Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz sonra şöyle bir genelleme yapılırsa şaşırmam.
    ''İnsanlarla evlenilmez.''
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

%6452157985424679754242457310291245796 katılıyorum...
  • quote:

şuna kısaca bana değil türk 1 tane kiz bakmiyor desene.. kendin bi seye benzemiyosan türk kizlarina niye mal ediyorsun?!
  • lem türk kızlarına KURBAN olsun tüm yabancı karılar,TÜRK hatunlar vefalıdır,senin yemeğini yapar ,evişini yapar ,yapmadığı birşeymi var,gavur hatunlarının ev yaşamlarını göründe öyle konuşun.bizim kızlar gibi vefalı,bağlı ve güzel 'lermi san ki? onlar bugün yüzüne güler yarın boynuzlar geçeceksin o işleri ,herşey güzellik değil ahte vefada önemli

yaşasın TÜRK kadınları
  • ne kadar boş bir mesaj olduğu bellii. genellemek ne kadar salakça! bi almanın duygulusuda olur duygusuzuda.. insanların davranışlarını ülkeye göre belirlemek kadar salakça birşey yok.. ne yani almanlar ruslar ruhsuz..! ha ozaman almanyada ve rusyada sevgi yok aşk yok ruh denilen şey yok..! yok ya.. bırakin.. su kizlari ve insanlari ülkeye göre sınıflandırmaktan vazgeçin.. fransizlar soğuk.. araplar abaza.. norveçliler soğuk.. hintliler pis.. bu konuyu açan arkadasın beyin kapasitesinden suphe ediyorum

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Ben 30 senedir bir flaman bayanla evliyim.Dünyanin en iyi insani.Mert,sadik,evine duskün,kültürlü ayni bir melek gibi bir insan.(6 lisan +türkçe)biliyor.Ama çok mütevazi.Yani 30 senede 1 kere kalbimi kirmadi.Ne dedikodu nede birisi hakkinda kötü düsünür.Inanilacak gibi degil.Ondaki kocaman kalbi hiç kimsede görmedim.30 senedir çalisir,maasini bana verir.Mesela ben Turkiye deki aileme,kardeslerime hep yardil ettim.Daha 1 kere agzini açmadi.Benden çok çok daha iyi bir insan.mesela ben biraz hovardaydim.ona bile ses çikarmadi.hele Bundan 10 sene evvel bir Hollandali bir kiza asik oldum.Ondan 6 ay musade istedim.Musade etti.hatta kizla turkiye ye bile gezmeye gittim.Fakat benim iliskim 1 sene olunca,hanimim ilaç falan kullanmaya basladi.Uzuntuden zayiflamaya falan baslayinca,nihayet ben ne kadar kötû bir hata yaptigimi anladim.O gunden beri onun kalbini hiç kirmiyorum.Melek bir insanin kalbi kirilirmi?
    Ben burada gôrüyorum.Türkler hem akraba evliligi yapiyor sonrada birbirlerinin ailelerini kiskanip kavga ediyorlar.halbuki birisini amcasi veya teyzesi.Ama hep kavga ve dedikodu.çocuk yetistirmeyide bilmiyorlar.çocuklarin ellerinde hep sekerli seyler veya biskui veya kolalar.Bu yiyeceklerin çocuklar için zararli oldugunu bile bilmiyorlar.tabi bunda buraya gelen insanlarin düzeyinden oldugunuda biliyorum.

Sizin adınıza sevindim ..çok şanslısınız.. yada flamanlar böyle..
  • quote:

Ben 30 senedir bir flaman bayanla evliyim.Dünyanin en iyi insani.Mert,sadik,evine duskün,kültürlü ayni bir melek gibi bir insan.(6 lisan +türkçe)biliyor.Ama çok mütevazi.Yani 30 senede 1 kere kalbimi kirmadi.Ne dedikodu nede birisi hakkinda kötü düsünür.Inanilacak gibi degil.Ondaki kocaman kalbi hiç kimsede görmedim.30 senedir çalisir,maasini bana verir.Mesela ben Turkiye deki aileme,kardeslerime hep yardil ettim.Daha 1 kere agzini açmadi.Benden çok çok daha iyi bir insan.mesela ben biraz hovardaydim.ona bile ses çikarmadi.hele Bundan 10 sene evvel bir Hollandali bir kiza asik oldum.Ondan 6 ay musade istedim.Musade etti.hatta kizla turkiye ye bile gezmeye gittim.Fakat benim iliskim 1 sene olunca,hanimim ilaç falan kullanmaya basladi.Uzuntuden zayiflamaya falan baslayinca,nihayet ben ne kadar kötû bir hata yaptigimi anladim.O gunden beri onun kalbini hiç kirmiyorum.Melek bir insanin kalbi kirilirmi?
    Ben burada gôrüyorum.Türkler hem akraba evliligi yapiyor sonrada birbirlerinin ailelerini kiskanip kavga ediyorlar.halbuki birisini amcasi veya teyzesi.Ama hep kavga ve dedikodu.çocuk yetistirmeyide bilmiyorlar.çocuklarin ellerinde hep sekerli seyler veya biskui veya kolalar.Bu yiyeceklerin çocuklar için zararli oldugunu bile bilmiyorlar.tabi bunda buraya gelen insanlarin düzeyinden oldugunuda biliyorum.

Dünyanın en şanslı erkeği...

Bu arada...Darkchild@

Polonlar hakkındaki düşüncelerin nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 4 Temmuz 2008; 2:33:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Dünyanın en şanslı erkeği...

Bu arada...Darkchild@

Polonlar hakkındaki düşüncelerin nedir?

Laf mı sokuyosun anlamadım ? ben yabancıları duygusal anlamda hiç çekici bulmuyorum hepsi bu .. buyüzden de evlenmek bana çok uzak yabancılarla ? sorun bu yani.. ok ?
  • Türk kızları çok kaprisli nazlı dedi koducu ve konuşmlarıyla eşini bezdirecek tiplerdir.
    Namus konusuna gelince artık heryerde aynı arkadaşım.
    Amerika da da var namuslusu namussuzu Türkiye de de var namuslusu namussuzu.
    O insanın içinde olacak birşey.
    Türkle evlenmem benimde elimde olsa ki zaten evlenmeyi düşünmüyorum en güzel i dost hayatı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Türk kızları çok kaprisli nazlı dedi koducu ve konuşmlarıyla eşini bezdirecek tiplerdir.
    Türkle evlenmem benimde elimde olsa ki zaten evlenmeyi düşünmüyorum en güzel i dost hayatı.

Aslında en kralı...Ağa sitili. 1-2 tane türbanlı kuma, sende Abd'de sağda solda...
  • yaşasın japon gacılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

Dostum yanlış anlamada bence sen hiç yabancı bir kızla çıkmamışşın...Benim coğu kız arkadaşlarım yabancı oldu.Türk kız arkadaşım tek tük oldu oda hep bu kaprisleri nazları yüzünden.Yabancı kızlar belki dışarıdan soğuk gözükebilir ama inan bana sevdikleri zaman bir türk kızının yapmayacağı 10 katı seyler yaparlar.
    Bir kaç hafta önce 2 senelik bir ilişkimi bitirdim.Kız almandı.Duygu denen şey yoktur onlarda demişşin ama ben sevginin ne olduğunu o kızdan öğrendim.Ve ben hayatımda bukadar saf ve temiz kız görmedim.Ozaman diyceksin neden ayrıldın ama uzun hikaye.Ben türk kızları kötü demiyorum, zaten şuanki kız arkadaşımda türk.Ama oda istisnalardan işte.Türk kızlarındaki en büyük sorunlardan birtanesi kendilerini olduğundan daha yüksek görmeleri, yada olduğundan daha güzel görmeleri.Neyse dostum umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışşındır...
  • Dediğine katılıyorum, bizim kızlar çirkin olsa bile kendilerini dünyanın en güzeli sanarlar, böyle bi havalarda ukalaca. Öyle tiplerden nefret ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Türk kızları çok kaprisli nazlı dedi koducu ve konuşmlarıyla eşini bezdirecek tiplerdir.

Aslında en kralı...Ağa sitili. 1-2 tane türbanlı kuma, sende Abd'de sağda solda...

Türbanlı eş istemem ama evlenmek bana uzak geliyor şu anda belki yaş itibarı ile ya da görüyorum çoğunun karısı konuşmalarıyla kocasını bezdiriyor.
  • Asıl türk kızıyla evlenilir onlarlada eğlenilir
  • quote:

katılmamak elde değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

Dostum yanlış anlamada bence sen hiç yabancı bir kızla çıkmamışşın...Benim coğu kız arkadaşlarım yabancı oldu.Türk kız arkadaşım tek tük oldu oda hep bu kaprisleri nazları yüzünden.Yabancı kızlar belki dışarıdan soğuk gözükebilir ama inan bana sevdikleri zaman bir türk kızının yapmayacağı 10 katı seyler yaparlar.
    Bir kaç hafta önce 2 senelik bir ilişkimi bitirdim.Kız almandı.Duygu denen şey yoktur onlarda demişşin ama ben sevginin ne olduğunu o kızdan öğrendim.Ve ben hayatımda bukadar saf ve temiz kız görmedim.Ozaman diyceksin neden ayrıldın ama uzun hikaye.Ben türk kızları kötü demiyorum, zaten şuanki kız arkadaşımda türk.Ama oda istisnalardan işte.Türk kızlarındaki en büyük sorunlardan birtanesi kendilerini olduğundan daha yüksek görmeleri, yada olduğundan daha güzel görmeleri.Neyse dostum umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışşındır...

Yabancı bi kızla çıkmadım.. ki çıkmak sorun da değil... biraz uğraşılırsa olur elbet ... ama dediğim gibi beni çekmiyolar duygusal anlamda... ben bütün yabancılar fahişe ruhludur demedim zaten .. . ama en azından türk kızlarına göre çok daha rahat olduklarını düşünüyorum... gelenek kültür vs. gibi dertleri olmadıkları için bakirelik gibi bi dertleri de yok.. ki artık türk kızlarının da yok pek ama daha ölmedi tüğrk kızları bu konuda Allaha şükür...

aslında suç bende en başta yabancı kızlar ruhsuz duygusuz derken sonuna "bence" diye eklemeliydim... o zaman kimse birşey diyemezdi işte :))
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

Yabancı bi kızla çıkmadım.. ki çıkmak sorun da değil... biraz uğraşılırsa olur elbet ... ama dediğim gibi beni çekmiyolar duygusal anlamda... ben bütün yabancılar fahişe ruhludur demedim zaten .. . ama en azından türk kızlarına göre çok daha rahat olduklarını düşünüyorum... gelenek kültür vs. gibi dertleri olmadıkları için bakirelik gibi bi dertleri de yok.. ki artık türk kızlarının da yok pek ama daha ölmedi tüğrk kızları bu konuda Allaha şükür...

aslında suç bende en başta yabancı kızlar ruhsuz duygusuz derken sonuna "bence" diye eklemeliydim... o zaman kimse birşey diyemezdi işte :))

Dostum ben sen yabancı bir kızla çıkamassın demedim.Senin o haşin bakışların yeter zaten:)Ama çıksaydın zaten bu düşüncelerin olmazdı büyük ihtimal ile.Ben aslında sadece ruh yok, duygu yok kısmına takıldım.Neyse dostum herkesin fikri ayrı tabiiki.
    Bakirelik konusuna gelince, şu laf çok hoşuma gidiyor:

Vucudunun bakire olması önemli değil;yeterki ruhun or.spu olmasın...;)
  • Büyük konuşmamak lazım...Babalarımız annelerimizle evlenmekle hata mı yaptı sence...Aşk,sevgi,saygı,sadakat,birbirini her yönden tamamlama ve güven olduktan sonra herkesle evlenilir...
  • turk kiziyla evlenmek

bir cok zor oluyorlar yani zorluklari kalitelerinden deil tamamen sacma sapan duygularini mantiklariyla karistirdiklari icin

ikincisi surekli basindalar mantikla yine ilgisi yok tamamen kalplerinden gelen hisleri mantiklariyla birlestirmeden insanin yuzune direk soyliyerek bazen cok kirici olabiliyorlar

secici oluyorlar surekli menfaat pesindeler, ceblerinde paralari yoktur marka pesindeler bu onlari igrenc kiliyor, birde surekli kozmetik urunlerle hasir nesirler hic bir erkek kozmetik urunu opmek istemez kiz dedigin guzelligi dogal olmali yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yabanci kizlar cok daha harika

NO TURKISH GIRLS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joerwill -- 4 Temmuz 2008; 5:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.