Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

Ne Onlarla Olmuyor Nede Onlar Olmadan Olmuyor
  • latin çikalar. off.
    yerim o bebekleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • komplexliler, surekli televizyondaki kadinlara ozenti meraki icersindeler, surekli ilisiki bitiren islerin bas rolundeler, surekli cekilmezler surekli adamin burnundan getirirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan681

şu dönemlerde ne durumda olduğu tartışılsada
    delikanlıdır kızlarımız ülkemizde de namusa büyük önem verilir
    türkiye dışına bi batıya doğru bakta gör pislikleri

hepsimi
  • Hiçbirinizin eskişehirde yaşamadığı ne kadar belli...Gelin buraya en fazla 1 ayda rustur almandır ingilizdir unutun...geçen sene 3 kıza 1erkekti.Bu sene 6 ya 1 .Seneye 10 a 1 olucak bir üniversite daha gelirse...Aşk burda para burda xxx Burda alem burda siz nerdesiniz....?

(Reklamları izlediniz.)
  • 3 sene sonra japonyaya gidicem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fieryball -- 4 Temmuz 2008; 8:34:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

baban bir türk kızı olan annenle evlenmese senin gibi bir türk evlat sahibi olmazdı.sanırım bunun farkındasındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: werderweremem99

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

baban bir türk kızı olan annenle evlenmese senin gibi bir türk evlat sahibi olmazdı.sanırım bunun farkındasındır.

İki türkün evlenmesi ile dünyaya gelen fakat türkçeyi zorla konuşan insanlar var.

Türk kızları hafif dengesiz tavırlarından vazgeçerlerse onlarada yönelebiliriz.
  • İmanlı, güzel ahlaklı biriyle evlenelim de ne olursa olsun. Nefsi araya katarsak, ispanyolar, latin piliçleriiiii
  • siz öpün öpün de başınıza koyun türk kızlarını.forever türkkızı.bizim erkekleri çekebilecek güzel yemekler yapabilen kültürümüzü bilen bi onlar.bi sitede denk geldi okuyordum.rus lar bayramda el öpmekten nefret ediyorlarmış.kaçtıklarını söylüyorlardı sadece bu değil bunun gibi bir çok şey de var
  • Bizim kızlardaki en okumamış en cahilin bile gözü hep yükseklerde kız evi naz evi der adamı mahfederler hepsi doktor mühendis istiyor anlamak güç ayrıca çoğu çocuk yetiştirmeyi bilmiyor yabancı bi üllkeye gidin dikkat edin ağlayan bi çocuk avrsa keisn türktür yemek yemez yaramaz olur bnun sebebi iyi çocuk yetiştirememe bizim kızlar yemeği yapar önüne kor demiş bazıları herşeyi yapar yazmış üniv dede okuyan bi sevgilim vardı kızı 10 kere uyardım kızdım yinede orayaburaya erkeklerle giderdi hep kızda dışarıdan görseniz hanımefendi sanarsınız bu yıllardada hep ben özgürüm olayı var bi kızın sevgilisi varsa ona uymalı kardeşim özgür olmamalı cinselliğe gelincee avrupalılar birinden hoşlanıp aşık oldugu zaman bedenini veriyor ama bizim kızlar bunu medeniyet sandıgı için yapıyor arada çok fark var koreli bi kız arkadaşım vardı new yorkta tıp okuyordu ama görseniz o kadar mütevazidiki bizim kızlar en boktan üniv girse bile 360 derece dönüyor hayatımda dolu kız oldu ve türk kızlarını çözdüm hepsi aynı laflardan hoşlanıyor paso kkonuşacan edbiyat yapacan o kızı elde ediyorsun çok garip çıktıgım bi kız daha vardı Türktü ama kız habire bana ben olgunum çocuk değilim ne yapacağımı bilirim derdi netten konuşurduk bazen geç olunca sende çık artık aşkım derdim ama pişman olurdum 1 saat nedne öyle dedim diye hesap sorardı allah düşmanıma bile tük kızı vermesin.o eski fedakar türk kızları yok artık bu bi gerçek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Bizim kızlardaki en okumamış en cahilin bile gözü hep yükseklerde kız evi naz evi der adamı mahfederler hepsi doktor mühendis istiyor anlamak güç ayrıca çoğu çocuk yetiştirmeyi bilmiyor yabancı bi üllkeye gidin dikkat edin ağlayan bi çocuk avrsa keisn türktür yemek yemez yaramaz olur bnun sebebi iyi çocuk yetiştirememe bizim kızlar yemeği yapar önüne kor demiş bazıları herşeyi yapar yazmış üniv dede okuyan bi sevgilim vardı kızı 10 kere uyardım kızdım yinede orayaburaya erkeklerle giderdi hep kızda dışarıdan görseniz hanımefendi sanarsınız bu yıllardada hep ben özgürüm olayı var bi kızın sevgilisi varsa ona uymalı kardeşim özgür olmamalı cinselliğe gelincee avrupalılar birinden hoşlanıp aşık oldugu zaman bedenini veriyor ama bizim kızlar bunu medeniyet sandıgı için yapıyor arada çok fark var koreli bi kız arkadaşım vardı new yorkta tıp okuyordu ama görseniz o kadar mütevazidiki bizim kızlar en boktan üniv girse bile 360 derece dönüyor hayatımda dolu kız oldu ve türk kızlarını çözdüm hepsi aynı laflardan hoşlanıyor paso kkonuşacan edbiyat yapacan o kızı elde ediyorsun çok garip çıktıgım bi kız daha vardı Türktü ama kız habire bana ben olgunum çocuk değilim ne yapacağımı bilirim derdi netten konuşurduk bazen geç olunca sende çık artık aşkım derdim ama pişman olurdum 1 saat nedne öyle dedim diye hesap sorardı allah düşmanıma bile tük kızı vermesin.o eski fedakar türk kızları yok artık bu bi gerçek

360 derece dönersen aynı yere gelirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Vucudunun bakire olması önemli değil;yeterki ruhun or.spu olmasın...;)

Ona şöyle desek daha doğru olur be :))

""Ruhu ...ysa bedeni naapsın""
  • Kötünün iyisini seçicez beyler... o da bence türk kızları... Hergün giydiriyorum forumda bizim kızlara ama yoruldum yazmaktan
  • Türk kız trip kapris yapıyosa çok sevmesinden,hep ilgi beklemesindendir. Yabancı kızlar tınlamıyo demek ki sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MerX

Türk kız trip kapris yapıyosa çok sevmesinden,hep ilgi beklemesindendir. Yabancı kızlar tınlamıyo demek ki sizi

Tripi olmayan ,naz yapmayan ,kapris yapmayan kız bana göre boş bi kutudur yaa (tabi abartmamak kaydıyla)
  • Japon kızı +
  • % 100 TÜRK kanı taşıyan böyle konuşmaz + ruslarla evlen ii olur kışın boynuzlarını odun olarak kullanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Ben 30 senedir bir flaman bayanla evliyim.Dünyanin en iyi insani.Mert,sadik,evine duskün,kültürlü ayni bir melek gibi bir insan.(6 lisan +türkçe)biliyor.Ama çok mütevazi.Yani 30 senede 1 kere kalbimi kirmadi.Ne dedikodu nede birisi hakkinda kötü düsünür.Inanilacak gibi degil.Ondaki kocaman kalbi hiç kimsede görmedim.30 senedir çalisir,maasini bana verir.Mesela ben Turkiye deki aileme,kardeslerime hep yardil ettim.Daha 1 kere agzini açmadi.Benden çok çok daha iyi bir insan.mesela ben biraz hovardaydim.ona bile ses çikarmadi.hele Bundan 10 sene evvel bir Hollandali bir kiza asik oldum.Ondan 6 ay musade istedim.Musade etti.hatta kizla turkiye ye bile gezmeye gittim.Fakat benim iliskim 1 sene olunca,hanimim ilaç falan kullanmaya basladi.Uzuntuden zayiflamaya falan baslayinca,nihayet ben ne kadar kötû bir hata yaptigimi anladim.O gunden beri onun kalbini hiç kirmiyorum.Melek bir insanin kalbi kirilirmi?
    Ben burada gôrüyorum.Türkler hem akraba evliligi yapiyor sonrada birbirlerinin ailelerini kiskanip kavga ediyorlar.halbuki birisini amcasi veya teyzesi.Ama hep kavga ve dedikodu.çocuk yetistirmeyide bilmiyorlar.çocuklarin ellerinde hep sekerli seyler veya biskui veya kolalar.Bu yiyeceklerin çocuklar için zararli oldugunu bile bilmiyorlar.tabi bunda buraya gelen insanlarin düzeyinden oldugunuda biliyorum.

Yani sizin yapmış olduğunuz hovardalıklara ses çıkarmadığı ve size izin verdiği için mi TÜRK insanının daha doğrusu TÜRK kızlarının aile yapılarını yada huylarını garipsiyorsun.
    Özünüze dönün size iyi bir söz hatırlatayım " Türkler uçkurlarına düşkün olmasalardı onları kimse durduramazdı " Atilla

Bakın osmanlı padişahlarına her sefere çıkınca beyendikleri yabancı kızlarını haremlerince cariye yaptılar. Erkek çocukları olunca evlendiler. Kız olunca bişi yok neslimiz o zaman bozulmuştur. Ve ne yazıkki bu zihniyette insanlar dünyaya gelmiştir. Şimdi biz bu konuyu bu insanlarla tartışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st@rs -- 4 Temmuz 2008; 10:31:18 >
  • lafı dolandırıp durmayın söyleyin işte "BİR TANE BİLE TÜRK KIZI YÜZÜME BAKMADI, YABANCILAR HEMEN VERİYOR" diye.

+ not: hep de kızlardan suç buluyorsunuz, yetiştiren ailelerde suç yok mu? gidin sorun neden böyle nazlı, kaprisli, dedikoducu yetiştiriyorsunuz diye. büyüklerinden gördüklerini yapıyorlar sadece...

Türk kızları Yabancı kızlara 1000000 basar. .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.