Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burayı başka forumlarla karıştırmış olan arkadaşlar 4 günlük tatile çıktılar. Umarım bu tür terbiyesizlikleri tekrarlamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

Nası duygu yok lem

Sanki bugune kadar 50 yabancı baglamısta verım alamamıs gıbı konusuyosun
  • quote:

Asıl yabancı kızlarla evlenilmez bence.. gecçici hevesler bunlar bence... cinsellik olabilir asıl sebebi. . duygu denen bişi yoktur eminim onlarda... alanyada kuşadasında taş gibi kızlar görüyorum ama boş teneke gibi içlerinde ruh yok .. türk kızları forever diyorum ben... tabi türk kızlarının kötü yanlarını hergün yazıyorum zaten foruma ama ona rağmen türk kkızı diyorum ben...

bunu herkes için söyleyemezsin atıyorum bir rus için söyleyebilirsin bir alman için bunu söyleyemezsin bir amerikalı için söyleyemezsin vs vs
  • Arkadaşlar banı yiyecez sakin olmazsanız musakka abi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN =

Nası duygu yok lem

Sanki bugune kadar 50 yabancı baglamısta verım alamamıs gıbı konusuyosun

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

bunu herkes için söyleyemezsin atıyorum bir rus için söyleyebilirsin bir alman için bunu söyleyemezsin bir amerikalı için söyleyemezsin vs vs

Altıntı yapacağını biliyodum illaki birkaç kişinin... şöyle diyim... türk kızlarına her gün giydiririm forumda ama evlenmeye gelince yabancılarla işim olmaz.... bunun için de yabancılarla çıkmışgezmiş dolaşmış olmam gerekmez... şimdi kimse bana ahkam da kesmesin lütfen bugüne kadar kaç rusla vs. ile yttın gezdin diye.. ruhsuz görünüyolar.. duygusuz görünüyolar.. çoğu cinsel obje gibi görünüyo türk erkeğinin çoğuna .. türk kızları süper mi hayır... sadece türk kızını tercih ederim çoğu zaman o kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 4 Temmuz 2008; 0:41:58 >
  • Aşk ve para olduktan sonra Ugandalıylada evlenilir.

Not:Genellikle aşk rus , ingiliz , latinlere geliyor nedense bende
  • Her ülkede kaşarı da var iyisi de var kötüsü de var duygusuzu da var tapanı da var arkadaşlar bizim ülkemiz için de geçerli. Bence ülkelere göre genelleme yapmak yanlış. Belki bizim kızlarımız biraz kaprisli ve tripli olabilir fakat bütün kızlar insandır unutmayalım, hepsinin sevilmeye ihtiyacı vardır Türk veya yabancı farketmez kimi seviyorsanız ve onunla güzel bir güven ortamı kurduysanız onunla evlenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korci

Her ülkede kaşarı da var iyisi de var kötüsü de var duygusuzu da var tapanı da var arkadaşlar bizim ülkemiz için de geçerli. Bence ülkelere göre genelleme yapmak yanlış. Belki bizim kızlarımız biraz kaprisli ve tripli olabilir fakat bütün kızlar insandır unutmayalım, hepsinin sevilmeye ihtiyacı vardır Türk veya yabancı farketmez kimi seviyorsanız ve onunla güzel bir güven ortamı kurduysanız onunla evlenin

Doğru cevap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Türk kızları kadar kapris yapan trip atan bir kız milleti daha var mı varsa onları da listeden çıkaracam

Var.

KORELİLER.
  • Bu arada forumda daha önce konuşuluyodu... rus ile evlenilir mi falan diye... bi arkadaşın abisi rus ile evlenmiş ve abisinin memnun olmadığını söylüyodu birsürü bişi yazmıştı gerekçe olarak... artı hiç heveslenmeyin bunlarla evlenmeyin diyip nedenlerini de döşemişti... tabi ki her rus böyle de değildir.. ama uzaktan çoğu şey tozembe görünür beyler ruslarla yada bi yabancı ile evlenmek de böyle bişi işte...
  • Bende zaten aman sakın ha Türk kızları ile evlenmeyin şudur budur demiyorum ki.

Bakmışsınız gönlümü kaptırmışım birine evlenmişim :)

Ama şuanki düşüncem budur, belki ileride bu düşüncemi değiştirecek bir kız çıkar karşıma bilemem...

Şuan için Türk kızları gözümde yeri incir çekirdeğinin hacmi kadardır. Saydığım ülkenin kızları özellikle rus bayanları daha baskın geliyor. (Cinsel şu bu vs açıdan değil) tamamen huy bakımından.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korci

Her ülkede kaşarı da var iyisi de var kötüsü de var duygusuzu da var tapanı da var arkadaşlar bizim ülkemiz için de geçerli. Bence ülkelere göre genelleme yapmak yanlış. Belki bizim kızlarımız biraz kaprisli ve tripli olabilir fakat bütün kızlar insandır unutmayalım, hepsinin sevilmeye ihtiyacı vardır Türk veya yabancı farketmez kimi seviyorsanız ve onunla güzel bir güven ortamı kurduysanız onunla evlenin

Evet bu olabilir... yabancı da olsa .. kızla anlaşıyosan seviyosan.. kız iyiyse vs. ise evlenmek istiyosan evlenirsin... sonrasındaki iyi şeyler yada kötü şeyler sana bağlı...
  • quote:

Bu arada forumda daha önce konuşuluyodu... rus ile evlenilir mi falan diye... bi arkadaşın abisi rus ile evlenmiş ve abisinin memnun olmadığını söylüyodu birsürü bişi yazmıştı gerekçe olarak... artı hiç heveslenmeyin bunlarla evlenmeyin diyip nedenlerini de döşemişti... tabi ki her rus böyle de değildir.. ama uzaktan çoğu şey tozembe görünür beyler ruslarla yada bi yabancı ile evlenmek de böyle bişi işte...

bak dostum dediğim gibi dediğim şudur ki bunu bir rus için söyleyebilirsin belki ama bir Amerikalı için söyleyemezsin veya bir japon için hele hele bir japon için
  • quote:

ya şu aralar hep ciddi cevaplar yazıyorsun.
    eskisi gibi yaz , özüne dön
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Bu arada forumda daha önce konuşuluyodu... rus ile evlenilir mi falan diye... bi arkadaşın abisi rus ile evlenmiş ve abisinin memnun olmadığını söylüyodu birsürü bişi yazmıştı gerekçe olarak... artı hiç heveslenmeyin bunlarla evlenmeyin diyip nedenlerini de döşemişti... tabi ki her rus böyle de değildir.. ama uzaktan çoğu şey tozembe görünür beyler ruslarla yada bi yabancı ile evlenmek de böyle bişi işte...

bak dostum dediğim gibi dediğim şudur ki bunu bir rus için söyleyebilirsin belki ama bir Amerikalı için söyleyemezsin veya bir japon için hele hele bir japon için

Amerikalıyı bilmem de Japon'a denmez. Yengem Japon ondan biliyorum.
  • nabza göre şerbet veriyolar, Türk erkeği de pek suçsuz değil onların bu durumundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gRepublic

quote:

ya şu aralar hep ciddi cevaplar yazıyorsun.
    eskisi gibi yaz , özüne dön

Ciddi misin ?

Ya hem moralim bozuk .. hem de bazı salaklar beni edwirdle vs. ile karşılaştırmaya başladı o yüzden ciddi nasıl yazılıyomuş görsünler... ama asıl sebebi keyfimin olmaması ki bu konu da geyik yapılıcak bişi yok ... sınav dönemindeyim ve okulum uzadı şimdiden... iyi değilim ..özüme dönerim yine merak etme ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 4 Temmuz 2008; 0:59:28 >
  • quote:

Hulen kaç tanesiyle yakınlaştında böyle ruh yok kanısına varabilyosun...

2 senelik bi rus sevgilim var gayette güzel aşktan çakıolar çoğu türk kızının çakmadığı kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Hulen kaç tanesiyle yakınlaştında böyle ruh yok kanısına varabilyosun...

2 senelik bi rus sevgilim var gayette güzel aşktan çakıolar çoğu türk kızının çakmadığı kadar

Yukarda yazdım kimse ahkam kesmesin bu konuda bana diye... gezmek dolaşmak gerekmez ... çekmiyolar beni duygusal anlamda zerre kadar .. bence ruh yok .. his diyelim... beğeni diyelim.. rus kızı şurda dursun türk kızları varken ruslarla anca gönül eğlendiririm ben onlarla ..sen şanslısın koç... umarım öyle devam eder.. halamın oğlu kazakistanda... rus kızları için .... çok yalan söylüyolar ve çok kolay yalan söylüyolar ....lar demişti...
  • Ben 30 senedir bir flaman bayanla evliyim.Dünyanin en iyi insani.Mert,sadik,evine duskün,kültürlü ayni bir melek gibi bir insan.(6 lisan +türkçe)biliyor.Ama çok mütevazi.Yani 30 senede 1 kere kalbimi kirmadi.Ne dedikodu nede birisi hakkinda kötü düsünür.Inanilacak gibi degil.Ondaki kocaman kalbi hiç kimsede görmedim.30 senedir çalisir,maasini bana verir.Mesela ben Turkiye deki aileme,kardeslerime hep yardil ettim.Daha 1 kere agzini açmadi.Benden çok çok daha iyi bir insan.mesela ben biraz hovardaydim.ona bile ses çikarmadi.hele Bundan 10 sene evvel bir Hollandali bir kiza asik oldum.Ondan 6 ay musade istedim.Musade etti.hatta kizla turkiye ye bile gezmeye gittim.Fakat benim iliskim 1 sene olunca,hanimim ilaç falan kullanmaya basladi.Uzuntuden zayiflamaya falan baslayinca,nihayet ben ne kadar kötû bir hata yaptigimi anladim.O gunden beri onun kalbini hiç kirmiyorum.Melek bir insanin kalbi kirilirmi?
    Ben burada gôrüyorum.Türkler hem akraba evliligi yapiyor sonrada birbirlerinin ailelerini kiskanip kavga ediyorlar.halbuki birisini amcasi veya teyzesi.Ama hep kavga ve dedikodu.çocuk yetistirmeyide bilmiyorlar.çocuklarin ellerinde hep sekerli seyler veya biskui veya kolalar.Bu yiyeceklerin çocuklar için zararli oldugunu bile bilmiyorlar.tabi bunda buraya gelen insanlarin düzeyinden oldugunuda biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.