Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size hak vermemek elde değil bazı kesime bakarsak. ama genelleme yapmak yanlış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERTTT

eskıden el deymıs kızları kımse almazdı.
    sımdı ıse 10 kısıyle cıkmıs orda burda gezmıs el deymıs kızları bıle alan erkekler var.
    cogu erkek ıse evlendıgı kızın gecmısını hıc bır zaman ogrenemıyor..
    ama temız sanıyor..

annemız eskıden orda burda erkeklerle gezmedı..kım cıktıysa evlendı..vede evlı kaldı..baskasının elı deymedı..
    sımdı kızlar ıse evlensede bosanıp yıne evlenıyor..
    annelerle sımdı kızları kıyaslayanlara duyrulur

sız olsanız el deymıs kız alırmısınız,omur boyu yanınızda olcak o kız

ikinci el veya besinci el sonucta sevdikten sonra gerisi yalan
  • bu dahil bütün genellemeler yanlıştır

şaka bi yana insanın iyiliği güzelliği memleketine dinine saçının rengine göre değişmez.böyle genelleme yapmak yanlış olur.her yerden her türlü insan çıkar.sadece doğru insanı bulamamışsınızda onun için çinli, japon , rus arıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İstisna kadınlar hariç; boynuz takmaları için mi Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür?

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olli -- 6 Temmuz 2008; 0:27:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: madlive

Biraz sonra şöyle bir genelleme yapılırsa şaşırmam.
    ''İnsanlarla evlenilmez.''

Yok yok konu kızlarla evlenilmez,gay olalım olayına döncek.
  • Boyle bir seyin dili, dini, irki olmaz. Kimi yabancilarda var kimi Turk kizlarida... Her toplumda her turlu insan var dogaliyla. Ama Turk kizlarinin yetistirme yapisiyla ve etraftaki olaylardan da mutevellit biraz daha kult oldugunu dusunuyorum. Ama bunu nasil dusunuyorum, sadece Turk kizlarini taniyarak. Belki bir gun baska bir ulkede diger kizlarlada uzun bir sure gecirirsek onlarda da boyle seyler gorebiliriz. Buda anca uzun yollar orda yasanirsa ve dostluklar sonuca ulasilabilir. Cikmakla falan olmaz. Burda Turk kizlarina yorum yapilirken burdaki insan pek cok farkli Turk kizi gormus; annesi, kardesi, arkadasi, kuzeni vs vs. Yani pek cok cesit Turk kizi gorulmus ve bu kaniya varilmis.. Ayni sekilde baska millettekilerlede bir irtaibat kurulursa anca oyle anlasilabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: oTaKuRoN

Kriterlerimi yazıyorum:
    -Japon olacak
    -Yeşil gözlü
    -Sarı saçlı
    -Fiziği güzel
    -Yüzü güzel

(Örnek Rikku)

Türk kızları ile evlenilmez...

Güney kore olsa da olur illa japon diye bir kaide yok

bende Yuna'nın büyük hayranıyım

FFX-2

buda gerçeği sanırım

• Böyle birşeyin dini dili ırkı olur mu biraz detaya inersek olabilir... Kız eğer birazcık müslümansa örf adet gelenek ve kültürüne bağlıysa ... ki Türkiyede yaşıyoruz... 10 kızdan en kötü iht. 2 si bahsettiğim gibi olsun... ya yabancı kızları ? Bunlarda 20 kızdan anca 2-3 tanesi adam gibi kızdır gerisi faso fisodur... Adam gibi kız istiyosanız risk alıp yabancı kızdansa türk kızını tercih etmeli herzaman en azından şansınıza efendi akıllı uslu namusuna düşkün örf adet gelenek bilen bi kız çıkma iht.i daha yüksek
  • yav darkchild hem kızlar daha kolay yalan söylüyor diyosun, hem de adam gibi kız istiyorsak yabancı kızdansa türk kızını tercih etmeliyiz diyoruz... biraz çelişkili değil mi?
  • Türk kızları iyidir ya. Çoğu faktörde yabancı ülkeleri savunurum (medeniyet, teknoloji, şu bu vs.) ama konu kız olunca gerçekten Türk (özellikle izmir) kızları gerçekten hem içten hem dıştan kaliteliler. Diğer ülkelerin kızları da güzeldir tabii ki de, şahsen izmirde oturduğum için ben şikayetçi değilim Türk olmasından.

Ayrıca şu kızlık bozulması şu bu olaylarını da anlamıyorum ya. Sen istediğin zaman yap gününü gün et, kız yapınca hurra bi ton laf et döv falan. Ne salakça bişey. Sanki sıfır araba alıyor lanet herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Temmuz 2008; 12:36:31 >
  • Türk kızları ile ilgili bir şey yazacaktım konuya genelleme yapmadan ama, kesin birileri şikayet edecek, banlanıcam. En iyisi yazmamak.

Evlenilmez diyim ben kısaca şahsi fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkyaNuS. -- 6 Temmuz 2008; 12:48:14 >
  • evlenilmez
  • bu zamandaki Türk kızlarıyla evlenilmez. gidip orta asyadan gelin alacaksın en güzeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: EST_tim

Türk kızları ile evlenilmez diyenler ananız Türk değilmi . .

Anamı karıştırma :P

Şaka bir yana ben kadınları her zaman ciddiyetsiz buldum, Türk veya değil. Ancak cinsiyetlerini kullanma konusunda en uygun imkanları elde edenlerin Türkler olduğunu düşünüyorum. Zira etrafta ilgi görmeyen birçok erkek var, ancak bir kadın her halukarda az veya çok ilgi görüyor. Erkeklerin fazla baskın olmasından kaynaklanıyor bu durum. Yani diyorum ki kadınların bu durumu kullanabilmesinin sebebi erkeklerdir. Birinci suç onlardadır.

Gelelim kadınlara, onlar bu durumu kullanıyorsa onlar da suçludur. Bir arkadaşım erkeklerle oyalanır, sevgili olur ve sonra da bırakırdı. İşte bunun gibi yaparlarsa onlar da erkekler kadar suçludur.

Kadın Türkiyedeki durumdan dolayı birçok meselede kıyak görür, kıyaklarla geçinir. Daha doğrusu geçinebilir diyelim. Ancak unutulmamalıdır ki kıyakla geçinen bir insan hiçbir yere varamaz. İnsana fayda sağlayacak ne varsa kendi kazandıklarındandır. Erkekçe davranış da budur. Allah kişilik sahibi olanı sever, ondan bundan geçineni değil.
  • læ türk kızlarına laf ediyosunuz rusları adı çıkmış rus alıcam diyosunuz.. biraz(!) çelişkili geldi bana

ayrıca her yerin iyisi kötüsü vardır niye genelleme yapıyosunuz ki... yürütülen mantık genel itibariyle yanlış geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzin

læ türk kızlarına laf ediyosunuz rusları adı çıkmış rus alıcam diyosunuz.. biraz(!) çelişkili geldi bana

ayrıca her yerin iyisi kötüsü vardır niye genelleme yapıyosunuz ki... yürütülen mantık genel itibariyle yanlış geldi bana

Aa buzin gelmiş.. :)) valla her gün forumda türk kızlarına giydiririm ama evlenmeye gelince türk kızı diyorum.. adam olma ihtimali vs. birçok yönden evlenilecek özellikler taşıyan kız türk kızı gibi.. tabi kişinin ne istediğine bağlı... hanzonun teki evleniyosa 1-2 kriteri olur başka bişiş olmaz... anlayan anladı...
  • bi ara bu sekilde bi konu acilmisti rus kizlari mi turk kiazlari mi diye orada 2 tane resim koymuslardi ruslarin okul gezisinden ve turklerin okul gezisinden o resme cok gulmustum biradaha da bulamiyorum muhtesem bir karsilastirma idi ve bu ... kalkmiss turk kizlarina kapak olacak bir karsilastirma idi deset otesiydi. kendilerini bulunmaz hint kumasi sananlara iyi cevap olmustu aman neysee nede olsa cogu evde kaliyor sonra kahrindan ilk onune gelenle evleniyor klasik modern turk kizi iste cogu bu sekilde istisnalar kaideyi bozmazz diyorum

SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: olli

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

İstisna kadınlar hariç; boynuz takmaları için mi Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür?

edit imla

Bizim kızlar sütten çıkmış ak kaşık değil mi hiç boynuzlamazlar
  • cem yılmaz dvd sini izledin galiba onun etkisindesinde gördüm seni
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EST_tim

cem yılmaz dvd sini izledin galiba onun etkisindesinde gördüm seni
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler

senin her yerin anti feminist olsa ne olur ... anca bu forumda yazar durursun

bu kadar yazıdan sonra türk kızlarını o kadar kötüledikden sonra onlardan biri ile evlenceksiniz mutlaka yazık diyorum başkada bişey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.