Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
742
Cevap
159
Favori
738.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genelde tvg-name veya tvg-id kullaniliyor

soldaki tvg-name="ATV" , sagdaki tvg-id="ATV.tr"

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF
  • Cbc sport m3u var mı ?

Barcelona maçı için?
  • arkadaslar suan guncel kanal sayisi toplam kac tane merak etmisim Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF 

• hala calısıyor gayet başarılı teşekürler

• linki göremiyorum, nerde acaba ? yardimci olurmusunuz

• cebo66 C kullanıcısına yanıt
    1. mesajda
  • Bunun nasıl çalışıp yüklendiğini anlayamadım. Tvbox vor android tv var nasıl oluyor? Listeyi bulamadım ilk mesajda

• teşekkürler sorunsuz çalışıyor hepsi Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF 

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Önce TvBox veya Android TV'nize 1. mesajdaki Player önerileri bölümünde belirtilen player'lardan istediğiniz birini kuruyorsunuz.

İlk player önerisi, PC/Mac için Chrome eklentisi. Bilgisayardan izlemek için.

Diğerleri, TVBox veya Androd TV için (TiviMate IPTV Player, SS IPTV, OttPlayer, ProgTV, Cloud Stream IPTV Player). Siz bunlardan birini TVBox / Android TV'nize kuracaksınız.

Daha sonra yine birinci mesajdaki player listesinin hemen altında Kod Yığını: yazan siyah arka fonlu yerde Standart Liste, Alternatif Liste ve SS Liste olarak linkler paylaşılmış, o linklerden birini, yukarıdaki playerlardan hangisini kurduysanız ona ekliyorsunuz.

Hangi player ile hangi liste uyumlu mesajda yazıyor. Ona göre Standart, Alternatif veya SS Liste' den birinin linkini yüklediğiniz uygulamanın gerekli alanına ekliyorsunuz.

1. mesajı acele etmeden yavaşça okursanız, orada hepsini açıkça yazıyor.

• Hocam liste hâlâ güncel. Önerdiğin program ve uygulamalardan da Cloud Stream’i (iOS) yükledim. Her şey harikulade. Hem bi dertten kurtuldum hem de başka başka fikirler geldi aklıma sayende…. :)

Çok teşekkür ederim.
  • Uydu3405 U kullanıcısına yanıt
    Şu an hatalı bir şey var mı göremedim ben. Tabi izlediğim üç dört kanal var onlar sorunsuz. Github sayfasına bakınca bir takım düzenlemeler yapıldığı görünüyor

github
    GitHub - UzunMuhalefet/Legal-IPTV
    https://github.com/UzunMuhalefet/Legal-IPTV

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Mesajım silinmiş hakaret yoktu ama neyse listede kanal eksilmesi oluyor ve liste sahibini ayda yada 2 ayda bir görmek isteriz forumda cevap vermesi için

• Uydu3405 U kullanıcısına yanıt
    Çalışmayan kanallar siliniyor muhtemelen. Github da işlemler görünüyor ama ben tam anlamıyorum tabi. Htspor yayına başladı ama listede yok. YouTube da olmasa izlemesi zor olur
  • kanal listelerini nerden buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros034 -- 10 Kasım 2024; 19:8:11 >
  • albatros034 A kullanıcısına yanıt
    Burada değil.
  • arkadaşlar...iptv üzerindeki kanalların bazıları atak yaparak izlenilmelerini engellemişler herhalde zira sistemdeki kanalların çoğu halen başarıyla çalışmaya devam ediyo fakat bazıları izlenemiyo artık ne yazıkki...!!!...Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF 

• samsung tvde iptv smartwrsa playlist olarak birinci linki ekledim 4 tane kanal geldi nasil yapmam gerekiyor acaba
  • Slm,

listeyi bulamiyorum, yardim edebilirmissin, bende samsung tv siptv app le liste calisirmi.

• hocam müzik kısmında Power ismindeki tüm kanallar çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.