Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: snopy.26

Namuslu ve havalı olmak üzere ikiye ayrılırlar.
    Namuslular adı üstünde namuslu, çalışkan,fazla arkadaş ortamında takılmayan genellikle evde oturup ders çalışmayı yeyleyen kızlardır.
    Havalılarda hiç bi erkeği beğenmeyip, kendisini afedersiniz Allah zanneden,dokunulmaz zanneden,güçlü arkası sağlam çocuklarla çıkanlardır.Kaşar derler bu kızlara genellikle.

Aslında kızlar büyütülcek gibi değil.ALLAH kızlarıda erkekleride eşit yaratmıştır.Kızlar kendilerini büyütüyolar.Bu memlekette abaza erkek oldummuda bu durum hep böyle olacak.Kız oldumu üniversitede olcak.Liseli kızlar hayal peşinde zaten.Maksatları en yakışıklısıyla çıkmak.Havalı kızlar olurlar.Şu lise bi bitsede şu kendini bişey zanneden kızlardan kurtulsam.

Birde yabancı ülkelerde kızlar böyle değiller.Ah ulan ah keşke türk kızları amerikan,rus kızları gibi olsalar.
    Kızlar hem çok güzel (Türklerinki gibi genellikle sivilceli,koca tamponlu,havalı kızlar değil) hem taş gibi hatun hemde hiç bi erkeği böyle reddetmiyolar.Türk kızları böyle değilken niye havalılarki? çok saçma çok

+1000
  • Kadına şiddet yasası falan da çıkacak bu aralar.
    Bu gidiş böyle devam ederse aha şuraya yazıyorum, 20 yıl sonra bu konuyu hortlatın.
    20 yıl sonra erkeğe şiddet yasası çıkacak vallah. Kadınların gördüğü dayağı işkenceyi erkekler görecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.

Cidden konuyu okuyorum da şaşırıyorum. Nerede bu havalı kızlar niye benim hiç karşıma çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.

Cidden konuyu okuyorum da şaşırıyorum. Nerede bu havalı kızlar niye benim hiç karşıma çıkmadı.

Sen daha havalısın lev@
  • Sen çok yakışıklıysan kızların seni terslememesi ve red yememen normaldir @lev@
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan28130

Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!!

Kızların bi yerlerinin kalkmasının temel sebebi erkeklerin abaza olmasıdır (çoğunluk)

kafayı bozmayın millet adam gibi bi işinizi elinize alın bakın kim kimin peşinden koşuyor :) ama çabuk evlenmeyin yoksa dizginleri kaptırırsınız.

Yaşım:18 (belirteyim dedim)

+1234
  • quote:

Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!!

Kızların bi yerlerinin kalkmasının temel sebebi erkeklerin abaza olmasıdır (çoğunluk)

kafayı bozmayın millet adam gibi bi işinizi elinize alın bakın kim kimin peşinden koşuyor :) ama çabuk evlenmeyin yoksa dizginleri kaptırırsınız.

• Konuyu hortlatıyorum ilgimi çekti.

Sürekli takıldığım bir astroloji forumu var ve orada ki bayanların %90 evlenip boşanmış kadınlar.

Geçenlerde bir tane bayan Bir şey sormak için mesaj attı.Baktım profiline yaşı benden epey büyük.

Neyse muhabbete başladık oradan buradan derken kadın'a dedim msn filan varsa oradan iletişim kuralım sormak istediğiniz varsa sorun.Kadın msn adresini verdi.Başladı anlatmaya.Yok 2010 yılında kocamdan ayrıldım şöyle oldu böyle oldu beni aldattı filan.Bir tanede kızı varmış.Kendisi istanbul da pilates eğitmenliği mi ne yapıyormuş.

Araştırdım google'den kadın medyatik bir tip.Bu ebru şallı gibi bir tv de pilates üzerine yayın yapıyor.

Videoları filan var hatta.Konuşurken konuşurken laf kadın erkek eşitliğine geldi.Kadın başladı erkekler şöyle erkekler böyle,onlar için standart olan her şey bizim için toplum tarafından farklı değerlendiriliyor filan.Dedim siz kaç evlilik yaptınız.2 evlilik yapmış.Erkeklere güvenmiyorum artık bilmem ne.Hatun benim yaşımı bilmiyor tabi bu arada.Msn artık kullanılmıyor dedi face hesabından ekledi beni filan.
    Bende ****lik olsun diye Benden büyük bir abimin face hesabıyla girdim.Kendisi fotoğraf işiyle uğraşıyor bu modifiyeli araçların resimleri filan çekiyor.Profil resim olarak baya canlı tabi.Kendisi de yakışıklı.

Kadın resimleri görünce biraz muhabbet ettikten sonra aynen şöyle dedi.İstanbulda mı oturuyorsunuz evet dedim.Dedi ben Beşiktaş da oturuyorum,müsait olursanız bir kahve içelim yüzyüze konuşalım.
    Bu arada ben ankara da ikamet ediyorum.

Şimdi aklıma geldi lan siz zaten 2 kere evlilik yapıp ayrılmış bir bayan olarak bu zihniyete sahipseniz,türk erkeklerini karalamanın hiçbir manası yok.Piçlikmiş.

Lan sen kendi ayağınla kendin gidiyorsun o noktaya elin adamı da ayarı verip bırakınca erkekle şerefsiz.

Geçenlerde ahmet çakır bir laf etmiş.Kadın kendi istemezse asla tecavüze uğramaz diye.Forumlara bir bakın adama kan kusmuşlar resmen.

Erkek yaparsa erkek adam kadın yaparsa orospu.Ulan erkek kimle yapıyor zaten o işi.Ya gider bu işi yapan o...puyla yapar.Ya da gelir senle yapar.Sende o...pu olursun.

Bu kadar basit.Sen geniş düşünürsen kusura bakma ama ben daha geniş düşünürüm.Erkeklerle yarışır vaziyette bir imaja büründü artık kadınlar.Gez,toz ye iç eğlen takıl,lisede eteğinin boyu,üniversitede bira bardağının boyu.

Sonra da evlenilecek adam kalmadı.Oldu mu...

Eee sen evlenilecek kadın mısın?

Bir çin atasözü der ki beyler.Bir şey bir kez olmuşsa ikinci kez olabilir.Ama bir şey iki kez olmuşsa,üçüncü kez kesin olur.

Toplumda artık bekaretin önemli olmadığı bir görüş benimsetilmeye çalışıyor.Buna dikkat edin.İzleyin görün artık kadınlar bu konuda rahat.Onu bunu geçtim aileler rahat.Eh arkadaşım o zaman istiyorsak sende vereceksin...Okey.

Ben onunla bununla yatmış bir kadının iyi bir eş ve iyi bir anne olabileceği düşünmüyorum.

Ayrıca lan kadın-erkek eşitliği diye bir şey yok.

Başımdan geçen bir olay daha.Nişanlanıp ayrıldım.Hatta buraya konusunu bile açtığımda tepki çektim.

Kızla yattım kalktım.Kız elini kolunu sallaya sallaya ayrıldı gitti.sebep.Benim işim güvenilir değilmiş.Ailesi öğretmen,doktor vs gibi bir meslek sahibi olunması taraftarıymış.

Şimdi ondan sonra hatta arkadaşın biri çıktı siz kızları bozun bozun piyasaya sürün diye sitem etti.Ulan ben cansız mankenle mi yaptım o işi.İki taraflı al gülüm ver gülüm.Kalkıp benim üstünden kalktığım hatuna sahip çıkmanın alemi yok.

Kadınlar birde mazisi temiz erkek ararlar ya ona yanarım.Napcan lan sen mi kirletecen...

Erkekler erkek gibi davransa emin olun kadınlar mecburen kadın gibi davranmak zorunda kalacak.
  • 30 yasindaki evli ZENGİN bir is adaminin bana nasihati;

yabancilarin gozunu seveyim adamim aklin varsa kac yurtdisindan evlen burada biri birinden farkli degil, sakin da erken evlenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightHound

quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

kadın kaşarın önde gideni. bildiğin motorize ekip olmuş...

herif delikanlı yemin ediyorum üzüldüm adam için.

Aynen ben de ! Ama böyle bi adam nasıl böyle bi kadına ilgi duyar diğer arkadaşın dediği gibi sanki motorize kadın

kanı kaynamış demekki gönül bu otada konar bokada

Erkeğin bakiri olmaz erkek bakirse ya aptaldır yada bir ruhsal sorunu vardır kadınlarada sorun erkeğin ilişki yaşamamışı bir oduna benzer yontulmamıştır...

2:17'den sonra söyledikleri bazılarına kapak olsun. Olması gerekeni söylemiş. Allah gönlüne göre bir eş nasip etsin...
  • quote:

Ey Kızlar!

Helal olsun, bu kadar net acıklanamaz idi. Gercekten helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli
    konuyu atlamışsın dostum. Adam orda demek istiyor ki;
    O tip bir muhabbeti Türk kızı ile yapamazdım diyor. Belki de haklı.

ağzına sağlık
    eklemek gerekirse hiç tanımadığın bir Türk kızı ile

O zaman quasimodo detected.

çığlık attım
  • Kadına bak ya. Evire çevire dövecen bunu
  • nedeni sosyal paylaşım sitelerinin artması sonucu keza sayısı son zamanlarda epey artan abaza erkeklerimizin en çirkine bile iltifat

etmesi harikasın bebegim,çok güzelsin tarzı seyler söylemesi o kızların havalanmasına kendisini Bir an güzellik yarışmasına katılsam

derece alırım havasına sokmasına neden oldugu gibi artık onlara Bizim tekin çirkin , fakir ben daha yakışıklıya zengine en yakışıklıya

layıkım düşüncesini doğurtturur buda Gariban Emrahların Sözlüklerde , Forumlarda gelip böyle konular açmasına neden olur.

Asıl Suçlu Abaza Erkekler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuSSeiL

nedeni sosyal paylaşım sitelerinin artması sonucu keza sayısı son zamanlarda epey artan abaza erkeklerimizin en çirkine bile iltifat

etmesi harikasın bebegim,çok güzelsin tarzı seyler söylemesi o kızların havalanmasına kendisini Bir an güzellik yarışmasına katılsam

derece alırım havasına sokmasına neden oldugu gibi artık onlara Bizim tekin çirkin , fakir ben daha yakışıklıya zengine en yakışıklıya

layıkım düşüncesini doğurtturur buda Gariban Emrahların Sözlüklerde , Forumlarda gelip böyle konular açmasına neden olur.

Asıl Suçlu Abaza Erkekler ..

Hayır bari o abaza erkekler istediklerini alsalar hani içimde yanmıcak...
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnBrg -- 4 Ocak 2012; 14:33:39 >
  • Mesaj. Okurum bir ara
  • onların ne düşündügü belli
  • ''nefes alsın yeter''ciler yüzünden
  • elhamdülillah memleket eyiye gidiyiii
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.