Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV Playlist [Otomatik Güncelleme] - 2024 AKTİF (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: romigo78 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
792
Cevap
173
Favori
818.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tenk yu

• harika bir çalışma teşekkürler, yalnız ben epg'leri çalıştıramadım, sizlerde durum nasıl acaba?

• +rep hala çalışıyor başarılarınızın devamını diliyorum

• Gzt TV de yayın hayatına başladı bunuda ekleyebilir misiniz? YouTube da canlı yayın linki

https://www.youtube.com/live/3CPAxodRvDg

• Dene ve gör

• Eline emeğine sağlık Allah razı olsun

• Hocam öncelikle teşekkürler. Emeğinize sağlık. Son birkaç gündür ATV kanalında parazitlenme var. Düzeltebilirseniz sevinirim.

• Evet. Bir suredir boyle. Kendim baska yerden listeyi guncellemeyi denedim fakat pc de calisan IMPlayer da calismadi. Tam cozemedim neden boyle oldu.

Edit: Streamlink ile atv yayini aldim. Guzel calisiyor su an.

Edit 2: Session iptal olunca yayin gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIDP -- 12 Aralık 2024; 16:39:11 >
  • Allah razı olsun. Mibox cihazımda kullanıyorum hala listeyi aktif inşallah devam eder böyle

• Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

Merhaba, Next 4K android box tv var, bunu oraya nasıl yükleyebilirim?

• Şehir mobese kameraları trustik kameraları ekleyebilirmisin
  • arkadaslar en son m3u listeyi nerde bulabilirim?

tesekkurler.

• ezir53 E kullanıcısına yanıt

ilk mesajdaki linkler her zaman güncel

• arkadaşlar...ilk mesajdaki linklerin aylardır halen stabil şekilde çalışmaları gayet sevindirici yawu bravo...!!!... 

• Hocam selamlar,

ATV'yi seçtiğimizde "Bir hata oluştu, kod 404. Yeniden deneniyor." hatası alıyorum. Açılmıyor.

Kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

tivimate adında bir uygulamayı satın aldım. Bu uygulamada birden fazla EPG adresi eklenebiliyor. Hatta kanal isimlerine istediğiniz epg adresindeki istediğiniz kanal ismi ile eşleştirme yapılabiliyor. Tabi tüm bunları yapmak epey bir merak etme, araştırma ve benzer tecrübeye sahip olmayı gerektiriyor.

Size diyebileceğim kullandığınız uygulamada farklı epg adresi eklemeyi deneyin.

Tivimate konusunda ise timeshifting özelliğinin olmaması yüzünden farklı uygulama arayışına yönlendirdi beni diyeceğim. Onun dışında aynı anda (işlemcimin izin verdiği) takılmaksızın aynı anda 4 kanalı izlemek güzel şey.

• iptv satın aldım ama onda aynı anda birden fazla kanalı izlemeye kalkınca takılma başlıyor. iptv'den sadece bir kanalı geri kalanını buradaki listeden ekleyip izliyorum. IPTV'si olanlar bile bu listeyi kullanmalı. Hala kusursuz.

• Hocam atv ve NOW'da hata veriyor. Bilginize..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.