Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Khiron

kadın kaşarın önde gideni. bildiğin motorize ekip olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

herif delikanlı yemin ediyorum üzüldüm adam için.
  • yaların diyenlere sorun.
  • Bakir adamın önünde saygıyla eğilirim,mantık yapısına bayıldım.Üzücü olan ise o tip bir kaşara derdini anlatmaya çalışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Bakir adamın önünde saygıyla eğilirim,mantık yapısına bayıldım.Üzücü olan ise o tip bir kaşara derdini anlatmaya çalışması

aman fazla eğilme kardiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 24 Kasım 2011; 19:50:53 >
  • Halen ''Avrupalı kızlar bizim kızlardan kat kat güzel'' anlayışı var yahu.
  • Bizim türk kızlarının g*tleri tavanda beyler. O kadar bayancı arkadaşlarım var. O kadar güzel olmalarına rağmen gayet alçakgönüllü ve mütevaziler. Yüz vermeyin kızlara alayına
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Aynen ben de ! Ama böyle bi adam nasıl böyle bi kadına ilgi duyar diğer arkadaşın dediği gibi sanki motorize kadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Aynen ben de ! Ama böyle bi adam nasıl böyle bi kadına ilgi duyar diğer arkadaşın dediği gibi sanki motorize kadın

kanı kaynamış demekki gönül bu otada konar bokada
  • istedigimi elde ederim düşüncesi biz eşşek olduktan sonra semerde vuran olacak elbet
  • Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!!

Kızların bi yerlerinin kalkmasının temel sebebi erkeklerin abaza olmasıdır (çoğunluk)

kafayı bozmayın millet adam gibi bi işinizi elinize alın bakın kim kimin peşinden koşuyor :) ama çabuk evlenmeyin yoksa dizginleri kaptırırsınız.

Yaşım:18 (belirteyim dedim)
  • Namuslu ve havalı olmak üzere ikiye ayrılırlar.
    Namuslular adı üstünde namuslu, çalışkan,fazla arkadaş ortamında takılmayan genellikle evde oturup ders çalışmayı yeyleyen kızlardır.
    Havalılarda hiç bi erkeği beğenmeyip, kendisini afedersiniz Allah zanneden,dokunulmaz zanneden,güçlü arkası sağlam çocuklarla çıkanlardır.Kaşar derler bu kızlara genellikle.

Aslında kızlar büyütülcek gibi değil.ALLAH kızlarıda erkekleride eşit yaratmıştır.Kızlar kendilerini büyütüyolar.Bu memlekette abaza erkek oldummuda bu durum hep böyle olacak.Kız oldumu üniversitede olcak.Liseli kızlar hayal peşinde zaten.Maksatları en yakışıklısıyla çıkmak.Havalı kızlar olurlar.Şu lise bi bitsede şu kendini bişey zanneden kızlardan kurtulsam.

Birde yabancı ülkelerde kızlar böyle değiller.Ah ulan ah keşke türk kızları amerikan,rus kızları gibi olsalar.
    Kızlar hem çok güzel (Türklerinki gibi genellikle sivilceli,koca tamponlu,havalı kızlar değil) hem taş gibi hatun hemde hiç bi erkeği böyle reddetmiyolar.Türk kızları böyle değilken niye havalılarki? çok saçma çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 25 Kasım 2011; 0:44:46 >
  • quote:

Karıya bak bide şaşırıyor neden olmadı diye. Ulan ülkedeki kadınların nerdeyse hepsi sanki hakediyormuş gibi kendilerine olağanüstü erkekleri layık gördüğü sürece adam da bakir gezer tabi o yaşına kadar.
  • Rusya dan bir milyon güzel kız getirsinler, o zaman gör bizimkileri ...
  • lan bu ne lan bu ne hay anasını ya o kadının kafaya beyzbolu gecırceksın parcalansın cok sınır oldum lanet olsun gereksız sınır yaptırdı kevase

nasıl bı hale geldı vay anasını ya oburude neden ılıskısı olmamıs dıyo guluyo lan ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 25 Kasım 2011; 1:03:42 >
  • Bide bu kendinden büyük olanlarla çıkmalarına ne demeli? Kız 17 yaşında, çocuk 25.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

püff içim sıkılıyor arkadaş ya valla bu ülkeden gitme nedeni bu durum

Keza hazır gidilmişi var yurt dışındayım burdada birkaç türk var allah allah sanki dünya güzeli görsen 5 para etmez etrafta Ruslar falan var İngilizler falan var hala kendilerini benim anadilimle aynı anadili kullandıkları için çok değerli sanıyorlar :) Ama yanılıyorlar çünkü ben iyi derece İngilizce biliyorum "Nihahaha" Ruslar keyiflerine göre zevklerine göre bişiler yaparken bizimkiler burda bi akşam eğlencesine, gidiyor. Bizim kızların ne asaletleri var ne fizikleri nede tipleri ama burun çeneye 60 derece pehhh. Tabi Türkiye de bu söylediğim sınıfa girmeyen muhabbeti hoş fiziği hoş burnu çenesine 45 derecelik güzel kız arkadaşlarımızda var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

püff içim sıkılıyor arkadaş ya valla bu ülkeden gitme nedeni bu durum

Keza hazır gidilmişi var yurt dışındayım burdada birkaç türk var allah allah sanki dünya güzeli görsen 5 para etmez etrafta Ruslar falan var İngilizler falan var hala kendilerini benim anadilimle aynı anadili kullandıkları için çok değerli sanıyorlar :) Ama yanılıyorlar çünkü ben iyi derece İngilizce biliyorum "Nihahaha" Ruslar keyiflerine göre zevklerine göre bişiler yaparken bizimkiler burda bi akşam eğlencesine, gidiyor. Bizim kızların ne asaletleri var ne fizikleri nede tipleri ama burun çeneye 60 derece pehhh. Tabi Türkiye de bu söylediğim sınıfa girmeyen muhabbeti hoş fiziği hoş burnu çenesine 45 derecelik güzel kız arkadaşlarımızda var :D

Fena değilimdir al beni yanına berber takılalım kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan28130

Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!!

Kızların bi yerlerinin kalkmasının temel sebebi erkeklerin abaza olmasıdır (çoğunluk)

kafayı bozmayın millet adam gibi bi işinizi elinize alın bakın kim kimin peşinden koşuyor :) ama çabuk evlenmeyin yoksa dizginleri kaptırırsınız.

Yaşım:18 (belirteyim dedim)

kaptın şukuyu yaşin kucuk olmana rağmen bazi şeyleri kavramişin ,,, ne yazikki şoyle bişede var başarili oluyolarda bu tip kadinlar, cunku yilarca kimseyle ilişkisi olmamiş, tecrubeli olmuyor hemen kanabiliyor kadinin iki guluşune,,, bu konudaki gezinen videoda olduğu gibi,,, kadinlar gencliğinde gonul eğlendiriyolar yaş ilerleyince evlenecek onlari kabul edecek salak bir erkek ariyorlar.
  • Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.