laguna aracı sormus 2.0 motor 139hp ayrıca benım kullandığım araç cok güzel fakat yakıtı fazladır parçası pahallı olur gıbı cevaplar verılmıs
    bende kendım genel bır degerlendırme yapıyorum hyudaı Accent 1.3 motor olanları 923 kg ağırlığı var hp basına dusen kılogram 9.71 kg
    Renault Laguna 2.0 motor ağırlığı ıse 1345 kg hp basına dusen kılogram 9.67 arada yok denecek kadar fark var motor guclerı bana gore aynı yakıt konusunda ıse 1 tane lagunaya bınersın ortalama 1400 kg yuk taşımak zorunda kalır motor ve hyundaı ıle 980 kg taşır bunun gıbı karşılaştırmaları yapmadan neye gore böyle dusuncelere sahıp oluyorlar anlamış degılım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.