< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (36. sayfa)
-
-
arkadaşlar...topiğin sahibi yayınları elden geçirip güncelleştirsin rica ederim...
-
Artık kanallarla galiba ilgilenilmiyor çünkü cevap veren yok anlık cevap beklemiyorum haftalık yada ayda bir cevap verilseydi böyle düşünmezdim.
-
Bende kanallarda sorun yok. Sizde var mı bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende de bir sıkıntı yok. Uyduyu birileri taşınırken bozmuş annemin şikayeti üzerine onun tv sine Tvmate ile anasayfada ki linki yapıştırdım tak diye anında çalıştı. Kanalların neredeyse hepsi çalışıyor üç beş noname kanal hariç sıkıntı yok.
Daha iyi bir iptv uygulaması bilen varsa tavsiyeler e açığım tvmate güzel ama her şeye para istiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android TV veya Android Box kullanıyorsanız şu mesajımdakini deneyebilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158968350
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler ama siz içeriğine baktınız mı? Hangi kanallar var diye.Sanki hepsi yabancı
Purrfect!!
https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR1.xml
Bugünkü haliyle 9-12 Ekim yayın akışları var. Diğer ülkelerin hepsi 14 Ekim yani bugün güncellenmiş. Fakat epg_ripper_TR1.xml dosyası hala 9 Ekim'e ait dosya.
Bizimki de güncellenirse harika olacak :)
https://epgshare01.online/epgshare01/epg_ripper_TR3.xml.gz Bir de bu var ama bendeki ip tv player bu sıkıştırılmış dosyayı çözer mi bilmiyorum deneyeceğim. Bu dosya bugün için daha güncel 14-17 Ekim yayın akışları var. Bir de kanal sayısı az ama ulusal kanallar için yeterli sanırım.
Paylaşım için Teşekkürler.
-
Bu linki uygulamaya kaynak ekleden atsam artık kendisini otomatik güncelleme yapmayacak mi kanal EPG lerini
Bevy.be buradan buldum ama bir çok kanalları ekleyemedim.Email attım onların uygulamadan yapmamı söylediler ama yapamadım.
Bunda kanal adı formatı farklı. Mesela diğerlerinde trt1.tr ismi ile o kanalın yayın akışı varsa bundakinde trt.1.tr olarak var. dolayısıyla kanal listesinin olduğu m3u dosyasında tvg-id="..." kısımlarındaki ismi bundakine göre değiştirmek gerekli. tek tek uğraşmak lazım.
-
https://www.bevy.be/download.php?file=turkey.xml.gz bizim dosya bu ama bundaki isimler daha farklı. Kanal adı ile birebir büyük harf tvg-id yazmak gerekiyor.
Ne yapacağımı ben de şaşırdım.. Hangisi daha kapsamlı acaba.. İncelemek lazım ama ben bir süre yokum buralarda.
Link için teşekkürler.
-
Bu forumun ana sayfasini konunun en başındakini mi kullandınız.
Evet ilk mesajdaki listeyi Chrome eklentisi ile kullanıyorum PC de sorun yok.
Tablette uygulama üzerinden kullanıyorum sorun yok
Telefonum da da lazım olur diye kurulu. ( Başka bir program ile açıyorum telefonda ) Sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 14 Ekim 2024; 19:3:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
smart iptv kullanirsaniz tvg-name yeter = id ye ihtiyac olmaz
youtube yayinlarinda tvg-name ile epg alma mümkündür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worldmediaman -- 14 Ekim 2024; 21:42:26 > -
Sorun izleyememek değil. Sorun TÜM kanalların yayın akışlarının olması (ki bu sayede istediğimiz programı kaydetmek yada zamanı geldiğinde otomatik izlemeye başlamak).
İlk mesajda sadece Avrupa yayını olan ATV Avrupa gibi 3-5 kanalın yayın akışı var, diğerlerinin hiçbiri yok. EPG derken şu anda onunla uğraşıyoruz.
Yani tüm kanalların yayın akışını elde etmek için.
-
örnek epg id yazin bakalim
-
İlk olarak konu sahibine teşekkürler. Listedeki kanalların neredeyse hepsi hala çalışıyor.
Android telefonumda, Windows bilgisayarımda ve Next Innova cihazımda sorun olmadan açıp izleyebiliyorum.
Fakat, ne yaparsam yapayım 2016 model KU7000 7 serisi Samsung Smart TV (Tizen) televizyonunda çalıştıramadım.
Uygulama mağazasındaki ücretli/ücretsiz tüm uygulamaları denedim ve üzerine SS IPTV gibi farklı uygulamarı dışarıdan yükledim.
Fakat, listelerin hiçbirini çalıştıramadım. Bu noktada problemin televizyonda olduğu açık gibi duruyor.
Öğrenmek istediğim, bu listeyi televizyonumda çalıştırmamın bir yolu ya da bu televizyonlarda çalışan bir IPTV listesi bulunuyor mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X