< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (35. sayfa)
-
-
Now tv de hata veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yardımcı olabilecek varmı? Bir türlü kavrayıp beceremedim kanallar oynatılanmıyor diyor ssiptv yi indirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an nasıl çalışıyor bende
-
Selam
Kral Kemal Sunal kanalları gitti
Kral Bir de kanal 65 yükler misin yeniden çünkü o sporun hepsini veriyor
Ben de bir liste hazırlamıştım. Fakat o listenin yayın rehberinde TRT 2 yoktu. Baktım sizinkinde var. Sonra kanal listesine bakayım düzgün mü dedim BAYILDIM!
Fakat ilginç olan siz de TRT 2'yi Eğlence bölümüne eklemişsiniz. TRT 2 Kültür kanalıdır. Ben kendimde düzeltmeyi yapacağım zaten ama siz de lütfen Ulusal kanallar bölümüne taşıyın.
DÜZELTME:
TRT 2 sizin rehber listenizde isim olarak varmış, fakat pek çok diğer ulusal kanalda olduğu gibi yayın akışları yok. Bu durumda https://my.iptv.community/epg_temp_dl/output-epgs/turkey.xml listesinden faydalabilirseniz (TRT2 olmasa da) en azında çoğu ulusal kanalın rehber akışını eklemiş olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 15 Eylül 2024; 22:37:30 >
-
öncelikle emeğinize sağlık,flash haber silindi sanırım bakabilirseniz tivimate ile kullanıyorum listeyi
-
Türkiye için m3u listesi paylaşmanız mümkün mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elinize saglik hocam ALVIN CHANNELI eklerseniz sevinirdik,calisan linkini buraya atiyorum
http://cdn10-alvinchannel.yayin.com.tr/alvinchannel/alvinchannel/playlist.m3u8
-
bu yayının kaynağı kim?
-
hocam bu bir azeri kanali ,supersat formundan almistim
-
HRT HATAY AKDENİZ TV down olmuş.
-
Bu panele şu anda kim bakıyor muhalif09 devir yaptı mı yoksa kendisinde mi hala ?
-
fx tv gelirmi
-
Benim bildiğim kadarı ile panel hala muhalif09 rumuzlu üyede ise şifreli kanal eklemesi yapmıyor.
-
hocam selamlar,
linki indirdim chrome uygulaması ile birlikte çok güzel çalışıyor. Emeklerinize sağlık.
Fakat, ss iptv ve mibox cihazımda smarters pro uygulamalarında kullanabilmek için sadece link verebilir misiniz ? veya nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X