Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phytgriph

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

250 grm ne arkadaslar?Konuyu anlamadimda?

kuku

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.

1,90 ve kaslı?
  • videodaki adamı takdir ettim.ben olsaydım,onu orada yumruk manyağı yapmıştım karıyı
  • Kız olsam bende havalı olurdum.Çünkü başka bir forumda takılıyorum 2. üyeliğimi almışım ve cinsiyet bölümünü boş bırakmışım farkında değilim.Her gün birileri mesaj atıyor.1982 doğumluyum subayım tanışalım mı?Başkası slm diyor birşeyler muhabbet açmaya çalışıyor.Dedim bu mesajlar niye geliyor profilden cinsiyet seçmemişim kız sanıp atlıyorlar.Görmediği kızla tanışmak isteyen olursa tabi kızlar havalı olur.
    Üniversite sınıfın en çirkin, en asosyalı kızının bile çıktığı olduktan sonra bu durum düzelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

Herkese iyi günler arkadaşlar.Etrafıma bakıyorum da en çirkininden en güzeline kadar(türkiye ortalamasında güzel avrupa standartlarının çok altı o da)neden bu kadar havalı ki bunlar?Kendileri afedersiniz bir halta benzemediği halde niye hep kendilerine çok yakışıklı insanları layık görüyorlar?Niye bu kadar acımasızlar?Artık peşlerinden koşulmaması gerektiğini anladım.Günün birinde yaprakları dökülecek bir tek sapı kalacak hepsinin.İleride hepsinin şu videodaki
    canavara dönüşmesini bekliyorum.

alper sen misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Karıya bak bide şaşırıyor neden olmadı diye. Ulan ülkedeki kadınların nerdeyse hepsi sanki hakediyormuş gibi kendilerine olağanüstü erkekleri layık gördüğü sürece adam da bakir gezer tabi o yaşına kadar.

Böyle dürüst ve düzgün bir adam bulmuş birde şaşırıyor. Orda başka bir adam olsa ilişkim oldu derdi ama adam açık açık söyledi olmadığını. Karı tam fah*şe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snopy.26

Namuslu ve havalı olmak üzere ikiye ayrılırlar.
    Namuslular adı üstünde namuslu, çalışkan,fazla arkadaş ortamında takılmayan genellikle evde oturup ders çalışmayı yeyleyen kızlardır.
    Havalılarda hiç bi erkeği beğenmeyip, kendisini afedersiniz Allah zanneden,dokunulmaz zanneden,güçlü arkası sağlam çocuklarla çıkanlardır.Kaşar derler bu kızlara genellikle.

Aslında kızlar büyütülcek gibi değil.ALLAH kızlarıda erkekleride eşit yaratmıştır.Kızlar kendilerini büyütüyolar.Bu memlekette abaza erkek oldummuda bu durum hep böyle olacak.Kız oldumu üniversitede olcak.Liseli kızlar hayal peşinde zaten.Maksatları en yakışıklısıyla çıkmak.Havalı kızlar olurlar.Şu lise bi bitsede şu kendini bişey zanneden kızlardan kurtulsam.

Birde yabancı ülkelerde kızlar böyle değiller.Ah ulan ah keşke türk kızları amerikan,rus kızları gibi olsalar.

Kızlar hem çok güzel (Türklerinki gibi genellikle sivilceli,koca tamponlu,havalı kızlar değil) hem taş gibi hatun hemde hiç bi erkeği böyle reddetmiyolar.Türk kızları böyle değilken niye havalılarki? çok saçma çok

kalınla belirttiğim kısımda, "böyle reddetmiyorlar" derken,

- hiç reddetmediklerini mi?
    - yoksa videodaki kadın gibi reddetmediklerini mi söylüyorsun?
  • Bizim ülkede 20 yaşına gelip de eline kız eli değmeyen adamlar var. Durum böyle olunca da kızlar erkekler için Allahın bir mucizesi gibi geliyor. Onu kaybetmemek için her türlü tavizi veriyor. Sizin de peşinizde onlarca kız koşsaydı siz de havalı olurdunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Karıya bak bide şaşırıyor neden olmadı diye. Ulan ülkedeki kadınların nerdeyse hepsi sanki hakediyormuş gibi kendilerine olağanüstü erkekleri layık gördüğü sürece adam da bakir gezer tabi o yaşına kadar.

Yanlış bir düşünüş tarzı. Burda adam zaten sorunlu konuşmasından tipinden vs her haliyle bunu belli ediyo. 35 yıldır bi sevgilisi felan olmamışsa cidden yaşamasın atsın kendini pencereden aşşaa...
    Her kız sizin dediğiniz gibi değil. İyileride var size denk gelmiyo sanırım.. Onun için yüklendikçe yükleniyosunuz. Ama büyük bir çoğunluğu yarısından fazlası dediğiniz gibi onlarla muhatab olmamak en iyisi tabii ki de. Kendi kendine ben güzelim triplerine giren o türk kızlarının bende ağzını gözünü dağıtmak istiyorum. Fakat onların öyle olmasındaki etken yine türk erkekleri..

kardeş sen iyi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.

trolololo
  • 'nefes alsin yeter'ciler oldugu sürece, kizlarin her zaman bi'taraflari kalkik olacaktir..
    artik cirkin kizlar bile, kendilerini 'bulunmaz hint kumaşı' olarak görüyor.
    nedeni ise; kendilerine gereginden fazla deger veren, ilgi gösteren, abaza erkekler..
  • isteyen istediği kadar değer versin bence siz peşinden koşmayıp peşinizden koşturursanız hiçbi sorun kalmaz hepsi süt dökmüş kedi yavrusuna dönüyor
  • Senin gibi işi gücü kız olanlar gelip burada konu açacak kadar önemsiyorlar işte bu yüzden havaya giriyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

kadın kaşarın önde gideni. bildiğin motorize ekip olmuş...

herif delikanlı yemin ediyorum üzüldüm adam için.

Aynen ben de ! Ama böyle bi adam nasıl böyle bi kadına ilgi duyar diğer arkadaşın dediği gibi sanki motorize kadın

kanı kaynamış demekki gönül bu otada konar bokada

Erkeğin bakiri olmaz erkek bakirse ya aptaldır yada bir ruhsal sorunu vardır kadınlarada sorun erkeğin ilişki yaşamamışı bir oduna benzer yontulmamıştır...
  • arz talep
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Bide bu kendinden büyük olanlarla çıkmalarına ne demeli? Kız 17 yaşında, çocuk 25.

Erkekler kızlardan yavaş gelişir. Yaşıtınız kızlar sizin kendileri kadar gelişmediğinizin farkındadırlar.

kendinden yaşça küçüklerle beraber olan kızlara ne demeli?
  • @injection

haklı talep çok fazla arz aşağı kalıyor dengeyi bulmak lazım bu piyasada bunu da yolda gördüğünüz her apaçinin üzerine toprak atarak yapacaksınız üni de atlatırsınız apaçi pek olmaz ama orada ki düşmanlarınız parası arabası olan veletler olacak şimdiden kredi çekin.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaManyak -- 26 Kasım 2011; 3:48:24 >
  • quote:

Erkeğin bakiri olmaz erkek bakirse ya aptaldır yada bir ruhsal sorunu vardır kadınlarada sorun erkeğin ilişki yaşamamışı bir oduna benzer yontulmamıştır..

gece gece ne içtin sen?
    Sen erkeksin yapacaksın, ama bayanlar yapınca oros*u olacak... Adalet?
  • Yabancı ülkelerde bu kadar aşırı bir durum yok yine nerdeyse sadece bizim ülkemizde böyle.Çıkma teklifini erkek etmek zorunda, evlenme teklifini erkek etmek zorunda vs vs. bu gibi olgular yıkılmadığı sürece bu devran böyle sürüp gider.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.