Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle katılıyorum kapris,naz vs vs çekilmez bunların 1 haftadır belarustaydım bu kadar içten ve kaliteli kızlar görmedim öyle kaşar falan da değiller gayet seviyeli ve mütevazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İspanyolu Facebook'a ekledikten sonra mı oldu bu?

İyi yakalamışsın. İlgisi yok ama aslında biraz var ispanyol kızlara baktımda çok güzeller bence. Belkide çirkinler ben istisnalara baktım oda olabilir

Hangi manada derken tabii ki hal,hareketleri ve huylarından bahsediyorum.

Çok güzeller ama onlarında dilleri biraz kaba. Bakıyorsun melek gibi kız, konuşmaya başlayınca korkuyorsun.

Yine de esmer forever, Latin forever diyorum!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 4 Temmuz 2008; 0:02:21 >
  • Japon-Alman
    Diğerleri kız mı yoksa
  • Türk kızları kadar kapris yapan trip atan bir kız milleti daha var mı varsa onları da listeden çıkaracam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

yatmadan önce jilt bıcağı almayı unutma japon hatunlarınki kıllı oluyor kesersin kıllarını sonra işi görürsün

Sıcacık olur varya.Derinliklerde ilerledikce kürk etkisi yaratır.Offf diyorumm huleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • ...

edit: Vazgeçtim ya evet sana göre deil Türk kızları sen git o bahsettiklerinle evlen, gerçekten. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surpriser -- 4 Temmuz 2008; 0:18:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

O yabancı kızlar sana ömür boyu bakacak sanki. Bizdekiler en azından vefalı. Üzerine kuma da gelse, başka kadın da olsa yine sabreder ölürken kocasının yanında olur. O incecik sarı sarı kızlar belki daha güzel ama ben güvenilir olduklarına inanmıyorum.

BaksınLar demıoruz kı zaten oLunce yanımızda da oLmasınLar İstemez :D Rus ıngıLız Fransız Forever =D
  • haklısın dostum
  • İsteyen istediği kızla evlensin genelleme yapılmasın uçurtmalar vurulmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

O yabancı kızlar sana ömür boyu bakacak sanki. Bizdekiler en azından vefalı. Üzerine kuma da gelse, başka kadın da olsa yine sabreder ölürken kocasının yanında olur. O incecik sarı sarı kızlar belki daha güzel ama ben güvenilir olduklarına inanmıyorum.

Nereden biliyon hacu? Belki bakacak? Çok mu gördün Gerçek yabancı kızlar kilmlerde gördüğümüz her yabancı kız gibi olsaydı, bütün Türk kızlar nanay olurdu (Filmlere bkz.)
  • Şimdi buraya bi çek arkadaşın fotoyu koyarım dibiniz düşer ona göre.kendimi kapatmak kosulu ile.Sedat abi olmak ıstemıyom
  • Ben harb okuluna girmeyi düsündügüm için benim için yabancılarla evlenmek bir hayal
  • Abazan Mode = On

Nerde böle konu varsa 5-10 post sonra bu hale gelio xD
  • Ben çevirmen olmayı düşünüyorum Japonca. Benim için de kızlar hayal.

(Hönk! Ne dedim lan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 4 Temmuz 2008; 0:23:51 >
  • hocam renkli gözlü japon olmaz bir 2.si sarışında olmaz 3.sü japonlar .ekil gözlü olur gci resimdeki gibi büyük gözlü anime charı gibi olmaz 4.sü fizikleri o kadar düzgün kız yok piyasada kısaca öyle kız bulamassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Şimdi buraya bi çek arkadaşın fotoyu koyarım dibiniz düşer ona göre.kendimi kapatmak kosulu ile.Sedat abi olmak ıstemıyom

Bekliyorum. (sadece ben diğerleri için aynı şeyi söyleyemem)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Kriterlerimi yazıyorum:
    -Japon olacak
    -Yeşil gözlü
    -Sarı saçlı
    -Fiziği güzel
    -Yüzü güzel

(Örnek Rikku)

Türk kızları ile evlenilmez...

Ken misin Ryu mu? Nesin kardeşim oyun karakteri misin sen?
  • Ne varsa finlandiyada var
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

hocam renkli gözlü japon olmaz bir 2.si sarışında olmaz 3.sü japonlar .ekil gözlü olur gci resimdeki gibi büyük gözlü anime charı gibi olmaz 4.sü fizikleri o kadar düzgün kız yok piyasada kısaca öyle kız bulamassın

1) Lens taksın
    2) Boyatsın
    3) Ona razıyım
    4) Böyle olmasa da yakınını bulurum

Bunlar kabulum

@Arthur: Ben Ota'yım nijikonum! Memnun oldum majesteleri kral artur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTaKuRoN -- 4 Temmuz 2008; 0:26:19 >
  • Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 4 Temmuz 2008; 0:31:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.