Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar.Etrafıma bakıyorum da en çirkininden en güzeline kadar(türkiye ortalamasında güzel avrupa standartlarının çok altı o da)neden bu kadar havalı ki bunlar?Kendileri afedersiniz bir halta benzemediği halde niye hep kendilerine çok yakışıklı insanları layık görüyorlar?Niye bu kadar acımasızlar?Artık peşlerinden koşulmaması gerektiğini anladım.Günün birinde yaprakları dökülecek bir tek sapı kalacak hepsinin.İleride hepsinin şu videodaki
    canavara dönüşmesini bekliyorum.
  • türk erkekleri yüzünden
    250 gr. meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

türk erkekleri yüzünden
    250 gr. meselesi
    250 gr.
    + Türkiyede Şu Genel Mekanlar arttırılmalıki ortadan kalksız şu millet sırf 250Gr için neler yapıyor dar gelirliğin alemi yok bassın parayı 500gr alsında oda yok devlet yerlerindeki 250grlar artık köle , açacaksın abi böyle güzel bir mekan bi sürü güzel 250gr ucuzda yapacaksın millet ihtiyacını karşılayacak artık kızlara 250gr için bakmıyacak sevdiği için bakacak ama nerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

250 gr.
    + Türkiyede Şu Genel Mekanlar arttırılmalıki ortadan kalksız şu millet sırf 250Gr için neler yapıyor dar gelirliğin alemi yok bassın parayı 500gr alsında oda yok devlet yerlerindeki 250grlar artık köle , açacaksın abi böyle güzel bir mekan bi sürü güzel 250gr ucuzda yapacaksın millet ihtiyacını karşılayacak artık kızlara 250gr için bakmıyacak sevdiği için bakacak ama nerde...

Alıntıları Göster
    Bizim erkeklerin abazalığı yüzünden. Dar gelirliğin alemi yok gitsinler parayı o işi yapanlara verip 250 gr ile istediğini yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

250 gr.

Alıntıları Göster
    Görsel medya, teknoloji ile gelişen sosyal sitelerin artması, popülarite merakı, abazan erkeklerin en çirkinine dahi minnet etmesi diye uzaaaar gider.

Not: İş yerinde filtre olduğundan videoyu izleyemedim eve gidince bakacağım. Tabi konu uçmaz ise

Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 24 Kasım 2011; 13:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hater-

Görsel medya, teknoloji ile gelişen sosyal sitelerin artması, popülarite merakı, abazan erkeklerin en çirkinine dahi minnet etmesi diye uzaaaar gider.

Not: İş yerinde filtre olduğundan videoyu izleyemedim eve gidince bakacağım. Tabi konu uçmaz ise

Harf hatası.

Alıntıları Göster
    Bıkkınlık getirdi bu durum.Allah topunun belasını versin diyorum.
  • 250 grm ne arkadaslar?Konuyu anlamadimda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

250 grm ne arkadaslar?Konuyu anlamadimda?

kuku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

250 grm ne arkadaslar?Konuyu anlamadimda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

Alıntıları Göster
    püff içim sıkılıyor arkadaş ya valla bu ülkeden gitme nedeni bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Senin konuyu da okudum arkadaşım senin durumun gerçekten içler acısı Allah sabır versin sana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

quote:

Senin konuyu da okudum arkadaşım senin durumun gerçekten içler acısı Allah sabır versin sana da.

Alıntıları Göster
    Evlenme çağına geldiklerinde parası olanın peşinde koşacaklar nasıl olsa.
    Şimdi havalı havalı takılsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio7

Evlenme çağına geldiklerinde parası olanın peşinde koşacaklar nasıl olsa.
    Şimdi havalı havalı takılsınlar.

Alıntıları Göster
    sen daha havalı ol o zaman sorun kalmaz. dişe diş, kana kan. Ukala ol, vurdum duymaz ol, kaba ol = cool ol
  • quote:

quote:

Saol hocam o konu için senin yorumun ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

quote:

quote:

Saol hocam o konu için senin yorumun ne

Alıntıları Göster
    Adama ne demiş 70 milyon önünde. Ayıptır , Allah belasını verir inşallah o kadının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Adama ne demiş 70 milyon önünde. Ayıptır , Allah belasını verir inşallah o kadının.

Alıntıları Göster
    bi anlayabilsek şu turk kızlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianMutu10

bi anlayabilsek şu turk kızlarını

Alıntıları Göster
    adam lafı fena geçirmiş
  • Basit ama olayı anlamak bakımından önemli bir örnek söyleyecem gençler. Adam iş arkadaşım boş gidiyor gel arabamla seni atayım demiyor hemde yol üstünde, ama kız gördümü kendisi çağırıyor kızı hatta bekliyor gelmesi için bunu yapan evli adam şimdi bu kızlar nasıl havalanmasın? Sinir oldum adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Basit ama olayı anlamak bakımından önemli bir örnek söyleyecem gençler. Adam iş arkadaşım boş gidiyor gel arabamla seni atayım demiyor hemde yol üstünde, ama kız gördümü kendisi çağırıyor kızı hatta bekliyor gelmesi için bunu yapan evli adam şimdi bu kızlar nasıl havalanmasın? Sinir oldum adama.
    adamı takdir ettim cevabı iyi vermiş.

kadın aynaya bakmamış birde geleni beğenmemiş terbiyesiz
  • turk kizlari iste ne beklersin ki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.