Şimdi Ara

Türk kızları ile evlenilmez... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
21.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında haklısınız darkchild çok doğru düünüyor ama öyle kız çok az yada yok gibi gerçekten ama beraber oldugum bi kızla gzerken ailesinin bilmesinide isteridm ona göre gezer dolaşırdım ama biliyorum o tarz bi kız yok artık herşey zevk upruna yapılıyor aslında aileler bazen çok sıkarak bence hatada ediyorlar neyse allah hepimizi korusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Darkchild doğru güzel yazıyorsunda tamam bazen zevkli şakalaşmak naz yapmak benim çıktıgım bi kız vardı tartışırdık kıza salak derdim kızda bana gerizekalı derdi ben kıza aptal fn derdim öyle giderdi sonrada baya gülerdik:) kendi aramızda bi dialog ama baya oluyor o zamanlar 19 umda falandım şimdi 24 bi kızın naz yapması çok güzel ama dozunu kaçırdımı gerçekten çok sıkıyor doz kaçtımı tel açmama gibi garip şeylerle karşılaşılıyor ulaşı8lamıyor kıza ve bizim kızlar bi hata oldumu affetmem gibisinden yaklaşıyorlar önce ben bi insanım her insan hata yapabilir bunu öğretmek lazım çıktıgın kıza ayrıca avrupalılarda bu var kimseye özenmiyor o an nasıl istiyorsa öyle davranıyor ama bizimkiler çok özenti oluyor herkesin korkusu bu umarım anlatabiliyorumdur...

İşte bulmak zor olsa da bunu ayarında yapan bi kız lazım .. nediyim ya burda teorik konuşuyoruz hepimiz eninde sonunda Türk kızlarının ellerine düşücez
  • Vallahi öyle aslında istanbulla diyarbakır arasında kültür farkı ne kadar çoksa bunu bi yabancıı ülkede değerlendirisen baya çok doğru yabancı kızlar gerçekten güzeller kapris yok hatta şirin olanlarıda var erdemliside vardır eminim ama bi kızda bencede masumiyet bekaret çok önemlidir öyle kız çok zor Türk kızları kültürümüzü biliyor olaylara yaklaşımı o açıdan iyi ama yabancı biriyle evlenip mutlu olanda çok mesela ben en çok almanların çocuk yetiştirmedeki disiplinini çok seviyorum bizimkilerdede bu olsa tamamdır iş
  • quote:

bende Yuna'nın büyük hayranıyım

buda gerçeği sanırım
     Türk kızları ile evlenilmez...

Yuna Cosplay diye aratırsanız bir sürü bulabilirsiniz o arkadaş gibi giyinmiş bayan ayrıca cosplay= Costume play yurt dışında epey moda yarışmaları falan yapılıyor bizim ülkemizde yapsan sokakta görseler döverler
  • Bu kızda ne tatlı allahım ya ne sevecen şirin vallahi adamlar hayatlarını iyi yaşıyorlar.
  • yorumsuz wallahiiiiiiiiiii
  • sana capon verek beğenmezsen robotuyla değişiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Böyle birşeyin dini dili ırkı olur mu biraz detaya inersek olabilir... Kız eğer birazcık müslümansa örf adet gelenek ve kültürüne bağlıysa ... ki Türkiyede yaşıyoruz... 10 kızdan en kötü iht. 2 si bahsettiğim gibi olsun... ya yabancı kızları ? Bunlarda 20 kızdan anca 2-3 tanesi adam gibi kızdır gerisi faso fisodur... Adam gibi kız istiyosanız risk alıp yabancı kızdansa türk kızını tercih etmeli herzaman en azından şansınıza efendi akıllı uslu namusuna düşkün örf adet gelenek bilen bi kız çıkma iht.i daha yüksek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

quote:

Orjinalden alıntı: EST_tim

cem yılmaz dvd sini izledin galiba onun etkisindesinde gördüm seni
    quote:

Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler

senin her yerin anti feminist olsa ne olur ... anca bu forumda yazar durursun

bu kadar yazıdan sonra türk kızlarını o kadar kötüledikden sonra onlardan biri ile evlenceksiniz mutlaka yazık diyorum başkada bişey demiyorum

Çok konuşma .. kötüledik diye yabancı kızlarla mı evlenmek şart oluyo ?!... öyle bi zorunluluk hissetmiyorum.. hissettiremezsin de... çok bilmiş seni.. sana ayrıca basın açıklaması yapıcak değilim beni bilen biliyo.. ayrıca smiley koyduğum geyik bi yoruma ciddi bi yorum yazmışsın kasıntyı mısın nesin çocuk ?

*Bu forumda bana karşı senin gibi gereksiz muhalefetleri çok gördüm hepsinin azının payını da verdim senin de ağzının payını veririm ok ?

Türk kızlarını kötüledikten sonra neden onlarla evlenilmesi gerektiğini de ayrıca sana açıklamak zorunda değilim .. anlamadıysan biraz düşünürsün anlarsın o zaman...

komiksin sen ya her kız konusunda sazan gibi atlıyorsun her lafa cvp veriyorsun sonra ben sana şunu anlatmak bunu açıklamak zorunda deilim diyorsun.ben belki forumda yeni olabilirim ama yazılarını takip ederdim.beni çok kötü bozdun.:)) hatta çok bozuldum kına yakabilirsin
  • turk kizlarina hayir
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EST_tim

cem yılmaz dvd sini izledin galiba onun etkisindesinde gördüm seni
    quote:

Biz erkekler kadınlar kadar iyi yalan söyleyemeyiz.... kadınların yalan mekanizması bizden daha iyi çalışır çünkü gerek namus gerekse fiziksel açıdan zayıf oldukları için... vs.vs. neyse... kimse kadınları masummuş gibi göstermeye çalışmasın o zaman karşısında Darkchild'ı bulur ..benim sıkı bi anti feminist old.mu biliyorsnuz beyler

senin her yerin anti feminist olsa ne olur ... anca bu forumda yazar durursun

bu kadar yazıdan sonra türk kızlarını o kadar kötüledikden sonra onlardan biri ile evlenceksiniz mutlaka yazık diyorum başkada bişey demiyorum

Çok konuşma .. kötüledik diye yabancı kızlarla mı evlenmek şart oluyo ?!... öyle bi zorunluluk hissetmiyorum.. hissettiremezsin de... çok bilmiş seni.. sana ayrıca basın açıklaması yapıcak değilim beni bilen biliyo.. ayrıca smiley koyduğum geyik bi yoruma ciddi bi yorum yazmışsın kasıntyı mısın nesin çocuk ?

*Bu forumda bana karşı senin gibi gereksiz muhalefetleri çok gördüm hepsinin azının payını da verdim senin de ağzının payını veririm ok ?

Türk kızlarını kötüledikten sonra neden onlarla evlenilmesi gerektiğini de ayrıca sana açıklamak zorunda değilim .. anlamadıysan biraz düşünürsün anlarsın o zaman...

darkchild soruma ciddi ve doğru cevap...bu zamana kadar kaç kızla çıktın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Orjinalden alıntı: madlive

Biraz sonra şöyle bir genelleme yapılırsa şaşırmam.
    ''İnsanlarla evlenilmez.''

Yok yok konu kızlarla evlenilmez,gay olalım olayına döncek.

• quote:

Orjinalden alıntı: ErosRamazotti

quote:

bende Yuna'nın büyük hayranıyım

buda gerçeği sanırım
     Türk kızları ile evlenilmez...

Yuna Cosplay diye aratırsanız bir sürü bulabilirsiniz o arkadaş gibi giyinmiş bayan ayrıca cosplay= Costume play yurt dışında epey moda yarışmaları falan yapılıyor bizim ülkemizde yapsan sokakta görseler döverler

Iyy Amerikalı Cosplay.. İğrenç ötesi

Çirkin kızlar yapmasın cosplay
  • abi herşey iyi güseLde yabancı awradLarLa ewLEnırseq yabancı diL şart oda bisde yoq hiçde işimiz oLmas türk kızLar eii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Türk kızlarının yerine Rus, İspanyol, İngiliz hatunları daha makbuldür bence...

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Haklısın.
  • hop lan özünüze dönün lan rıfkılar ne rusu ne ıspanyolu lan turk kızı sana bakmıyosa unutmakı bı sebebı vardır laf etmetın ha kızlara coq yakındann ılgılıyımdır onlara karsı rus turk farketmez sadece saka yapıyorum ortamı germek ıstemıyorum
  • quote:

komiksin sen ya her kız konusunda sazan gibi atlıyorsun her lafa cvp veriyorsun sonra ben sana şunu anlatmak bunu açıklamak zorunda deilim diyorsun.ben belki forumda yeni olabilirim ama yazılarını takip ederdim.beni çok kötü bozdun.:)) hatta çok bozuldum kına yakabilirsin

Layık olduğun cvp arkadaşım .. madem saçmalıyorum öyleyse neden yazılarımı takip ediyosun .. ayrıca arkadaşlar beğeniyo yazılarımı bu durumda sana ne düşeceğini iyi bilirsin.. *Her kız konusuna da yazmam.. uzaktan öyle görünüyo olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Temmuz 2008; 21:31:45 >
  • [size=3]beni türk erkeğini rus kızları falan alırmı diye düşündünüz mü. sizi amerikalı veya rus neden alsın??? sebep ne peki.türk kızlarıyla evlenilmez diyenlere soruyorum
  • Herkes "yeni dönem lise kızları" ile yaşadıkları deneyimlerden yola çıkarak Türk kızlarını kötülemiş, evlenilmez falan demiş. Birşey yazmıyorum bu konuda isteyen istediğiyle evlensin.
  • Konuyu açan ve ona katılanların anası türk mü merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.