Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızları genellememek lazım açıkçası bende Türk kızlarını tercih ederim hatta aynı şehirden olmayı tercih ederim ama, Allah bilir ne olacağını yabancı bir kızlada evlenebilirim. Bizim bazı kızların en büyük sorunu bence kaprislerinin,tirplerinin karşısındakine duyduğu sevginin önüne geçmesi, birde tabiki bizim kızların çoğunun birbirlerinin ilişkilerine abartılı derecede müdahale etmesi. İlgilendiğim bir kızla alakam %99 arkadaşı yüzünden bitti ve ben hala hazmedemedim böyle bitmesini
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Ben 30 senedir bir flaman bayanla evliyim.Dünyanin en iyi insani.Mert,sadik,evine duskün,kültürlü ayni bir melek gibi bir insan.(6 lisan +türkçe)biliyor.Ama çok mütevazi.Yani 30 senede 1 kere kalbimi kirmadi.Ne dedikodu nede birisi hakkinda kötü düsünür.Inanilacak gibi degil.Ondaki kocaman kalbi hiç kimsede görmedim.30 senedir çalisir,maasini bana verir.Mesela ben Turkiye deki aileme,kardeslerime hep yardil ettim.Daha 1 kere agzini açmadi.Benden çok çok daha iyi bir insan.mesela ben biraz hovardaydim.ona bile ses çikarmadi.hele Bundan 10 sene evvel bir Hollandali bir kiza asik oldum.Ondan 6 ay musade istedim.Musade etti.hatta kizla turkiye ye bile gezmeye gittim.Fakat benim iliskim 1 sene olunca,hanimim ilaç falan kullanmaya basladi.Uzuntuden zayiflamaya falan baslayinca,nihayet ben ne kadar kötû bir hata yaptigimi anladim.O gunden beri onun kalbini hiç kirmiyorum.Melek bir insanin kalbi kirilirmi?
    Ben burada gôrüyorum.Türkler hem akraba evliligi yapiyor sonrada birbirlerinin ailelerini kiskanip kavga ediyorlar.halbuki birisini amcasi veya teyzesi.Ama hep kavga ve dedikodu.çocuk yetistirmeyide bilmiyorlar.çocuklarin ellerinde hep sekerli seyler veya biskui veya kolalar.Bu yiyeceklerin çocuklar için zararli oldugunu bile bilmiyorlar.tabi bunda buraya gelen insanlarin düzeyinden oldugunuda biliyorum.

Bu bayanın sahip olduğu özelliklerin bir kısmına sahip bile değildi ilgilendiklerim. Şanslısınız....
  • yabancıyla flört anladın sen onu türk kızıyla nikah yapabiliosan bunu yap ama işi bilosan türk kızılada iyi olabiliyo flört
  • Konu aşmışEn iyisi türk kızıdır japon mapon fos iş onlar için japoncamı öğrencen ?
  • Ya senınkı cok yanlıs bır genelleme eskı kız arkadslarım senın dedıgım gıbıydı mesela ama sımdıkı hıc oyle degıl

ben boyle genellemelere katılmıyorum
  • türk kızları iyidir
  • Bazı kızlarla, "yabancı kızlar güzel oluyor, şöyleler, böyleler" diye konuşmaya girdiğinizde, "aman siz çok yakışıklısınız sanki, dönüpte aynaya bakın bir diyolar, hem bizce italyan/ispnayol vs. erkekleri çok yakışıklı" diyolar.
    böyle diyen kızlara uyuz oluyorum. gitsinler yabancı bir erkekle evlensinler de görsünler... kim çekecek onların nazlarını, kaprislerini...böyle hayata 1-0 önde başladım, ben kızım o yüzden bazı davranışlarım hayatta sorgulanamaz triplerini.. kendilerinde öyle bir hava var ki sanki herkesin en iyisini en mükemmelini hakediyolar ama sorsan kaç tanesi bunun için çaba sarf ediyor acaba.

çevrenizde kaç tane kendi başına ayakta durabilen kız var ya da buna azim eden. ben üni. bitiricem, kendi evime çıkıcam kendim yaşayacam diyebilen. bir de evlilik hayalleri kuranların, evliliği hayatının amacı, geçimini sağyabilmenin olmazsa olmaz bir koşulu olarak gören kız sayısını düşünün ve iki sayıyı kıyaslayın...

ya da şöyle soruyum, hiç bir erkekten " evlenecem sonra da çalışmayacağım diye bir ifade duydunuz mu?"

insan 20 li yaşlara ayak bastığında artık bir bireydir. kendi başının çaresine bakabilmelidir. kendi çamaşırını yıkamalı, ütüsünü yapmalı, yemeğini yapabilmelidir. bir kızın bunları yapabilmesi onun artı özellikleri değil, bir erkeğin bunları yapamaması onun eksi özelliğidir. bir kızın artı özelliği, dünya görüşüdür, dürüstlüğüdür, iç güzelliğidir, muhabbetidir, fikirleridir, kafa yapısıdır, ve hiç reddetmeyelim dış güzelliğidir (erkekte yakışıklılık arandığı gibi).

her milletin insanında iyiler ya da kötüler olabilir, ve de istisnalar da vardır. önemli olan sizin bir ömür boyu birlikte mutlu yaşayabileceğiniz hayat arkadaşınızı bulabilmenizdir. ve bence benim için bu yüksek ihtimalle yabancı bir kızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

Bazı kızlarla, "yabancı kızlar güzel oluyor, şöyleler, böyleler" diye konuşmaya girdiğinizde, "aman siz çok yakışıklısınız sanki, dönüpte aynaya bakın bir diyolar, hem bizce italyan/ispnayol vs. erkekleri çok yakışıklı" diyolar.
    böyle diyen kızlara uyuz oluyorum. gitsinler yabancı bir erkekle evlensinler de görsünler... kim çekecek onların nazlarını, kaprislerini...böyle hayata 1-0 önde başladım, ben kızım o yüzden bazı davranışlarım hayatta sorgulanamaz triplerini.. kendilerinde öyle bir hava var ki sanki herkesin en iyisini en mükemmelini hakediyolar ama sorsan kaç tanesi bunun için çaba sarf ediyor acaba.

çevrenizde kaç tane kendi başına ayakta durabilen kız var ya da buna azim eden. ben üni. bitiricem, kendi evime çıkıcam kendim yaşayacam diyebilen. bir de evlilik hayalleri kuranların, evliliği hayatının amacı, geçimini sağyabilmenin olmazsa olmaz bir koşulu olarak gören kız sayısını düşünün ve iki sayıyı kıyaslayın...

ya da şöyle soruyum, hiç bir erkekten " evlenecem sonra da çalışmayacağım diye bir ifade duydunuz mu?"

insan 20 li yaşlara ayak bastığında artık bir bireydir. kendi başının çaresine bakabilmelidir. kendi çamaşırını yıkamalı, ütüsünü yapmalı, yemeğini yapabilmelidir. bir kızın bunları yapabilmesi onun artı özellikleri değil, bir erkeğin bunları yapamaması onun eksi özelliğidir. bir kızın artı özelliği, dünya görüşüdür, dürüstlüğüdür, iç güzelliğidir, muhabbetidir, fikirleridir, kafa yapısıdır, ve hiç reddetmeyelim dış güzelliğidir (erkekte yakışıklılık arandığı gibi).

her milletin insanında iyiler ya da kötüler olabilir, ve de istisnalar da vardır. önemli olan sizin bir ömür boyu birlikte mutlu yaşayabileceğiniz hayat arkadaşınızı bulabilmenizdir. ve bence benim için bu yüksek ihtimalle yabancı bir kızdır.

adam dertli ya

+142432434343
  • quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

Bazı kızlarla, "yabancı kızlar güzel oluyor, şöyleler, böyleler" diye konuşmaya girdiğinizde, "aman siz çok yakışıklısınız sanki, dönüpte aynaya bakın bir diyolar, hem bizce italyan/ispnayol vs. erkekleri çok yakışıklı" diyolar.

Ki ben kendime en yakın olarak japon kızlarını görüyorum. hani manyaklar gibi yaz kalk at yataga poset geçir falan degil. Kişilik olarak.
  • Feminist olmadığını söyleyip feminist gibi hareket eden tüm kadınlardan uzak durun. Ne zevki olur ne de başka bir şeyi. Yarı erkek ve kadınlık vasıflarını şimarıklık ve özgürlükle karıştırmış transeksüel gibi oluyorlar. Son yıllarda bu tipler aşırı arttı. O saydığınız ülkelerdeki kadınlarda aynı. Rusyayo hariç tutmak durumundayım zira Avustralyalı erkeklerin en çok kadın ithal ettiği memleket nede olsa. Sebebi ise artık kadının kadın gibi davranmöasını beklemeleri... Bir çoğuda Singapur'dan ithal ediyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Bazı Türk kızlarının davranışları gerçekten çok tutucu oluyor.

bazımı ?
  • türk kızı ile evlenin yaw ne güzel bak kına geceside yaparsınız yüksek yüksek tepeleri söylersiniz kız aglar

sen söyle bakalım rus a yüksek yüksek tepeleri bak aglıyor mu

tabi türk kızla evlenirsin 6 ay sonra beni seviyon mu diye sorar onu da anlamış değilim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Bazı Türk kızlarının davranışları gerçekten çok tutucu oluyor.

bazımı ?

Türk kızları şuana kadar gördüğüm en kaprisli burnu havalarda kızlardır.

ve Bİirey olduğunu unutup çevresinin isteklerini dikkate alan ,kendi başına hiçbirşey

yapamayan ,karar verme aşamasında hiçbirzaman doğruyu bulamayan ,her olaya ve iyiliğe kuşkuyla yaklaşan

Dırdırı dünyadaki belki en en fazla olan ,

Devamlı aklında birşeyler üretip hem kendini depresyona sokan hemde karşısındakine huzursuzluk veren .

Mutluluğu hem kendine hemde eşine çok görür.

Maalesef türk kızlarını gözlemlerime dayanarak söyleyebilirimki diğer kızlardan ayıran en önemli faktörler bunlardır.

Tercihim ise

1.KORE
    2.TAİWAN
    3.JAPON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PALADİUS_ARAGONES -- 4 Temmuz 2008; 12:54:34 >
  • çoğunun boy 1.60 pigme gibiler ve en çirkini bile kendini prenses sanıyor.bu tamamen toplumdaki tutuculuktan kaynaklanıyor.

ama arada isveç'te bile rastlayamacağınız güzellikte kızlar çıkıyor o bakımdan hakkını yemeyelim
  • her ne olursa olsun türk kızları. ama artık günümüzde türk kızlarının da yabancı kızlardan bi farkı kalmadı türk kızlarıda farklı kültürümüze örf adetlerimize aile yapımıza ragmen en az yabancı kızlar kadar rahatlar. kızların kendini begenmişligi ise bizim türk erkeklerinin abazanlıgından cinsel aclıgından kaynaklanıyor ve tabi egitim seviyesinden. şimdi baktıgım zaman artık namus kavramının türk kızlarının lügatından cıktıgını ve bakireligin anlamını ve önemini yitirdigini görüyorum. bunundfa medeni olmak cagdas olmak özgür olmak bahanesine sıgınıp umursamıyorlar. şimdi dogru düzgün kız bulmak cok zor ister türk olsun ister yabancı. yukarda yazıdıklarım genellleme degil yanlış anlasılmasın ama türk kızlarının durumu bu sekilde ve özellikle avrupada yasayan türk kızlarına baktıgımda bi yabancı kızın daha saf temiz oldugunu düsünüyorum. şimdi aklıma bi soru geliyor. acaba bu örflerimize adetlerimize aile yapımıza ragmen türk kızları bu duruma düstüyse yabancılar gibi kültürü aile yapıları olsaydı acaba türk kızları nasıl olurdu? bence hiç iyi olmazdı ve ben bu durumda direk yabancı bi kızı tercih ederdim. türk kızları yabancılar gibi rahat olsaydı bizim kızların halini düsünemiyorum. bi yerdede aile terbiyesinden başlıyor iş.
  • bence çok yanlış türk kızları gibisini bulmuşsun da beenmiosunuz paso dışardan yemek yemek istiyosunz herlde
  • matters ve paladius çok doğru söylemişler ekleyecek bişey bulamıyorum.

lisede aşık olduğum kız çıksa karşıma evlenirim ama o ayrı
  • yine genelleme yapmıyorum ama türk kızları bi kere samimi ciddiyetten uzak kendini begenmiş kendini bulunmaz hint kuması zanneden türdenler ve bunca toplumumuzdaki tutuculuga ragmen o kadar rahatlarki. bu birazda biz erkeklerin yüzünden böyle oluyor bukadar yüz verilmese bu kızlara bu durumda olmayacaklar. tabi sözüm her kız için gecerli degil yanlış anlasılmasın. ama malesef bizim kızlarda gittikçe örflerinden adetlerinden kültürlerinden uzaklasıp yabancılasıyorlar özellikle cinsel yönden cok daha rahat olmaya basladılar günümüzde
  • Orjinalden alıntı: Fieryball

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Bizim kızlardaki en okumamış en cahilin bile gözü hep yükseklerde kız evi naz evi der adamı mahfederler hepsi doktor mühendis istiyor anlamak güç ayrıca çoğu çocuk yetiştirmeyi bilmiyor yabancı bi üllkeye gidin dikkat edin ağlayan bi çocuk avrsa keisn türktür yemek yemez yaramaz olur bnun sebebi iyi çocuk yetiştirememe bizim kızlar yemeği yapar önüne kor demiş bazıları herşeyi yapar yazmış üniv dede okuyan bi sevgilim vardı kızı 10 kere uyardım kızdım yinede orayaburaya erkeklerle giderdi hep kızda dışarıdan görseniz hanımefendi sanarsınız bu yıllardada hep ben özgürüm olayı var bi kızın sevgilisi varsa ona uymalı kardeşim özgür olmamalı cinselliğe gelincee avrupalılar birinden hoşlanıp aşık oldugu zaman bedenini veriyor ama bizim kızlar bunu medeniyet sandıgı için yapıyor arada çok fark var koreli bi kız arkadaşım vardı new yorkta tıp okuyordu ama görseniz o kadar mütevazidiki bizim kızlar en boktan üniv girse bile 360 derece dönüyor hayatımda dolu kız oldu ve türk kızlarını çözdüm hepsi aynı laflardan hoşlanıyor paso kkonuşacan edbiyat yapacan o kızı elde ediyorsun çok garip çıktıgım bi kız daha vardı Türktü ama kız habire bana ben olgunum çocuk değilim ne yapacağımı bilirim derdi netten konuşurduk bazen geç olunca sende çık artık aşkım derdim ama pişman olurdum 1 saat nedne öyle dedim diye hesap sorardı allah düşmanıma bile tük kızı vermesin.o eski fedakar türk kızları yok artık bu bi gerçek

360 derece dönersen aynı yere gelirsin
    [/quote
    EVET BENDE ONDAN BAHSEDİYORUM ÜNİV OKURKEN KARAKTER DEĞİŞMESİ YAŞAYIP BİTTİĞİNDE ESKİ HALLERİNE DÖNEBİLİYORLAR ONDAN 360 DERECE DÖNÜYORLAR
  • yukarda yazdıgım olumsuzluklara ragmen gercekten iyisini buldunmu türk kızları gibi bulamassınız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.