Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben bi ara bizimkilere bu konuyu açtım... yabacı uyrukla birisiyle evleneceğimi kulaklarına çıtlattım... sonra annem fenalaştı... sonra aradan iki hafta geçti baktım kendine bi liste yapmış şu şunun kızı bu bunun kızı şu çok güzel bu fazla güzel değil ama çok hanımefendi aaa bak bak şu kız dünya güzeli sen de çok seversin............... gibi şeylerle bir hafta başımın etini yedi o gün bu gün evlilik konusunu kapadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

PALADİUS SENİ TEBRİK EDERİM Bİ KIZLA ÇIKIYORDUM AŞKIM BİTANEM GÜZELCE KONUŞUYORUZ HERŞEY SÜPER ERTESİ GÜN KIZ BUNALIMDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM ŞU AN FALAN DİYİYOR 1 SATT UĞRAŞIYORSUN NEDEN MORALİ BOZUK TÜRK KIZLARININ Bİ ÖZELLİĞİDE AYRILIRSA SENDEN YADA Bİ SORUN OLURSA ANLATMAMALI NASIL Bİ ERKEKLE BERABER OLURSUN SORUSUYLA BERABER OLDUGU ERKEK ARASINDAKİ FARKI ÇOK FAZLA GERÇEKTENDE ÇOK DIRDIRLAR SESSİZİ ÇOK SESSİZ ORTASI YOK HEPSİ AYNI HAKKARİDEKİDE İSTANBULDAKİDE ONLAR NAISL ÇOCUK YETİŞTİRİRİ TAHMİN BİLE EDİLMEZ BENCE DÜNYADA EN FAZLA SEX YAPAN KIZLAR TÜRK KIZLARI GERDEK ÖNCESİ VAJİNALARINI DİKTİRDİKŞERİ İÇİN KİMSE ANLAMIYOR.

sende uyguladınmı bu işlemi?
    kendi milletinin kızlarına bok atıyosun bence bütün iş evebeynlere düşüyo düzgün yetiştirirsen bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Türk erkeğiyle evlen o zaman sende.

• quote:

Orjinalden alıntı: eda...

sana şunu diim crossr hm örf adetlernden uzaklaşmış kızlar diosun türk kızlarındn için ama yabncı kızlarda bu örf adet hiç yok ayrıca senn dediğin kızlar tmm vr gerçektn de çok genel konuşyosun bu da yanlış yani %70i böle diil bizm kızlarımızn yabncı kızlar evlilkten önce kim bilr kç kez evlilk hayatı yaşamşlardır bn bi erkek olsam böle bi kız istemzdim kasten

Bi de bu var msaj diline alışmışsa türkçe özürlü oluyorlar.
    "Sen" değil "sn".
    Geleceğim yerine "glcem"...

• quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

quote:

Orjinalden alıntı: eda...

sana şunu diim crossr hm örf adetlernden uzaklaşmış kızlar diosun türk kızlarındn için ama yabncı kızlarda bu örf adet hiç yok ayrıca senn dediğin kızlar tmm vr gerçektn de çok genel konuşyosun bu da yanlış yani %70i böle diil bizm kızlarımızn yabncı kızlar evlilkten önce kim bilr kç kez evlilk hayatı yaşamşlardır bn bi erkek olsam böle bi kız istemzdim kasten

Bi de bu var msaj diline alışmışsa türkçe özürlü oluyorlar.
    "Sen" değil "sn".
    Geleceğim yerine "glcem"...

Valla öyle

Türk ve Hintli kızların benzerliğine anlatan sözede diyecek yok.

Bence türk kızları ile yabancı kızlar arasındaki en önemli fark

Türk kızları bir erkekte önce yakışıklılığa sonra paraya,mala mülke en arkada kişiliğe bakıyor.Yabancı kızlar da tam tersi önce senin nasıl bir insan olduğuna bakıyorlar.
  • istisnalar var tabi. ayrıca çoğunuz Türk kızları ile evlenicek bu da bi gerçek
  • hepiniz azdınız bea sanki yabancı güzel kızlar sizlerle evlenecek (zenginim dersen olabilir veya çok yakışıklıysan) onlarda bayılıyordu Türk abaza erkeği ile evlensemde hergün...... yapsak
  • yabancı çok çekici kız var ama olay evlenmek ise bence türk kızlarından başka kızla evlenilmez
  • kesinlikle reddediyorum eger bi yabancıyla evli olsam aklımda hep suphe olurdu beni aldatıyomu yada benden once kac kisiyle birlikte oldu diye Türk kızlarında bu yok yani cogunda oyuzden evlenilcek kız Türk eğlenilcek kız yabancı olmalı diyorum:)
  • turk kızları 3 dunya ülkesi olmamız dolayısıyla kendilerin garantiye alacak birilerini bulmak istiyorlar.
    kendisinin her türlü kaprisini derdini çekecek, herşeyine katlanacak köle modunda her dediğine evet
    diyecek insancıklar arıyorlar. zaten şurada birtane bile kızın çıkıp iki kelime bişi yazamaması da bunu
    doğruluyor ne yazık ki. çünkü yüzde 95 boyle. malesef ülkemizin genel anneden kıza aktarılan erkek
    kız ilişkileri daha sonrasında karı koca olayı bu tek taraflı benmerkeziyetci kadın dırdırı etrafından
    dönüyor.
  • Yabancı kızlar eğlenmek, Türk kızları evlenmek için uygundur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

Yabancı kızlar eğlenmek, Türk kızları evlenmek için uygundur..

boyle bir genelleme yok. karşındaki insana öncelikle bir insan olarak görmek, değer vermek, oyle davranmak zorundasın.

sen karşındaki kız yabancı diye onu bir sex objesi gibi görürsen. senin kendine saygın yok demektir.

çok mu itopik oldu. (turk erkekleri için)
  • Bizim kızların para araba .. daha doğrusu maddiyatçılıkları ve dengesiz çıkışları ve huyları beni deliyo ... (geriye ne kaldı ? )
  • hani bir söz vardır?

bi erkekle parası için birlikte olana ne derler herkes bilir, bir erkekle parası için evlenene ne derler peki ?

bu söz bazı şeyleri özetliyor sanırım..
  • 2 yıl önce yakın çevreden bir kız beğenmiştim akıllı,uslu,sessiz hanım hanımcık 2 yıllık tekstil öğrencisiydi tanıştık iyi arkadaş olduk.O benden ben ondan hoşlanmıştım herkes aramızı yapmaya çalışıyordu.Sonra bu kız okulu bitirdi işe girdi bir anda 180 derece döndü bi havalar,bi kendini üstün görme tavırları geldi.Sanki oxfort üniversitesini bitirdi baktım çekilecek gibi değil kızdan uzaklaştım kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

2 yıl önce yakın çevreden bir kız beğenmiştim akıllı,uslu,sessiz hanım hanımcık 2 yıllık tekstil öğrencisiydi tanıştık iyi arkadaş olduk.O benden ben ondan hoşlanmıştım herkes aramızı yapmaya çalışıyordu.Sonra bu kız okulu bitirdi işe girdi bir anda 180 derece döndü bi havalar,bi kendini üstün görme tavırları geldi.Sanki oxfort üniversitesini bitirdi baktım çekilecek gibi değil kızdan uzaklaştım kurtuldum.

yat kalk dua et bence ya sevseydin de evlendikten sonra değişseydi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Kriterlerimi yazıyorum:
    -Japon olacak
    -Yeşil gözlü
    -Sarı saçlı
    -Fiziği güzel
    -Yüzü güzel

(Örnek Rikku)

Güney kore olsa da olur illa japon diye bir kaide yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Burayı başka forumlarla karıştırmış olan arkadaşlar 4 günlük tatile çıktılar. Umarım bu tür terbiyesizlikleri tekrarlamazsınız.

Tatile çıkmışlar
  • türk kızlarının bir yerleri kalkık kendilerini bişi sanıyorlar. E tabi toplum muhafazakar olunca, piyasada 3 erkeğe 1 kız ya düşüyor ya düşmüyor. Ama iş evlenmeye gelince o kalkan yerleri iniyor. Çünkü kızlar 25'inden sonra değer kaybeden hisse senedi gibi. Erkek ise 25'inden sonra adam oluyor. Okul askerlik falan bitiyor, işe giriyor, para kazanmaya başlıyor falan.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 5 Temmuz 2008; 10:34:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

turk kızları 3 dunya ülkesi olmamız dolayısıyla kendilerin garantiye alacak birilerini bulmak istiyorlar.
    kendisinin her türlü kaprisini derdini çekecek, herşeyine katlanacak köle modunda her dediğine evet
    diyecek insancıklar arıyorlar. zaten şurada birtane bile kızın çıkıp iki kelime bişi yazamaması da bunu
    doğruluyor ne yazık ki. çünkü yüzde 95 boyle. malesef ülkemizin genel anneden kıza aktarılan erkek
    kız ilişkileri daha sonrasında karı koca olayı bu tek taraflı benmerkeziyetci kadın dırdırı etrafından
    dönüyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.