Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın biri rusa gitmiş.cıkıncada bunda yıl esek yapmısız demiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_alp

adamın biri rusa gitmiş.cıkıncada bunda yıl esek yapmısız demiş..

Türk bayanlarına ağır hakaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Temmuz 2008; 11:58:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf_alp

adamın biri rusa gitmiş.cıkıncada bunda yıl esek yapmısız demiş..

abartmayalım lütfen

emin olun sizin eşinizde evlenmeden önce ve sonra çok sayıda erkekle beraber olsa yatakta daha iyi olacaktır istediğiniz bu mu ? o zaman eş değiştirme küllerine üye olunda biraz tecrübe kazanın tabii mideniz kaldırıyorsa.

şahsen ben sıfır tecrübeli istiyorum, hatta tüm stajlarını da mümkünse benimle yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 5 Temmuz 2008; 11:54:37 >
  • Türk kızları ile evlenilmez diyenler ananız Türk değilmi . .
  • ben 500 den fazla kızla takıldım,hala ıyısını bulamadım.
    yabancı ulkelerın kızları edepsız derdık,onların kültürü buralara geldı..
    sımdı o ulkelerı gectı bızımkıler..
    sokak ortasında ..................
  • ne kadar özentisinz.sorarım sizin anneniz nereli.hem siz müthiş erkesinizde türk kızlarımı sakat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfRebeL

yabancı çok çekici kız var ama olay evlenmek ise bence türk kızlarından başka kızla evlenilmez

• Türkiyedeki kızları bırakın bana sadece Ankara Batıkentdeki kızlardan seçme şansı verin o bile yeter.... kaliteyi uzaklarda aramayın .. sadece biraz gözünüzü ve gönlünüzü açın diyorum başka bir şey demiyorum...
  • Ananız nereli diyenlere lâfım:

Annem gibi Türk kız bulsam evlenirim

Öyle kızlar kalmadı. Şimdikiler hep nanay.
  • Soyumuzu kim devam ettrecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İspanyolu Facebook'a ekledikten sonra mı oldu bu?

İyi yakalamışsın. İlgisi yok ama aslında biraz var ispanyol kızlara baktımda çok güzeller bence. Belkide çirkinler ben istisnalara baktım oda olabilir

Hangi manada derken tabii ki hal,hareketleri ve huylarından bahsediyorum.

bizim kızların ellerini öyle kolya tutamazsın sana zor geldikleri için yabancı kızları tutuyorsun. yabancı hatunun olsun o zaman başkasına da versin (kalbini):D olurmu öyle türk kızlarının geneli öyle değil öyle olanlarada denk gelseydin türk kızları hakkında böyle düşünmezdin... diye düşünüyorum..
  • aslında iki-üç gündür bu konu üzerine düşünüyorum, ve haklı olduğuna karar verdim. ancak bu yine de bazı kızlarda ki cadılığı, karşısındakine oyun oynama alışkanlığını, hinliklerini değiştirmiyor. ilişkiye zevk verse de bazen sadece o anı yaşamak isteyen erkeği bezdirebiliyor o kızlar.. bir de bir kızın özgür olması lazım.kafasının içinin özgür olması lazım. sadece cinsellik bağlamında ya da ağırlıklı olarak cinsellik bağlamında değerlendiriyorsanız son cümleyi, yanlış anlaşılmış demektir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kız dediğin türk kızı gibi nazlı ,kaprisli olucak yoksa o ilişkinin zevki çıkmaz.... bu konuda türk kızlarını tek geçerim.. bayılıyorum telde msn de inat yapmalarına
  • yazık size kendi milletini bu kadar kötüleyen insan gördüm bizim millette gördüm

türk kızları güvenmezler hep parada maddiyattadır gözleri hımss ne kızlarmış be o yüzden hepsinin kocası full zengin.evleri villa ..kocadan dayak yemez atarlar.evlere temizlige giderler.kocaları kahve köşelerinde sürtmez dimi.bizim kızlara bak ne kızlarmış.çevrenize nasıl bakıyorsunuz siz anlamıyorum..kızları güvensiz hale getiren kim..

kız biri ile ilk kez çıkar güvenir 4 yılını veiri şak ortada kalır adam başkası ile evlenir.sebeb sen benle çıktın :)))

sonra bir ikincisi olur hayatında diğer yaşanananları unutturcana dair vaadlerde bulunur.kız onla herşeyinle paylaşır şak bir darbe daha

eee gelde güven dimi

türk kızları kaprislide erkekleri nasıl bir hasta olurlar ah ölüyom şöle oldu böle oldu yorgan yastık en ufak hastalıkda ama kız hasta olsa o kadar kapris yapmaz

adam çalışır bir şey sordunda çalışıyom ben akşama kadar bide sne soru sorma olur.. kızlar çalışır bir soru sordunda cvp alamazsa yorgunum denilirse amma nazlısın denir.. vs

evet toplumda bir ahlak çöküntüsü var ama bu kızlara özel deil erkeklerde öle aratmıyorlar kzıları bazı konularda.. türk erkeği delikanlıdır dimi ?
  • o kızlara kimse dayakçı ya da kahve köşelerinde sürten adamlarla evlen demiyor. ahlak çöküntüsünün iki tarafta da yaşandığı konusunda haklısın ama burda ahlaktan ne anladığımızda önemli. ahlak denilence nedense sadece bacak arası anlaşılıyor ama sadece o değil, yalan söylemek te bir ahlaksızlıktır, ilişki de olduğu adamın arkasından oyunlar çevirmek te.. hiç cinsel ilişkiye girmemiş ama fesat birini ne yapıyım ben.

önceki mesajlarda demiştim, çevrenizde hiç "evlenicem sonra da çalışmıcam" diyen bir erkek gördünüz mü? peki bu sözü söyleyen bir kız gördünüz mü?

niye konuşma dilinde erkekçe davranmak " yalan söylememeye, adam olmaya, dürüst olmaya" denk geliyor da kız gibi olmak bu terimlere denk gelmiyor.

bizim kızlarımız içinde de çok güzeller vardır, iyi huylular vardır fakat bunların tam tersi niteliklere sahip olanlar da olabilir. zaten başlığın açılma nedeni de sanırım bu kızlarla ilgilidir.
  • bu erkekler içinde geçerli.. erkeklerde gayet iyi yalan söylüyor.. benim demek istedim kızlar kaprisli şöle dir böledir.erkeklerde yokmu diyprum var.kızları güvensiz yapan kim erkekler.o zaman tek tarafda diel demekki hiç bişey
  • haklısın tabi, erkekleri hiç yalan söylemeyen iyilik timsali varlıklar olarak düşünmek saçma olur. ama dediğim gibi her iki tarafta da bazı şeylerde bozulmalar vardır..

sanırım burdaki tartışmanın çıkış noktası, yav bizim kızların istediği ilginin yarısını, biz daha güzel yabancı kızlara gösterdiğimizde çok daha fazla karşılık görüyoruz vesayre...
  • burda tartışma yokki direk genelde kötüleme var:)) neyse ya çokda önemli diel zaten herkez kafasına göre takılıyor ne desek boş
  • Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler
  • amerikalı bi kızla evlenmek en büyük hayalim hem kültürlü - hem güzel hemde sonuçta amerikalı türk kızıyla bu ülkede hapis olcağıma amerikan kızını alır çifte vatandaş olur çatır çatır para kazanırım işin bu yönüde var
  • eskıden el deymıs kızları kımse almazdı.
    sımdı ıse 10 kısıyle cıkmıs orda burda gezmıs el deymıs kızları bıle alan erkekler var.
    cogu erkek ıse evlendıgı kızın gecmısını hıc bır zaman ogrenemıyor..
    ama temız sanıyor..

annemız eskıden orda burda erkeklerle gezmedı..kım cıktıysa evlendı..vede evlı kaldı..baskasının elı deymedı..
    sımdı kızlar ıse evlensede bosanıp yıne evlenıyor..
    annelerle sımdı kızları kıyaslayanlara duyrulur

sız olsanız el deymıs kız alırmısınız,omur boyu yanınızda olcak o kız
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.