Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her millette her turlu insan var. Turk toplumu gercekten cok saygin bir toplumda yakin zamana kadar belki.. Artik asiri bir yozlasma var her konuda hemde asiri.. Sonradan gormelik de diyebiliriz belki.. Teknoloji cagi bunu getirdi, TVler, internet vs. Kabugunda yasayan bir toplumda kendimizi yetiyorduk belkide orasi tartisilir. Ama kabuk oyle bir atildi ki bir anda karsinda bunlari goren Turk toplumu yozlasti.. Asil problem burda. Her iki cinsiyette bu var artik.. Ama Allah'a sukur ki bu yozlasma o kadar fazla degil en azindan burda sandigimiz kadar. Evlenilecek kizda elbet var evlenilmiyecekte. Ama vitrinde evlenilmeyecek ornekler oldugundan boyle bir yanlis onyargiya gidiliyor. Nice naif Turk kizi var ama eskisi kadar mi hayir tabii ki..
  • olur mu hiç? gavur kızla evlenilirmi? müslüman olması lasım yoksa günah
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Kriterlerimi yazıyorum:
    -Japon olacak
    -Yeşil gözlü
    -Sarı saçlı
    -Fiziği güzel
    -Yüzü güzel

(Örnek Rikku)

Türk kızları ile evlenilmez...

üstüne de biraz leblebi

allahım yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

quote:

Orjinalden alıntı: EST_tim

cem yılmaz dvd sini izledin galiba onun etkisindesinde gördüm seni
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler

senin her yerin anti feminist olsa ne olur ... anca bu forumda yazar durursun

bu kadar yazıdan sonra türk kızlarını o kadar kötüledikden sonra onlardan biri ile evlenceksiniz mutlaka yazık diyorum başkada bişey demiyorum

Çok konuşma .. kötüledik diye yabancı kızlarla mı evlenmek şart oluyo ?!... öyle bi zorunluluk hissetmiyorum.. hissettiremezsin de... çok bilmiş seni.. sana ayrıca basın açıklaması yapıcak değilim beni bilen biliyo.. ayrıca smiley koyduğum geyik bi yoruma ciddi bi yorum yazmışsın kasıntyı mısın nesin çocuk ?

*Bu forumda bana karşı senin gibi gereksiz muhalefetleri çok gördüm hepsinin azının payını da verdim senin de ağzının payını veririm ok ?

Türk kızlarını kötüledikten sonra neden onlarla evlenilmesi gerektiğini de ayrıca sana açıklamak zorunda değilim .. anlamadıysan biraz düşünürsün anlarsın o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Temmuz 2008; 16:32:18 >
  • urfada rus kızları vardı da biz mi evlenmedik
  • Fizikleri Rus,kültürleri Amerikalı,karakterleri uzakdoğulu gibi olacaksa Türk kızları ile evlenilir.

Çok ısmarlama oldu biliyorum.Tabii ki hiçbir insan dört dörtlük değildir.Kimisinin güzelliği vardır fakat içi kof,kimiside güzel değildir ama zekidir,iç dünyası aydınlıktır.

Fakat ne olursa olsun bir kızda öncelikle biraz endam,sevimlilik yani güzel bir fizik olmazsa olmazlardandır.

Bu erkekler içinde geçerlidir.Biraz delikanlı,hafif kaslı,bakımlı ve vücudu dik olmalıdır.

Karakter çok önemlidir.Bunu gözardı etmiyorum fakat güzellikte ön planda tutulması gereken en önemli etkenlerden birisidir.
  • Bende herşeye rağmen Türk kızları ile evlenmek istiyorum. Yalnı şu var benim istediğim kız ancak %5 civarında oda ya nasip Allah büyük.

@darkchlid dotum tarzını beğeniyorum sen devam et böyle.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 6 Temmuz 2008; 17:18:06 >
  • aslında varya hiç evlenmicen
  • Şu Çinli kıza hastayım:

Türk kızları ile evlenilmez...

Kirsten Kreuk...
  • hakikaten, toplumda evlenmek zorunluymuş gibi bir olay var ya da bana öyle geliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Siyah_light

aslında varya hiç evlenmicen
  • Hayatında yabancı bir kızın elini tutmamış adamlar yabancı kızları kötülüyor. Hey yarabbim ne diyeyim... (veya tutamamış)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Bende herşeye rağmen Türk kızları ile evlenmek istiyorum. Yalnı şu var benim istediğim kız ancak %5 civarında oda ya nasip Allah büyük.

Sağol arkadaşım..

*van hoidonk üstüme alınmıyorum yabancı kız eli tutmamış biri olarak ama yabancı kızla beraber olmak gerektiğini düşünmüyorum evlenmek için.. yabancı iyi kızlar vardır ben yabancı kızlarına kötü kızlar demiyorum.. ama evlilik bambaşka bi kurum... ve bunun en iyi şekilde türk kızı ile olacağını düşünüyorum... biraz olsun anne baba terbiyesi görmüş orf adet gelenek kültür bilen bi türk kızı tabi herhangi bi türk kızından bahsetmiyorum ... bu benim düşüncem... bazıları neden bu düşünceyi kötülemek istiyo yada çürütmek istiyo anlamıyorum...

edit: harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Temmuz 2008; 19:35:52 >
  • Türk kızları ile bırak evlenmeyi aşk bile yaşanmaz -.-'

Kapristi şeydi meydi oydu buydu utanç felan filan ailem izin vermiyor olmaz vs.

Yabacılar ne rahat .. İlk günden her türlü olaya bile girebiliyorsun .
  • ya bu işin dili dini olmaz bence. gönül kimi severse güzel o olur, kapristi naz dı her halta dayanır insan. ama yabancı kızların yetiştikleri ortam dolayısı ile bize garip gelen ahlak anlayışları olması normal. ben gibi kıskanç adamlar bunu sorun haline getirebileceği için kendi ahlak anlayışımıza göre daha derli toplu kızlarla birlikte olmaları hayırlı olandır
  • Darkchild geçicen bu işleri olm.Bu devirde öyle masum aile kızları mı kaldı sanıyon sen.Hepsi kaşar oldu artık.O yüzden farketmez.4ever yabancı.
  • neden evlenilmesin bir sakıncasımı var sen ispanyol yada ingiliz ile evleneceksin galiba
    quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Bende herşeye rağmen Türk kızları ile evlenmek istiyorum. Yalnı şu var benim istediğim kız ancak %5 civarında oda ya nasip Allah büyük.

Sağol arkadaşım..

*van hoidonk üstüme alınmıyorum yabancı kız eli tutmamış biri olarak ama yabancı kızla beraber olmak gerektiğini düşünmüyorum evlenmek için.. yabancı iyi kızlar vardır ben yabancı kızlarına kötü kızlar demiyorum.. ama evlilik bambaşka bi kurum... ve bunun en iyi şekilde türk kızı ile olacağını düşünüyorum... biraz olsun anne baba terbiyesi görmüş orf adet gelenek kültür bilen bi türk kızı tabi herhangi bi türk kızından bahsetmiyorum ... bu benim düşüncem... bazıları neden bu düşünceyi kötülemek istiyo yada çürütmek istiyo anlamıyorum...

edit: harf hatası

Genel olarak ortaya laf atmıştım ama, son mesajı sen yazdığın için sana gibi olmuş. Benim anlatmak istediğim şu, olur 3-5 tane Türk kız arkadaşın, aynı şekilde yabancı kız arkadaşlarında olmuştur aralarında kıyaslama yaparsın. Veya yabancı kızları tercih edenler içinde geçerli bu. Tanıyor musunuz da tercih ediyorsunuz?

Bu arada konuyu açan arkadaşın yaşını merak ediyorum.
  • allah müstehakınızı versin

ne güzel dua dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Genel olarak ortaya laf atmıştım ama, son mesajı sen yazdığın için sana gibi olmuş. Benim anlatmak istediğim şu, olur 3-5 tane Türk kız arkadaşın, aynı şekilde yabancı kız arkadaşlarında olmuştur aralarında kıyaslama yaparsın. Veya yabancı kızları tercih edenler içinde geçerli bu. Tanıyor musunuz da tercih ediyorsunuz?

Ben derdimi anlatamıyorum işte.. TR'de doğup büyümüşüm.. Türk kızları ile büyümüşüm :)) en başında yabancı bi kız ile evlenmek bile değişik ,ters ,garip geliyo.. sorun bu.. değilse büyük konuşmuyorum Allahın işi nolur belli olmaz yabancı bi kız çıkar evlenirim ama ihtimal vermiyorum bile buna.. Ayrıca yabancı kızları kötülemiyorum ben .. Türk kızları beni daha çok çekiyo sebebini de yukardaki msjlarımda yazdım.. nazlı olması trip atması kavga çıkartabilmesi türk kültür gelenek göreneklerini çok olmasa da bilmesi vs... ama önemli olan bunu ayarında yapan bi kız olması gerek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 6 Temmuz 2008; 21:57:35 >
  • Darkchild doğru güzel yazıyorsunda tamam bazen zevkli şakalaşmak naz yapmak benim çıktıgım bi kız vardı tartışırdık kıza salak derdim kızda bana gerizekalı derdi ben kıza aptal fn derdim öyle giderdi sonrada baya gülerdik:) kendi aramızda bi dialog ama baya oluyor o zamanlar 19 umda falandım şimdi 24 bi kızın naz yapması çok güzel ama dozunu kaçırdımı gerçekten çok sıkıyor doz kaçtımı tel açmama gibi garip şeylerle karşılaşılıyor ulaşı8lamıyor kıza ve bizim kızlar bi hata oldumu affetmem gibisinden yaklaşıyorlar önce ben bi insanım her insan hata yapabilir bunu öğretmek lazım çıktıgın kıza ayrıca avrupalılarda bu var kimseye özenmiyor o an nasıl istiyorsa öyle davranıyor ama bizimkiler çok özenti oluyor herkesin korkusu bu umarım anlatabiliyorumdur...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.